takissam Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2007 Διαβασα λιγο τη "συζητηση" περι Seattle και Grunge.... Αλλα δεν διαβασα πουθενα τη μαγικη λεξουλα. Ποια ειναι αυτη?? Μα φυσικα οι MELVINS!!! Καμια σχεση βεβαια με τον ορο grunge μιας και απο τοτε που δημιουργηθηκαν οι Melvins... ε απλα παιζουν Melvins! Oυτε rock,ουτε alternative ουτε τιποτα. Απλα Melvins! Απλα τους αναφερω γιατι ηταν ΠΑΝΤΑ εκει, ισως τις περισσοτερες φορες στο παρασκηνιο του hype των Nirvana αλλα η επιρροη τους και η συμβολη τους ηταν εμφανης παντου! Εξαλλου δεν ειναι τυχαιο οτι ακομα δημιουργουν "αριστουργηματα" (με τη δικια τους ερμηνεια της λεξης) και απειροι μουσικοι τους αναφερουν στις επιρροες τους.... Αυτα απλα σαν μια παρενθεση! :twisted: OMEGA MONOLITH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike Montezuma Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2011 Παιδιά νομίζω απο τισ λίγες γνώσεις που έχω οτι το grunge δεν εχει να κανει μονο με το ειδος μουσικης αλλα με ολη την συμπεριφορα των μελων των συγκροτηματων που το αποτελουσαν.. γενικα καλο ειναι να μην κολλαμε σε ορουσ..ποσοσ μαλλον οταν οι οροι αυτοι ειναι τισ πιο πολλεσ φορες δημιουργηματα για εμπορικουσ λογους.. με το ιδιο σκεπτικο θα λεγαμε πανκ τους σεξ πιστολσ ομωσ πιστευω οτι πολυς κοσμος πιστευοι οτι για π.χ. οι κλας ειναι ¨το πανκ¨.. οσο αφορα το grunge εγω για π.χ θεωρω τους mudhoney πιο σκληρους και κοντα στον ορο αυτο ενω τους nirvana που υπεραγαπω μια πιο massive και εμπορικη εκδοχη τους.. αυτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση