Προς το περιεχόμενο

Διακοπές στη Σίφνο. Εσείς για πού λέτε;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ζάκυνθο και Αντίπαρο τα στανταρ μέχρι τώρα.Ξέρει κανείς καμιά ωραία παραλία για ελεύθερο camping?

Αν ρωτάς για τα συγκεκριμένα νησιά, τουλάχιστον για την Αντίπαρο δυστυχώς δεν έπαιζε κάτι τέτοιο.

Τα τελευταία χρόνια κυνηγάνε γενικά τους free campers (πέρασαν τα ωραία των 80s και 90s, όσον αφορά αυτό το ζήτημα).

@elavd

Πάντως, Ηλία, αν είναι να κατέβεις από Γιάννενα στη Σίφνο, δεν πας και λίγο πιο κάτω; Κουφονήσια ή ακόμα καλύτερα Ανάφη: ο επίγειος παράδεισος (όσο τον προλαβαίνουμε) με θεϊκές παραλίες και το μοναστήρι που υπάρχει στην κορυφή ενός βράχου (τόσο ψηλά, που βλέπεις τα φώτα της Σαντορίνης να σχηματίζουν μισοφέγγαρο τη νύχτα).

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Κουφονησι στανταρ προορισμος.Δεν ξερω κατα ποσο προλαβαινουμε ακομα.Περσι ειδα κατι εκΧαλκιδισμους :lol: με μπαρακια τυπου Θησειο.Εκλεισε και το καμπινγκ φετος παντως...

Kαι προτιμησε αν το επιλεξεις να πας πριν την full season που σκάνε όλα τα μαλάκια.

Κουφονησι στανταρ προορισμος.Δεν ξερω κατα ποσο προλαβαινουμε ακομα.Περσι ειδα κατι εκΧαλκιδισμους :lol: με μπαρακια τυπου Θησειο.Εκλεισε και το καμπινγκ φετος παντως...

Kαι προτιμησε αν το επιλεξεις να πας πριν την full season που σκάνε όλα τα μαλάκια.

Τι εννοεις "εκλεισε"?

Περσυ εκει ημουν, το καμπινγκ ειναι χωρις σκεψη το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ που εχω παει, αλλα το νησακι ειναι ο ορισμος του διακοπες=ξεκουραση σε ωραιες παραλιες.

Κill the wise one!

Πάντως' date=' Ηλία, αν είναι να κατέβεις από Γιάννενα στη Σίφνο, δεν πας και λίγο πιο κάτω; Κουφονήσια ή ακόμα καλύτερα Ανάφη: ο επίγειος παράδεισος (όσο τον προλαβαίνουμε) με θεϊκές παραλίες και το μοναστήρι που υπάρχει στην κορυφή ενός βράχου (τόσο ψηλά, που βλέπεις τα φώτα της Σαντορίνης να σχηματίζουν μισοφέγγαρο τη νύχτα).[/quote']

Κουφονήσια θέλω οπωσδήποτε να πάω αλλά μάλλον θα το αφήσω για το επόμενο καλοκαίρι...

Έχω ήδη αναθέσει στο λαγωνικό (και εκ Σίφνου ορμώμενον) Antouan_z να μου κλείσει κατάλυμμα στη στη Σίφνο και περιμένω νέα του... 8)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Τι εννοεις "εκλεισε"?

Περσυ εκει ημουν' date=' το καμπινγκ ειναι χωρις σκεψη το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ που εχω παει, αλλα το νησακι ειναι ο ορισμος του διακοπες=ξεκουραση σε ωραιες παραλιες.[/quote']

Οτι εκλεισε :lol:

Σταματησε να λειτουργει.

Ναι ειναι το χειροτερο,συμφωνω

Υπεροχο νησι το κουφονησι!!!!

Πραγματικα το καμπινκ ομως ηταν το χειροτερο ολων, λειτουργουσε και χωρις αδεια :evil:

Το μονο που αξιζε απο εκει ηταν η φοβερη ταβερνα του Φοινικα, τρελο παλικαρι :lol: :lol: :lol:

Για πιο σκληροπυρηνικους campers υπαρχει και το κατω κουφονησι βεβαια, αλλα εκει τα πραγματα αγριευουν καπως :lol: :lol: :lol:

Ζάκυνθο και Αντίπαρο τα στανταρ μέχρι τώρα.Ξέρει κανείς καμιά ωραία παραλία για ελεύθερο camping?

Αν ρωτάς για τα συγκεκριμένα νησιά' date=' τουλάχιστον για την Αντίπαρο δυστυχώς δεν έπαιζε κάτι τέτοιο.

Τα τελευταία χρόνια κυνηγάνε γενικά τους free campers (πέρασαν τα ωραία των 80s και 90s, όσον αφορά αυτό το ζήτημα).

[/quote']

Ρωτάω γενικά,για τα συγκεκριμένα νησιά το ξέρω οτι δεν παίζει τέτοιο σκηνικό.Πάντως εμένα δεν μου έχει τύχει τίποτα ακόμα,κάτι φίλους πέρυσι όμως τους έδιωξε το λιμενικό από μια παραλία που είχαν στήσει

Για πιο σκληροπυρηνικους campers υπαρχει και το κατω κουφονησι βεβαια' date=' αλλα εκει τα πραγματα αγριευουν καπως :lol: :lol: :lol:[/quote']

Παίζει ακόμα ελεύθερο κάμπινγκ εκεί;

Αν ρωτάς για τα συγκεκριμένα νησιά' date=' τουλάχιστον για την Αντίπαρο δυστυχώς δεν έπαιζε κάτι τέτοιο.

[/quote']

Ρωτάω γενικά,για τα συγκεκριμένα νησιά το ξέρω οτι δεν παίζει τέτοιο σκηνικό.Πάντως εμένα δεν μου έχει τύχει τίποτα ακόμα,κάτι φίλους πέρυσι όμως τους έδιωξε το λιμενικό από μια παραλία που είχαν στήσει

Γεγονός είναι ότι σιγά-σιγά οι επιλογές λιγοστεύουν. Οικονομικοί οι λόγοι, βέβαια: Για να μπορέσει και η κυρα-Μαριγώ να πλασάρει το σταύλο της για ενοικιαζόμενο δωμάτιο. Από την άλλη, ορισμένες φορές, φωνάζουν κάποιοι με το δίκιο τους όταν η καφρίλα των ελληναράδων καταστρέφει ωραιότατες παραλίες. Μάζεψε, ρε βρωμύλε, τα κωλόχαρτά σου και τις μπύρες σου.

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου