frogman Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Παιδιά ζητώ συγνώμη για τα άσκοπα post που έκανα πιο πάνω, δεν το ήθελα πατούσα νέο θέμα αντί για απάντηση γι`αυτό έγινε έτσι, αν γίνεται να διαγραφούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sympetheros Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 το πρόγραμμα είναι cubase και πρέπει να το αγοράσεις... η να κατεβάσεις απο κάπου πειρατικά... Αν ειναι για πειρατικά' date=' καλύτερα κλέψε ενα pc με καλή κάρτα ήχου, που ναναι και σεταριμένα όλα τα προγραμματα, να μήν παιδεύεσαι. :wink:[/quote'] Τοση καλοσύνη γύρω μου κ εντός.... Έλα ρε παιδιά έλεος με τα αυθεντικα προγράμματα.... Τι κακό να σου κάνει το crackaki? Αν είναι δυνατον! Μια μικρή παρατήρηση μονο συμπεθερε: Κλέβοντας το pc από την εταιρία της στερείς μια πώληση. Αντιγράφοντας ένα πρόγραμμα δεν στερείς από κανένα την αγορά του. Γιατί πολύ απλά αν δεν υπήρχε σπασμένο Nuendo δεν θα έδινα με τπτ 2700 ευρώ για να το πάρω! Οπότε χάρη κάνω στην Steinberg που το έχω σπίτι μου... ΑπΑπό τη χάρη που τους έκανες έχουν κατασυγκινηθεί. Κλαίνε οι άνθρωποι …. :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Η LS 9 που παραθέτεις σαν παράδειγμα δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία ψηφιακή κονσόλα. Το πιθανότερο είναι ότι έτσι κι αλλιώς θα χρειαστείς και pc καθώς και ένα δύο ακόμα πραγματάκια. Πας βέβαια σε ακριβές λύσεις. Θα σε βοηθήσει αν διαβάσεις τα ''¶ρθρα'' από την ενότητα Info και ιδιαίτερα το ''Στήνοντας ένα PC Studio'' από την υποενότητα Computers. Η επίσημη αντιπροσωπεία για προϊόντα Steinberg (Cubase κ.λ.π.), είναι ο Νάκας. Βέβαια μπορείς να τα βρεις και σε άλλα μαγαζιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frogman Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Μπορεί να μου δείξει κάποιος που ακριβώς βρίσκονται αυτά τα θέματα γιατί δεν μπορώ να τα βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Όπως κοιτάς την σελίδα του Noiz, αριστερά κάτω από το λογότυπο υπάρχει το μενού το οποίο έχει τρεις ενότητες. Η τελευταία λέγεται Info Η πρώτη υποενότητα αυτής είναι τα '' ¶ρθρα''. Πάτα εκεί επάνω και θα βρεις τα θέματα. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση