kwstas79 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Εμένα πάντως το αγαπημένο μου νικ είναι του superfuck έεεεε εννοώ superfunk... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Αλλά παλιό... :D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosthemaster Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 εννοειται πως ειναι o babis to kokkori! ;D Aoshi Shinomori...Πολυ μπροστα ο τυπος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Babis to kokori μακραν! Και κουφη λεοπαρδαλη..(εχω καιρο να τον δω..) Εδιτ με προλαβανε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Εμένα πάντως το αγαπημένο μου νικ είναι του superfuck έεεεε εννοώ superfunk... Έτσι. +1000 Για WrtssXxx. α ναι και ΚΛ εννοείται :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AL PACINO Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 babis to kokori απλα δεν πιανεται :P :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos_Oikonomou Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Καλύτερο nick ήταν του Πετράκη P_P_King (αν το έγραφε έτσι), αλλά τον διέγραψαν τον άχρηστο (και δεν πρόλαβα ποτέ μου να δω γιατί, αν και μπορώ να φανταστώ)! enjoy my silence Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pinhead Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Σιγοθρα babis to kokori αλλά και της κοπελιας απο πάνω γιατι μου θυμίζει elfen lied. never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JollyJokker Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 ενός φίλου "Kokovios" ;D πάντως το babis to kokori είναι όντως κορυφαίο!!! Gimme Kramers! More Kramers!!! I WANT THEM ALL!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση