ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Και 2 φωτογραφιες (οχι πολύ καλες) απο τα εντόσθια του... :wink: ΥΓ: ο συσκεκριμένος της φωτογραφίας ειναι φίλου μου ηλεκτρονικου και πλεον είναι μονταρισμένος με μια εξτρα εξοδο 8 Ohms και διακόπτη standby (απο αυτό το "session" ειναι και οι φωτογραφιες)... Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 δεν πεταγόσουνα κάθε τρεις και λίγο σαν την κλανιά σε ΟΛΑ τα thread' date=' απλά για να ρίξεις λάδι στη φωτιά.... [/quote'] 1)η εκπολιτίζεσαι και δέχεσαι το γεγονός ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να πεταχτεί σαν 'κλανιά' ενα απτά 4500 μέλη του νοιζ για να πει την άποψη του(και ας μην συμφωνεί με την δική σου) η παρατάς την κιθάρα και πας σε φυλη της Ζιμπάμπουε να παίζεις ταμ-ταμ. Κάναμε μια ωραιότατη-διασκεδαστική- ειρηνική κουβέντα όλοι μας και την γάμησες στεγνά. Τώρα θες να σου παραθέσω το link από το άλλο thread όπου με παρέπεμψες εδώ??? Εγώ δεν είχα δει καν τι γραφότανε εδώ μέχρι τη δική σου παραπομπή... Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα όχι δικό μου. Ας διάβαζες όλη την πορεία της συζήτησης προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Λιγα για τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ... :xΜόλις γύρισα :( For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 απτήν άλλη χαίρομαι που έγινε ότι έγινε' date=' φαίνετε ξεκάθαρα ποιος έχει το πρόβλημα εδώ και τόσο καιρό.[/quote'] Εκπλήσσομαι μαζί μου, αλλά πίστεψέ με, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο ως προς αυτό 8) κοιμήσου' ήσυχος παλικάρι' date='δεν θα σου ξαναμιλήσω.[/quote'] ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!! όταν αποφασίσει ο φίλος σου ποια θα είναι η επόμενη κιθάρα που θα αγοράσεις' date=' θα σε ειδοποιήσουμε[/quote'] Ααααααχ, μου φυγε ένα άγχος τώρα... Σε ευχαριστώ... 1)η εκπολιτίζεσαι και δέχεσαι το γεγονός ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να πεταχτεί σαν 'κλανιά' ενα απτά 4500 μέλη του νοιζ για να πει την άποψη του(και ας μην συμφωνεί με την δική σου) H κλανιά από μόνη της δε με ενοχλεί... Η κλανιά μπροστά από αναπτήρα' date=' συνεπάγεται flaming... [img']http://home.satx.rr.com/maylay/fart.jpg[/img] Και αυτό πέραν από ενοχλητικό, σε ένα forum ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... η παρατάς την κιθάρα και πας σε φίλη της Ζιμπάμπουε να παίζεις ταμ-ταμ. O νυστικός καρβέλια ονειρεύεται... :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 απτήν άλλη χαίρομαι που έγινε ότι έγινε' date=' φαίνετε ξεκάθαρα ποιος έχει το πρόβλημα εδώ και τόσο καιρό.[/quote'] Εκπλήσσομαι μαζί μου, αλλά πίστεψέ με, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο ως προς αυτό 8) κοιμήσου' ήσυχος παλικάρι' date='δεν θα σου ξαναμιλήσω.[/quote'] ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!! όταν αποφασίσει ο φίλος σου ποια θα είναι η επόμενη κιθάρα που θα αγοράσεις' date=' θα σε ειδοποιήσουμε[/quote'] Ααααααχ, μου φυγε ένα άγχος τώρα... Σε ευχαριστώ... 1)η εκπολιτίζεσαι και δέχεσαι το γεγονός ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να πεταχτεί σαν 'κλανιά' ενα απτά 4500 μέλη του νοιζ για να πει την άποψη του(και ας μην συμφωνεί με την δική σου) H κλανιά από μόνη της δε με ενοχλεί... Η κλανιά μπροστά από αναπτήρα' date=' συνεπάγεται flaming... [img']http://home.satx.rr.com/maylay/fart.jpg[/img] Και αυτό πέραν από ενοχλητικό, σε ένα forum ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... η παρατάς την κιθάρα και πας σε φίλη της Ζιμπάμπουε να παίζεις ταμ-ταμ. O νυστικός καρβέλια ονειρεύεται... :lol: ναι και ο νυστικός πάντα νυστάζει :lol: :lol: βλέποντας την φίλη της φυλής που κάνει νηστεία και μένει νηστική..... κόφτε το δεν σας πάει η ορθογραφία :lol: :lol: στα 2 νταν τέρμα ο γύρος πίτα!! :wink: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 απτήν άλλη χαίρομαι που έγινε ότι έγινε' date=' φαίνετε ξεκάθαρα ποιος έχει το πρόβλημα εδώ και τόσο καιρό.[/quote'] Εκπλήσσομαι μαζί μου, αλλά πίστεψέ με, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο ως προς αυτό 8) . και εγώ εκπλήσσομαι απίστευτα όταν συναντώ κακομοίρηδες σαν και εσένα αλλά δεν κάνω έτσι. κοιμήσου' ήσυχος παλικάρι' date='δεν θα σου ξαναμιλήσω.[/quote'] ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!! . Ηδη Κοιμάσαι ορθιος,δεν χρειαζετε να το εύχεσαι κιολας Και αυτό πέραν από ενοχλητικό' date=' σε ένα forum ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... [/quote'] γεια σου ρε ακριβοδίκαιε νομοθέτη δείξε μας το δρόμο ρεεεεε,θεσε τους κανονες… ζεις ζεις εσύ μας οδηγείς η παρατάς την κιθάρα και πας σε φίλη της Ζιμπάμπουε να παίζεις ταμ-ταμ. O νυστικός καρβέλια ονειρεύεται... :lol: από επιχειρήματα σκίζεις όπως πάντα... η μήπως να κάνω κανένα ορθογραφικό λάθος για να βρεις κάτι να πεις?? Κακομοίρη προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Whitenoise πότε θα το πάρεις χαμπάρι ότι είσαι ΓΡΑΦΙΚΟΣ? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Whitenoise πότε θα το πάρεις χαμπάρι ότι είσαι ΓΡΑΦΙΚΟΣ? όταν θα πάρεις εσύ χαμπάρι ότι δεν έχεις προσωπικότητα. άντε γεια τωρα!!!!! προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Στο καλό και να μη μας γράφεις!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2007 Whitenoise πότε θα το πάρεις χαμπάρι ότι είσαι ΓΡΑΦΙΚΟΣ? όταν θα πάρεις εσύ χαμπάρι ότι δεν έχεις προσωπικότητα. άντε γεια τωρα!!!!! λες βαθυστοχαστα πραγματα σημερα whitenoise. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση