Προς το περιεχόμενο

PODxt PC Setup

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γιατί όμως να τρέξεις το podxt μέσω guitar rig; Αφού το ίδιο πράγμα είναι. Το ένα σε έκδοση software και το άλλο hardware.

Για το fl ασύμφωνα με όσα μου είπε 1 φίλος τώρα μόλις θα πας στο options--->audiosettings--->θα επιλέξεις για output:asio4all και μετά θα πατήσεις το κουμπακι asio panel και από κει μειώνεις το asio buffer size.

Αν δεν δουλέψει πες το να του σπάσω το κεφάλι!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά στο guitar rig ήθελα απλά για να το τεστάρω και δεν μου μειώνει κάτω απο 11ms. στο fl μπορω να το βάλω μεχρι 64 samples( 1ms) αλλα δεν υπάρχει διαφορά απο τα 512 και κάτω δηλαδή κάτω απο τα 11ms. Φαίνεται εικονική η μείωση του latency. Τουλάχιστον στο αυτί μου πιάνω μια ελαφριά καθυστέρηση που δεν υπήρχε πχ στο RIG όταν έπαιζα στα 2ms απο Creative ASIO χωρίς το POD...ίσως είναι limitation του καλωδίου USB. Θεωρητικά όσο μειώνω το buffer μειώνω την ποιότητα ή απλά στρεσάρω την CPU?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου