boukas Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το ibanez. Μου βγαίνει σαν όψη και μόνο κάπως ποιο ολοκληρωμένο από το squier. Κάτι η όμοια διάταξη μαγνητών και τα 24 τάστα (και κάπου εδώ σκάει sf) και γενικότερα ότι ακόμη και η φθηνή σειρά μοντέλλων της ibanez είναι πολύ καλή ποιοτικά, με κάνουν να τείνω προς αυτό. Πάντως και τα 2 είναι εύκολο να βρεθούν και να δοκιμαστούν, οπότε όποτε μπορείς ξεκίνα τις βόλτες. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tthawth Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το ibanez. Μου βγαίνει σαν όψη και μόνο κάπως ποιο ολοκληρωμένο από το squier. Κάτι η όμοια διάταξη μαγνητών και τα 24 τάστα (και κάπου εδώ σκάει sf) και γενικότερα ότι ακόμη και η φθηνή σειρά μοντέλλων της ibanez είναι πολύ καλή ποιοτικά, με κάνουν να τείνω προς αυτό. Πάντως και τα 2 είναι εύκολο να βρεθούν και να δοκιμαστούν, οπότε όποτε μπορείς ξεκίνα τις βόλτες. Με έχει πιάσει μια μανία με τα cort τελευταία. Φτηνά και καλά. Κοιτάζω περισσότερο το ARtisan b5. Το έχει κανείς? Είναι καλής ποιότητας τα Cort? Σε λίγα user reviews που έχω δει ,παρουσιάζεται σαν εξαιρετικό μπασάκι. http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση