Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στα preferences του Livelite5

epsilon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάλλον θα εννοεί ότι τα όργανα του αμπλετον δεν είναι εύηχα.

Λοιπόν τα ψιλομπέρδεψες λίγο. Το live πρόκειται για 1 στούντιο στον υπολογιστή σου, ενώ το absynth για 1 πανίσχυρο συνθ (το οποίο το τρέχεις και μέσα στο αμπλετον για να μπορέσεις να γράψεις ότι παίζεις με δαύτο)

Αρχικά φτιάξε 1 φάκελο για τα vst και από το αμπλετον όρισε αυτόν τον φάκελο ως τον default για τα vst

Λοιπόν από το νοιζ κατέβασε τα iblit και synth1 και τα εφε από kjaerhus και εννοείτε ότι τα εγκαθιστάς στον φάκελο που δημιούργησες πριν, έτσι ώστε να μπορεί να τα δει το αμπλετον. Σε άλλα απλά κάνεις copy-paste το dll και σε άλλα κανονικό install. Εξαρτάτε το όργανο. Για αρχή θα σε καλύψουν. Το absynth είναι τόσο πολύπλοκο που θα πελαγώσεις!

Έπειτα από το αμπλετον ρύθμισε το asio4all έτσι ώστε να έχεις την ελάχιστη δυνατή καθυστέρηση, δίχως όμως να σπάει ο ήχος όταν παίζεις! Θα το καταλάβεις

Έπειτα από το αμπλετον παίζεις, ηχογραφείς (ναι ναι και πολυκάναλα). Απλά να έχεις παραμάσχαλα το μανουαλ και για αρχή να δεις τα εκπαιδευτικά βιντεάκια και θα μάθεις τα βασικά.

Έπειτα με αρκετή μελέτη, αλλά και με βοήθεια, θα καταφέρεις σε λίγους μήνες να το κατέχεις το προγραμματάκι!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Sorry για το παραπάνω post

Πωωωω…

Είδα την κάρτα και χλόμιασα.

100 euro… ΘΕΕ ΜΟΥ!!!

Το keyboard έκανε 90 euro και πρέπει να δώσω άλλα 100 για να πάρω την κάρτα?

-----Μάλλον θα εννοεί ότι τα όργανα του αμπλετον δεν είναι εύηχα.

Ακριβώς αυτό

Ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για να λειτουργείς το keyboard (να επιλέγεις τι ήχοι θα ακούγονται από αυτό)?

Το sonar υποστηρίζει το absynth?

Τώρα που έριξα μια ματιά στις τιμές των άλλων καρτών είδα ότι όντως 100 είναι με οικονομική λύση σε σχέση με κάτι άλλες.

Μέσω live μπορώ και ανοιγω τα vst αλλά από sonar έχω πρόβλημα. Τώρα ψάχνςωνα βρώ πως μπορώ να ηχογραφήσω από live και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Αν μπορει κάποιος να βοηθήσει για κάποιο από τα 2 προγράμματα…

Aν θες μπορώ να σου φτιαξω μια λίστα με διαφορα αξιολογα free vst....(αν και υπαρχει ηδη ενα topic με τα καλα free vst)...και επίσης αξιολογα vst δινουν και τα διαφορα περιοδικά οπως το Computer Music....

Έχω κατεβάσει μερικά vst από το forum, αλλά θα ήθελα και την λίστα που μου προτείνεις...

Το format vst δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι συμβατο με το SONAR για αυτό αφού ούτως η αλλως δεν βγαζεις ακρη χρησιμοποιησε το live...(Που το κατεχω....και μπορώ να σε βοηθάω....γιατι απο τα αλλα γιοκ...:lol:)

Εχεις καταφερει να ακούς τι παιζεις απο τα vsti??

Το latency είναι ενταξει?

Αν ναι....Για να ηχογραφησεις αρκεί να πατησεις το κοκκινο κουμπακι στο channel trip του midi track που θες να ηχογραφησεις και μετα να πατησεις πανω πανω στην μπαρα....το κουμπακι rec και μετά το κουμπάκι Play....

Kαι εισαι complet.... :D

Time is just a fraction of the sine.......

Σχετικά με την λίστα νομίζω ότι αυτά εδώ

http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=738

+

http://www.kvraudio.com/ratings/9.html

Eιναι αρκετά καλή αρχη....

EDIT: Στο 2ο link δεν εχει μονο vst instruments αλλα και διαφορα εφε (delay,chorus,drive .....)

Νέο πρόβλημα

…και ενώ είχα βάλει όλα τα vsti σε έναν φάκελο και τα βρίσκει κανονικά το live (συνεργάζεται και με absybth) είπα να δοκιμάσω και καμιά ηχογράφηση στο sonar. Ηχογραφώ την κιθάρα (δεν ήξερα πώς να κάνω το κανάλι μονοφωνικό γιΆ αυτό το άφησα stereo) και τελειώνω με το πρώτο κανάλι στα γρήγορα, Κάνω insert και ένα 2ο audio κανάλι για να γράψω και κάτι αρπίσματα, μου είχε γράπσει στο 2ο κανάλι τις άρπες αλλά και το 1ο κανάλι (δηλ αντι να μου γράψει στο 2ο κανάλι μόνο τα αρπίσματα, μου έγραψε sound on sound και το προηγούμενο κανάλι 1 που άκουγα στα ακουστικά)

Ανοίγω και το acid pro 6, αλλά κι εκεί τα ίδια?

Πείτε μου γιατί συμβαίνει αυτό? Σπάω το κεφάλι μου αλλά δεν μπορώ να καταλάβω

Φιλτατε μάλλον εχεις μπλεξει (με το μπαρδον κιολας) τα μπουτια σου....:lol:

(no offence πλακα κανω)

Aρχικά θα σε συμβουλευα να ξεμπερδεψεις σε ποιο DAW θα δουλεύεις...(τι τα θες sonar-live-acid όλλλααα μαζι.... :D)

Ολα στην φαση που εισαι κανουν την ιδια δουλειά....θα σου προτεινα να μείνεις στο live....

Σχετικά με το προβλημα σου στο sonar δεν γνωριζω να σου απαντησω αλλα αν θες να κάνεις την ιδια διαδικασια στο Live μπορώ....

Και επισης διαβασε το manual.....(δεν συνηθιζω να το λεω....πραγματικά....) αλλά θα βρείς πολλά πραγματα που θα σε βοηθησουν....Ειδικά στο Live έχει και lessons για το πώς θα το χρησιμοποιείς....

και ενώ είχα βάλει όλα τα vsti σε έναν φάκελο και τα βρίσκει κανονικά το live (συνεργάζεται και με absybth)

Για αρχή να σου πω κι εγώ ότι αν εννοείς το absynth από native instruments τότε είναι συμβατό με όλα τα προγράμματα καθότι είναι ένα πανίσχυρο vsti όπως και αυτά που κατέβασες από το νοιζ.

2ον αποφάσισε με ποιο πρόγραμμα θες να ασχοληθείς. Πχ αφού ξεκίνησες με το live ποιος ο λόγος να πας και σε σοναρ (το οποίο ως και την προηγούμενη γενιά δεν υποστήριζε vst αλλά dx μόνο) αλλά και σε acid που είναι παρόμοιας φιλοσοφίας με το live;

το θέμα ότι σου τα γράφει το 1 πάνω στο άλλο παίζει να είναι θέμα κάρτας. Ρύθμισε κάθε κανάλι ώστε να γράφει ξεχωριστά. Κάπου στις επιλογές πρέπει να έχεις πετάξει το record what you hear (ή κάπως έτσι το λέει κάθε πρόγραμμα)

Τέλος επειδή βλέπω ότι είσαι καινούριος θα σου πω να ρίξεις μια ματιά εδώ http://www.tweakheadz.com/guide.htm να μάθεις τα βασικά' date=' να ξεκινήσεις με το live και μαζί με το μανουαλ να προσπαθήσεις και αν κάτι δεν καταλαβαίνεις εδώ είμαστε[/list']

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου