whiteNoise Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2004 πως μπαινω στο chat ρε παιδια??πατησα εισοδο,βλεπω το ονομα μου μεσα αλλα δεν βλεπω κανα παραθυρο να μιλησω.. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2004 κλεισε οτι αλλο εχεις ανοιχτο που σου τρωει σε ταχυτητα απο το ιντερνετ. και αφου μπεις κλεισε και την πορτα!! :lol: http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2004 Μήπως τρέχεις Windows XP Service Pack 2? Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2004 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2004 δεν εχω ιδεα.μονο του κατεβαζει updates και τα λοιπα,xp παντος ναι.γιατι?? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2004 To chat ανοίγει σε ένα νέο παράθυρο. Αλλά ο Internet Explorer αρνείται να ανοίξει τέτοια παράθυρα για λόγους ασφαλείας, αν τρέχεις SP2. Πρέπει να απενεργοποιήσεις τη σχετική λειτουργία (popup blocker νομίζω το λέει). Αφού μπεις στο τσατ, εγώ ή κάποιος άλλος θα σου δώσει περισσότερες οδηγίες ώστε να μην χρειάζεται να έχεις αυτή τη λειτουργία μονίμως απενεργοποιημένη. Αν τώρα δεν τρέχεις SP2, δυστυχώς δεν ξέρω τι να σου πω. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Affectuoso31 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2004 Το πρόβλημα οφείλεται στο popup blocker που σου εγκαθιστά το service pack 2 των xp και επιλέγει από μόνο του αν δεν το απενεργοποιήσεις να μην σου ανοίγει παράθυρα pop ups. Μπορείς απλά την στιγμή που πατάς πάνω στο chat για να μπεις να κρατήσεις παρατεταμένα το ctrl μέχρι να ανοίξει όλο το παράθυρο του chat αν δεν θέλεις να πειράξεις τις ρυθμίσεις του popup blocker. Το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε άλλο site δεν σου ανοίγει. Με control πατημένο ακυρώνεις στιγμιαία την λειτουργία του blocker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2004 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2004 Ευχαριστω παιδια,ενταξει τα καταφερα,οντος τα pop ups εφταιγαν.... προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2004 Ώρα να γραφτεί ένα ακόμη μεγάλο thread: ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ CHAT? (Απάντηση: κουρεμένος...). :) :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2004 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2004 ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.......... προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2004 Administrator Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2004 Γιατί ενοχλημένος? :( Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση