lykosottos Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΑΓΓΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ CASIO CZ101 ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korg_nikos Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Γεια σου φίλε. Το έχω και το χρισιμοποιώ με το PA-80 Triton Le, Triton Extreme Roland em-55 Pandora PX4D Breath Controller+Breath Midi Converter. Ti Θες να ξέρεις? Γινε πιο συγκεκριμένος Νικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ChRiS82 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Μίλησε μαζί μου και ίσως του πουλήσω το δικό μου,αλλα το σκέφτομαι καθώς του είπα αρκετα φτήνά και δεν ξέρω αν καλύψω τα έξοδα για αγορά εκ νέου,αν βρω κιόλλας. http://chris82.co.nr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korg_nikos Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Γιατί ρε Chris να το πουλήσεις το δικό σου? Δεν είναι λίγο ρίσκο να βρεις καινούριο σε τέτοια καλή κατάσταση? Αnyway ότι πεις. Νίκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
interconnected Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 check youtube for the sounds ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
interconnected Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 really nice stuff...also vince clark - Yazoo - used it a lot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ChRiS82 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2007 Δεν το πολυ-χρησιμποποιώ και σου είπα στο τηλέφωνο τον λόγο,πολυ περισσότερο ψάξιμο στο TR ;) Βέβαια όσο για το αν βρώ,νομίζω θα βρώ,απλα θα καθηστερήσει απ'όσο ξέρεις...δεν πειράζει. http://chris82.co.nr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korg_nikos Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2007 Το τελευταίο Σαβ/κο έριξα πολύ ψάξιμο στο casio cz-101. Το κακό βέβαια είναι οτι δεν έχει καθόλου εφφέ. Θα μπορούσα να το έχω στο input ενός απο τα triton le pa80 ή triton extreme αλλά θα ήμουν αναγκσμένος να χρησιμοποιώ τα εφφέ που χρησιμοποιώ και στους αντίστοιχους ήχους απο τα προαναφερθέντα όργανα. Για να μην έχω όμως το μικρό τελείως dry (πιστέψτε με αν είναι dry οι ήχοι του είναι σαν να μπήκες σε ουφάδικο του 1982 pacman, space invaders κτλ) χρησιμοποιώ το korg px4d pandora toneworks ως προσωπικό εφφέ το στέλνω και σε μια φέτα lexicon mx300 και γίνεται πανικός. Μιλάμε για τρελά και ιστορικά σκυλοleads. Μαζί με τη moss του extreme και το casio κάνει κανείς ο,τι θέλει. Φιλικά Νίκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ChRiS82 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2007 ¶κυρο για το δικό μου Casio,το μετάνιωσα :P. Νίκο έπεσε ψώρα πάλι με μπόλικο κλάμα στο 18ιντζο ηχείο και χίνοντας δάκρυα απο το κλάμα ταυτόχρονα ρίχνουμε και ιδρώτα στο FULL. Οπότε αν το συγκεκριμένο παιδί χρειαστεί,θα πρέπει να μιλήσω με τον δικό μου στην αμερική για τιμές και για να στείλει αν χρειαστεί. Φιλικά Χρήστος. Υ.Γ. Πολλούς Χρήστιδες γέμισε το φόρουμ,μήπως να αλλάξω όνομα? :P να με λέτε chris ;) http://chris82.co.nr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pliktro Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2007 Poso to pirate re paidia to cz-101? Egw xtypisa ena apo e-ebay kai kaki mou tyxi epathe zimia sto taxydromio kai twra perimenw ta lefta mou pisw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση