stavrilian Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Βρισκομαι σε αναζητηση overdrive/booster το οποιο το θελω για τις εξης χρησεις : 1)να ¨σπαει¨ το καθαρο του boogie μου για μπλουζαδικους ηχους 2)να τσιτωνει λιγο το ηδη τσιτωμενο καθαρο 3)να boostarei λιγο το γκαζι του ενισχυτη για τα σολο 4)να μου δινει ενα mid gain στρογγυλο ηχο Το προβλημα μου ειναι το εξης, μιας και ο boogie ειναι ηδη αρκετα μπασσομεσαιος, δεν θελω το πεταλι να boostarei καμια απο αυτες τις συχνοτητες, γιατι απλα μια στρατ με πολλα μεσαια και πολλα μπασα παυει να ειναι στρατ :roll: Καποια απο τα πεταλια οπου εχω στο μυαλο μου ειναι : - ts-9 (αλλα μαλλον το αποκλειω λογο του παραπανω προβληματος) - Visual sound route66 -fulltone ocd Δυστυχως εχω καταφερει να ακουσω μονο το route66 το οποιο μου αφησε αρκετα καλη εντυπωση. Διαβαζοντας ειδα πως αρκετοι παραπονουνται για προβληματα θορυβου στο κομπρεσσορα και οχι κορυφαια ποιοτητα στο overdrive...Τι εχετε να πειτε ως κατοχοι του πεταλιου πανω σε αυτο? Ειμαι ολος ματια 8O και για αλλες προτασεις!!! Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 fulltone ocd bjf sea blue equalizer(οτι καλυτερο εχω ακουσει σαν clean boost) xotic rc booster menatone red snapper jampedal tubedreamer 72(την low gain εκδοση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 H καλυτερη λυση για αυτο που ζητας ειναι αυτο: http://www.jampedals.com/rooster.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 παρε tonelab :D :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 παρε tonelab :D :D :D \m/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 πρωτο μου post .....αν και ψιλοπαρακολουθω το site καμποσο καιρο τωρα......φιλε starvilian..αυτα που ζητας απο ενα booster ειναι πανω κατω οτι θα ζητουσε ο καθενας μας.....αυτο που εχω να προτεινω εγω ειναι να δοκιμασεις και τη λυση του equalizer....βαζοντας το μπροστα απο το lead καναλι του boogie στο οποιο θα εχεις ανοιξει πολυ λιγο το gain ,θα εχεις οχι μονο ενα αρκετα καλο booster αλλα θα μπορεσεις να "παιξεις" και με τις συχνοτητες που σε ενοχλουν.............................τωρα οσο για τον φιλο που προτεινει........tonelab!!!........ασχολιαστο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 τωρα οσο για τον φιλο που προτεινει........tonelab!!!........ασχολιαστο.. μαλλον δεν το παρακολουθεις και τοσο πολυ καιρο τελικα :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 δεν ειναι ωραιο να μιλας με γριφους.....υπονοεις οτι πριν πω τη γνωμη μου επρεπε να διαβασω ολα τα ποστ σου για να ενημερωθω για την γνωμη σου γυρω απο την tonelab?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 ok ρε longshadow χαλαρωσε λιγο..πολυ δυναμικα μας μπηκες...lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6310&postdays=0&postorder=asc&start=0 Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση