aeroman Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 Γεια σε ολους! Μετα την αγορα ηλεκτρονικων (αναγκαστικα) drums ηρθε η ωρα για σκαμπο. Γενικα διαθετω απο 50 ωσ 80 mαx ευρω. Καμμια προταση? Να παρω τυπου σελας ή στρογγυλο οπως ενα παλιο που ειχα? Τι να προσεξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 Στη θέση σου θα δοκίμαζα και θα έπαιρνα το καλύτερο σαν αίσθηση στα χρήματα που διαθέτεις. Τσέκαρε εδώ και πάρε μια ιδέα http://www.thomann.de/gr/cat.html?gf=drum_thrones&oa=pra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ventrue Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2007 Πολυ υποτιμουν το σκαμπο ομως αν σκεφτεις ποσο σημαντικη ειναι η ισορροπια στα drums τοτε μαλλον πρεπει να του δωσεις σημασια.Θα συνιστουσα σκαμπο τυπου σελας γιατι ελευθερωνει τα ποδια και γενικα ειναι πιο ανετο.Απο και και περα καλο ειναι να το ψαξεις σαν κατασκευη να ειναι γερο σταθερο και να ρυθμιζεται ευκολα και σε υψος που να σε βολευει.Αν εχει και memory lock ακομα καλυτερα.Στο drumstore στα εξαρχεια θα βρεις μπολικα να δοκιμασεις κα ισε ανταγωνιστηκες τιμες.. cheers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
death Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Νομίζω οτι τύπου σέλας είναι καλύτερο λόγω καλύτερης ισορροπίας,σταθερότητας και ελευθερίας κινήσεων, όμως πας παραπάνω σε χρήματα.Κάνε μια βόλτα από τα μαγαζιά να δοκιμάσεις διάφορα,μην βιαστείς πάντως,κάνε πολλές δοκιμές ακόμα και στα ίδια σκαμπό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 και εγω για τυπου σελας θ ασου προτινα,αλλα νομιζω οτι με τα λεφτα που διαθετεις δεν μπορεις να παρεις και κατι πολυ καλο...εγω εχω παρει ενα σκαμπο Tama και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..Ψαχτο λιγο και εσυ,αλλα να επικεντροθεις σε τυπου σελας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση