takis Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 αν και το παρακανει σε καποιες φασεις...εγω παραταω την κιθαρα μετα απο αυτα που ειδα... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Τακη που θα την παρατησεις? αν σε βολευει αστην καπου που θα σου στειλω! :lol: www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 γενικά αυτός ο αλήτης ο γκόβαν, έχει κλείσει πολλά σπίτια... Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 γενικά αυτός ο αλήτης ο γκόβαν' date=' έχει κλείσει πολλά σπίτια...[/quote']+1 :( https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 παρτε και ενα 18 χρονο κοριτσακι που παιζει κομματια του govan 8O 8O προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 τα συγκεκριμενα αν και τα ειχα δει, εκατσα και τα ξαναειδα ολα με τη σειρα.......και απο εκει που η strat μου βρισκοταν πανω στα γονατα μου πριν την ακροαση ,τωρα με χαζευει ξαπλωμενη φαρδια πλατια σ'ενα κρεβατι.......Τι θες μωρη αρρωστη???..Δεν σε ξανακουμπαω σημερα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 τα συγκεκριμενα αν και τα ειχα δει' date=' εκατσα και τα ξαναειδα ολα με τη σειρα.......και απο εκει που η strat μου βρισκοταν πανω στα γονατα μου πριν την ακροαση ,τωρα με χαζευει ξαπλωμενη φαρδια πλατια σ'ενα κρεβατι.......Τι θες μωρη αρρωστη???..Δεν σε ξανακουμπαω σημερα!!![/quote'] :D :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 οσον αφορα το video ετσι ετσι για να βλεπουμε εμεις οι παιχτaραδες πως παιζεις με μια vester της σειρας ακουρδιστου ξυλου με δοντακια καρχαρια στη ταστιερα! www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Καλά....σπάνια μου αρέσει το γρήγορο παίξιμο. Αλλά αυτός..... Ο τύπος είναι φοβερός....Δεν τον ήξερα.....θα τον τσεκάρω περεταίρω. Thanx taki. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 οσον αφορα το video ετσι ετσι για να βλεπουμε εμεις οι παιχτaραδες πως παιζεις με μια vester της σειρας ακουρδιστου ξυλου με δοντακια καρχαρια στη ταστιερα! Έξαρχε να πετάξω μια εξυπνάδα; Δεν είναι vester. Η Jackson soloist είναι κατά 95%. Απότι πρόλαβε το μάτι μου να δει όταν έδειξε σε κλάσματα το 1ο γράμμα στο headstock μου έκανε για J καλλιτεχνικό( :lol: ) "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση