si_rah Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Παιδια εγω γραφω συνειδητα AP! Δε μου αρεσει οταν ειναι στο line! Φανταζομαι αμα κανεις καποιες ρυθμισεις θα ακουγεται καλα, αλλα εγω δε μπορω να τις κανω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Προφανώς για να το λέτε όλοι σας ότι είναι καλύτερο το ΑΡ για direct out ηχογράφηση, κάτι θα ξέρετε!!! εγώ δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα και σίγουρα με το line για recording δεν είχα πρόβλημα... Να συμπερανω λοιπόν ότι και για παίξιμο στο PA (μακριά απο μας) δεν χρειάζεται το line αλλά όπως είναι, σε AP (απλά με καμπίνες ενεργοποιημένες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Ρε παιδια γιατι γραφεται κατευθειαν στην καρτα ηχου και δεν βαζεται ενα μικροφωνακι μπροστα απο το μεγαφωνο του ενισχυτη? παιρνει πιο καλα τον ηχο και τη ζωντανια του ηχου :( NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Ρε παιδια γιατι γραφεται κατευθειαν στην καρτα ηχου και δεν βαζεται ενα μικροφωνακι μπροστα απο το μεγαφωνο του ενισχυτη? παιρνει πιο καλα τον ηχο και τη ζωντανια του ηχου :( Χαίρω πολύ!! μιλάμε (ή εγώ τουλάχιστον) για ντεμάκια που κάνω στον υπολογιστή. Δεν έχω ούτε με ενδιαφέρει να απόκτήσω τον εξοπλισμό που χρειάζεται για να γράφω κανονικά, ούτε επίσης μου είναι εύκολο να παίζω όλες τις ώρες τις ημέρας με την ένταση που απαιτείται για ηχογράφηση!!! ¶σε δε που σε πολλές περιπτώσεις το αποτέλεσμα της ηχογραφησης είναι τόσο καλό που δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι ή δεν είναι κονεκτ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Εγώ πάντως (αν και δεν το έχω ψάξει πολύ) δεν έχω καταφέρει να βγάλω το ίδιο καλό ήχο direct στην κάρτα, με το να γράφω με mic...:roll: Κυρίως το πρόβλημα το έχω με τα drives www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Εγώ πάντως (αν και δεν το έχω ψάξει πολύ) δεν έχω καταφέρει να βγάλω το ίδιο καλό ήχο direct στην κάρτα' date=' με το να γράφω με mic...:roll: Κυρίως το πρόβλημα το έχω με τα drives[/quote'] Μα κι εγώ δεν το συστήνω ως "παρτε το για να γράφετε κονεκτ και τέρμα τα μικρόφωνα"! Με λίγο ψάξιμο και ίσως καποια plugins μπορείς να βγάλεις πολύ καλό αποτέλεσμα... Δεν ξέρω βεβαια αν παίζουν και θέματα (πέρα από το ψάξιμο της πεταλιέρας) ποιότητας της κάρτας... δεν είμαι και πολύ σχετικός. Εγώ χρησιμοποιώ μια MOTU 2408 και είμαι πολύ ευχαριστημένος (και πίστεψέ με δεν είμαι εύκολος στο θέμα του ήχου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Eκτός από recording, έχετε δοκιμάσει για το τι σας βολευει/αρέσει για χρήση με ακουστικά; one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Εγώ πάντως (αν και δεν το έχω ψάξει πολύ) δεν έχω καταφέρει να βγάλω το ίδιο καλό ήχο direct στην κάρτα' date=' με το να γράφω με mic...:roll: Κυρίως το πρόβλημα το έχω με τα drives[/quote'] Μα εσένα ειδικά βοηθάει και ο ενισχυτής σου στο να "γλυκάνει" το γκάζι Ηλία... Αλλά ακόμα και αν ο ενιχυτής είναι solid state (και παίζει χαμηλά ώστε να μην παραμορφώνει, η αληθινή καμπίνα, το μεγάφωνο -αν είναι καλό- και η αλυσιδα - μικρόφωνο - preamp (ειδικά αν έχει μια λαμπίτσα να συμπιέζει) κλπ κλπ είναι πιο εύκολο να προσφέρει αληθοφάνεια. Μπορεί και να γίνεται και με DI αλλά μου φαίνεται πιο εύκολο με το μικρόφωνο. (Ειδικά στα γκάζια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Μα εσένα ειδικά βοηθάει και ο ενισχυτής σου στο να "γλυκάνει" το γκάζι Ηλία... Απλά αναρωτιόμουνα αν μπορώ να ηχογραφήσω καλά drives χωρίς να χρειαστεί να παρεμβάλω τον ενισχυτή (πχ όταν θέλω να ηχογραφήσω βράδυ...) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Μα εσένα ειδικά βοηθάει και ο ενισχυτής σου στο να "γλυκάνει" το γκάζι Ηλία... Απλά αναρωτιόμουνα αν μπορώ να ηχογραφήσω καλά drives χωρίς να χρειαστεί να παρεμβάλω τον ενισχυτή (πχ όταν θέλω να ηχογραφήσω βράδυ...) Αν ακους από τον ενισχυτή σου για να στρώσεις τον ήχο (και μετά προσπαθείς να γράψεις DI), θα πρότεινα να "στρώσεις" τον ήχο με πολύ χαμηλή ένταση (π.χ. στο 1 - 2 του ενισχυτή). Με το τρόπο αυτό ελαχιστοποιείς τη συμμετοχή της μη γραμμικότητας των λυχνιών του ενισχυτή σου στον ήχο που "ρυθμίζεις", και το αποτέλεσμα από DI θα είναι πιο κοντά σε αυτό που σου αρεσε. :wink: (Είναι ίσως και η αλλαγή της φασματικής απόκρισης του αυτιού μας με την ένταση που παίζει κάποιο ρόλο εδώ........ :wink: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση