Προς το περιεχόμενο

harley benton GA5 full tube amp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρε elecreic wizard προφανώς αστειευσαι έτσι? Οι διαφορά είναι καραμπινάτη. Το maple στο βιντεάκι έχει περισσότερο "attack" από το rosewood που δίνει στον ήχο ένα πιό "γλυκό" κάπως τόνο.

Εγώ με τα αυτάκια μου δε μπορώ να καταλαβω διαφορά! Αν ενοχλεί αυτό πες μου! Μπορεί να έχεις παίξει δεκάδες κιθάρες περισσότερες από εμένα και να έχεις τη δική σου γνώμη. Αυτό όμως δεν μπορεί να αλλάξει το τι "ακούω"! Αν άκουγα οτιδήποτε άλλο να είσαι σίγουρος πως το θάρρος της γνώμης μου το έχω και θα το έλεγα. Για την ιστορία να σου πω ότι ειλικρινά προσπαθώ να ακουσω διαφορά και δε μπορώ. Τώρα μπορεί να φταίνε και τα αυτιά μου - να τα έχω καταστρέψει με τα ακουστικά τόσα χρόνια - δεν ξέρω.

Αλλά τές πα ό' date=' τι νομίζει ο καθένας. αλλοίμονο. :wink:[/quote']

Διακρίνω μια απογοήτευση... Γιατί? Και δεν είναι τι νομίζει ο καθένας αλλά τι ακούει.

The World Was A Mess But His Hair Was Perfect...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 91
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καλά μωρή χαμούρα' date=' θα σου πετάξω την αγριαμυγδαλιά μου στη μάπα και αν δεν θες, μην την παίρνεις.[/quote']

Αγριαμυγδαλια?? 8O

Αχ, καλε αν την εχεις καλα ...λαδωμενη μπορει και να μου αρεσει!! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Όταν τελειώσω μαζί σου το μόνο παρθένο πάνω σου θα είναι το ελαιόλαδο που θα΄χω ρίξει στην ταστιέρα.

Αμα γουστάρεις κιόλας το πασπαλίζω και με σμυριγδαλοιφή, να λιώσει το κορμι σου...

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Βρε elecreic wizard προφανώς αστειευσαι έτσι? Οι διαφορά είναι καραμπινάτη. Το maple στο βιντεάκι έχει περισσότερο "attack" από το rosewood που δίνει στον ήχο ένα πιό "γλυκό" κάπως τόνο.

Εγώ με τα αυτάκια μου δε μπορώ να καταλαβω διαφορά! Αν ενοχλεί αυτό πες μου! Μπορεί να έχεις παίξει δεκάδες κιθάρες περισσότερες από εμένα και να έχεις τη δική σου γνώμη. Αυτό όμως δεν μπορεί να αλλάξει το τι "ακούω"! Αν άκουγα οτιδήποτε άλλο να είσαι σίγουρος πως το θάρρος της γνώμης μου το έχω και θα το έλεγα. Για την ιστορία να σου πω ότι ειλικρινά προσπαθώ να ακουσω διαφορά και δε μπορώ. Τώρα μπορεί να φταίνε και τα αυτιά μου - να τα έχω καταστρέψει με τα ακουστικά τόσα χρόνια - δεν ξέρω.

Αλλά τές πα ό' date=' τι νομίζει ο καθένας. αλλοίμονο. :wink:[/quote']

Διακρίνω μια απογοήτευση... Γιατί? Και δεν είναι τι νομίζει ο καθένας αλλά τι ακούει.

Φίλε να μην διακρίνεις καμία απογοήτευση.... ΕΝΤΥΠΩΣΗ απλούστατα μου έκανε.....δεν σε κατηγορώ για τα αυτιά σου .... ευγνωμονώ το Θεούλη για τα δικά μου :wink:

In Fender Strat we trust!

Αγριαμυγδαλια??

Αχ, καλε αν την εχεις καλα ...λαδωμενη μπορει και να μου αρεσει!!

Ε ρε antouan που σας χρειάζεται....Προς το παρον βασανιστείτε....:lol:

(που εχει χαθεί αυτή η ψυχή....?)

Time is just a fraction of the sine.......

Επανέρχομαι στο θέμα, το ξαναάκουσα πιο δυνατά απ' ότι χθες (μιας και η ώρα το επιτρέπει καλύτερα) και αρχικά κατέληξα στο ίδιο συμπέρασμα με εχθές, ότι δηλαδή δεν διακρίνω διαφορά στον ήχο. Αλλά παίζοντας με το βίντεο, ακούγοντας δηλαδή μια φορά τη φράση που παίζει στο 0:50 και μια στο 2:05 κατέληξα στο συμπέρασμα ότι υπάρχει διαφορά, αλλά πολύ μικρή (for a hair που λεέι κι ένας στο σχόλιό του για το κλιπάκι στο youtube). Απλά το έκανα πάνω από 3-4 φορές για να συνειδητοποιήσω τη διαφορά. Στην κανονική του ροή το βίντεο δε με έπεισε ότι υπάρχει. Να θέσω όμως και μια άλλη παράμετρο? Είμαστε σίγουροι ότι οι μαγνήτες είναι οι ίδιοι? (Η μια κιθάρα είναι μια Fender Custom Shop και η άλλη είναι μια Eric Johnson Signature). Όντως η Custom Shop ακούγεται πιο γλυκιά (έστω και ελάχιστα για εμένα) από την Eric Johnson, είμαστε σίγουροι όμως ότι η γλυκάδα αυτή δεν οφείλεται στους μαγνήτες της που λίγο δύσκολα να είναι οι ίδιοι και στις δύο κιθάρες(μιας και η EJ φοράει 3 Special Design Eric Johnson Pickups ενώ για την CS λίγο δύσκολο να φοράει τους ίδιους)???

Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, να βγάλω άκρη προσπαθώ... :)

The World Was A Mess But His Hair Was Perfect...

Εγω δεν ακουω καμια διαφορα!! Ουτε καν!

Αν καποιος γυρισει την πλατη στην οθονη και καποιος αλλος βαζει το βιντεο, το βλεπω χλωμο να καταλαβει ποια κιθαρα παιζει.

τσαμπα καιει η λαμπα

AAAAAAAAAAAAAΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ........

ΑΚΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΗΤΟΙ

Πως μου ξεφυγε αυτο το thread?????????πανω που προγραματισα τον εγκεφαλο μου να ανταποκρινεται μονο στα thread με tonelab, tele, projunior και ξυλα το ξεφτιλιζετε με ενα thread εκπλήξη για το ποταπο outsider harley benton??????????Εχετε πεσει πολυ χαμηλα..........

..........διασκεδαζετε χωρις εμενα?????????????????????

Με το ενα, με το δυο, με το τρια παμε ολοι μαζι.......

hi8_tape.gif

mini-dv_tape.gif

vhs_tape.gif

800px-Pistolets-de-duel-Negative0-0.jpg

munchyman-cassette.jpg

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά πηγαίνοντας μπροσ-πίσω το βιντεάκι διέκρινα διαφορές.

Οι διαφορές όμως που διέκρινα ήταν τη μια ακουγόταν το ένα με πιο άμεσο attack, την άλλη πιο mellow. Γενικά σαν ήχος δεν μου έγινε αισθητή κάποια διαφορά.

Χώρια του ότι δεν ξέρω κατά πόσο μοιάζουν οι κιθάρες, μου φαίνεται ότι οι διαφορές που διέκρινα είχαν να κάνουν με τις πενιές και τα δάχτυλα του τυπά. Εντυπώσεις είναι αυτές μπορεί να κάνω λάθος.

Bring out the royal virgins, I await my punishment :lol: :lol: :lol: 8)

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

• Moderator
AAAAAAAAAAAAAΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ........

ΑΚΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΗΤΟΙ

....

Τι έπαθες καλέ???? :lol: :lol: :lol:

Πάρε εδώ για τιμωρία:

fc%20mahogany%20847f2-30_small.JPG

qtr%20classic%20mahogany%2084400y17_small.JPG

qtr%20maple%202%20380x_small.JPG

qtr%20ash%202-323xvpf_small.JPG

fc%20rosewood%204503hs_small.JPG

fc%20walnut%205093hs_small.JPG

:lol: :lol: :lol:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου