boukas Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 γιατί όμως να τρέξεις το podxt μέσω guitar rig; Αφού το ίδιο πράγμα είναι. Το ένα σε έκδοση software και το άλλο hardware. Για το fl ασύμφωνα με όσα μου είπε 1 φίλος τώρα μόλις θα πας στο options--->audiosettings--->θα επιλέξεις για output:asio4all και μετά θα πατήσεις το κουμπακι asio panel και από κει μειώνεις το asio buffer size. Αν δεν δουλέψει πες το να του σπάσω το κεφάλι! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ulver Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Βασικά στο guitar rig ήθελα απλά για να το τεστάρω και δεν μου μειώνει κάτω απο 11ms. στο fl μπορω να το βάλω μεχρι 64 samples( 1ms) αλλα δεν υπάρχει διαφορά απο τα 512 και κάτω δηλαδή κάτω απο τα 11ms. Φαίνεται εικονική η μείωση του latency. Τουλάχιστον στο αυτί μου πιάνω μια ελαφριά καθυστέρηση που δεν υπήρχε πχ στο RIG όταν έπαιζα στα 2ms απο Creative ASIO χωρίς το POD...ίσως είναι limitation του καλωδίου USB. Θεωρητικά όσο μειώνω το buffer μειώνω την ποιότητα ή απλά στρεσάρω την CPU? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση