Spiros Poullos Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2009 Τα έχω παίξει και εγω στην Ηλιούπολη απλά μαμάνε!!! O κ.Καστρίδης που τα φτιάχνει μου είπε ότι οι τιμές θα ανέβουν γιατί ανεβαίνει το κόστος υλικών... www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 Τα δοκιμασα και εγω σημερα στο Terra Απιστευτα τυμπανα !!! και τελειο κουρδισμα. Που μπορει να απευθυνθει καποιος για μαθει περισσοτερα ? το site ειναι σε αδρανεια :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeorgeT Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Paizw me Castler Drums apo to 2005, kai exw na pw oti eimai apolyta ikanopoiimenos! Akrivoutsika men, alla aristis poiotitas tympana, kai o typos pou ta ftiaxnei einai aristos! Exw plirofories epafis gia opoion 8elei, as mou kanei ena mail na ta poume (den mporw na postarw tilefwno apo edw) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση