gto234 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2004 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2004 Αυτή supefunk νομίζω είναι η custom και οχι η pro αλλά ναι αυτή την κιθάρα εννοώ!Υπάρχει όμως μόνο στο musik productive,ο thomman δεν την έχει και δεν ξέρω αν είναι έμπιστο μαγαζί αυτό.Βέβαια παίζει και επιλογή από Ελλάδα που με έκπτωση ίσως έρθει στα όρια της online τιμης αλλά δεν ξέρω. Οσον αφορά τον ήχο του greg howe και γενικά τον ήχο για shred ξέρω ότι το delay είναι το Α και το Ω γιατί το χρησιμοποιούσα πολύ παλιότερα!Οπως επίσης και ένας καλός high gain λαμπάτος για ατελείωτα sustain! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2004 το ΜUSIK PRODUKTIV είναι απολύτως έμπιστο μαγαζί (εχω αγοράσει πολλες φορές απο εκεί) απλά έχουν λιγο υψηλότερα μεταφορικά (60 ευρω) μια και στέλνουν μονο εξπρες (θα εχεις την κιθαρα σε 3 μερες) :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CustomLife Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2004 Οντως το ΜUSIK PRODUKTIV είναι αξιόπιστο, έχω αγοράσει και εγώ απο εκεί.:)Βεβαια μπορεί η κιθάρα σου να έρθει στην Ελλάδα σε 3 ημέρες ,ομως θα είσαι τυχερός αν την πάρεις σε λιγότερο απο 9 ημέρες. Η υπόθεση καθυστερεί στην Ελλάδα απο κάποιους υπαλλήλους :( . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση