whiteNoise Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 επίσης και εγώ στα 7 μου ήξερα από έξω την πρωινή προσευχή στο σχολείο. Αυτό τι σημαίνει ?οτι ήμουν ιερέας?? οχι' date=' αλλα μακαρι να ειχες γινει, γιατι ετσι το noiz[b'] θα ειχε μειον εναν ειρωνα.[/b] :wink: δυστυχως διαβαζω τα ποστς σου και δεν μπορω να αγιασω. δεν εχω δικαιωμα να λεω την γνωμη μου mister? (δεν είχα καμία διάθεση ειρωνείας αλλά μάλλον είσαι καχύποπτος) στο χέρι σου είναι λοιπόν για ποσά ακόμη ποστ θα παραμείνω ‘φιλικός’ και μη-ειρωνικός απέναντι σου. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NightCrawler Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 οχι man... πλάκα κάνω... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 τον οπλισμο της καθε κλιμακας μας τον μαθαιναν με ποιημα :lol: This is my guitar. There are many like it, but this one is MINE. My guitar is my best friend. It is my life. I must master it as I must master my life. My guitar without me is useless. Without my guitar, I am useless. I must play my guitar true. I must shred faster than my bandmate who is trying to outstage me. I must score with the groupies before he does. I will... My guitar and myself know that what counts in music is not the notes we play, the noise of our amp, nor the smoke on the stage. We know it is the rock that counts. We will rock... My guitar is human, even as I, because it is my life. Thus, I will learn it as a brother. I will learn its weaknesses, its strengths, its parts, its accessories, its pickups, and its fretboard. I will ever guard it against the ravages of weather and damage. I will keep my guitar dirty and ready, even as I am dirty and ready. We will become part of each other. We will... Before God I swear this creed. My guitar and myself are the defenders of rock. We are the masters of our bandmates. We are the saviors of my life. So be it, until there are no bandmates, but a solo carreer like Satch. έμπνευση της στιγμής από το γνωστό U.S. Marine creed :p Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 τον οπλισμο της καθε κλιμακας μας τον μαθαιναν με ποιημα :lol: Επειδή Μιχάλη εσύ είπες ότι είσαι κουλός στην κιθάρα, άμα σε δω ρε κιαρατά να τίς βρίσκεις και σε όλες τις θέσεις στην κιθάρα με την μία σαν ποίημα όπως τα ξέρεις απ έξω θεωρητικά τότε να σε πιστέψω. Γιατί μάλλον ο Τάκης και ο whitenoise, την πρακτική εφαρμογή εννοούσαν και όχι την γνώση! In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 τον οπλισμο της καθε κλιμακας μας τον μαθαιναν με ποιημα :lol: Επειδή Μιχάλη εσύ είπες ότι είσαι κουλός στην κιθάρα' date=' άμα σε δω ρε κιαρατά να τίς βρίσκεις και σε όλες τις θέσεις στην κιθάρα με την μία σαν ποίημα όπως τα ξέρεις απ έξω θεωρητικά τότε να σε πιστέψω. Γιατί μάλλον ο Τάκης και ο whitenoise, την πρακτική εφαρμογή εννοούσαν και όχι την γνώση![/quote'] οσα δεν φτανει η αλεπου taq μου.. :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Τάκη θα μας κάνεις κιαλλα θεωρητικά tests?:) τι κερδίζουμε? Το κλασικό μαντολάτο :lol: :lol: , έλα μωρέ ας ξεφύγουμε λίγο από όλα αυτά.... In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 τον οπλισμο της καθε κλιμακας μας τον μαθαιναν με ποιημα :lol: Επειδή Μιχάλη εσύ είπες ότι είσαι κουλός στην κιθάρα' date=' άμα σε δω ρε κιαρατά να τίς βρίσκεις και σε όλες τις θέσεις στην κιθάρα με την μία σαν ποίημα όπως τα ξέρεις απ έξω θεωρητικά τότε να σε πιστέψω. Γιατί μάλλον ο Τάκης και ο whitenoise, την πρακτική εφαρμογή εννοούσαν και όχι την γνώση![/quote'] τακη μου, δεν πουλαω γνωση!!! το αντιθετο. αυτο που θελω να πω ειναι οτι θεωρητικη καταρτιση εχουν απειροι, οπως και τεχνικη εχουν απειροι(με καθε ειλικρινια, δεν ανηκω σε καμια κατηγορια απ τις παραπανω). αυτο δεν τους κανει περισσοτερο ικανους απο κανεναν να γραψουν ενα κομματι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 τον οπλισμο της καθε κλιμακας μας τον μαθαιναν με ποιημα :lol: Επειδή Μιχάλη εσύ είπες ότι είσαι κουλός στην κιθάρα' date=' άμα σε δω ρε κιαρατά να τίς βρίσκεις και σε όλες τις θέσεις στην κιθάρα με την μία σαν ποίημα όπως τα ξέρεις απ έξω θεωρητικά τότε να σε πιστέψω. Γιατί μάλλον ο Τάκης και ο whitenoise, την πρακτική εφαρμογή εννοούσαν και όχι την γνώση![/quote'] οσα δεν φτανει η αλεπου taq μου.. :wink: οχι και αλεπου... πιο πολυ σε αρκουδα φερνω.. :D που να ησουν και ειρωνας ρε μπαγασα. εχω αρχισει να σε συμπαθω ,εισαι σπανιο ειδος ξερολλα :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Michael, δεν πιστεύω πως οι άπειροι έχουν τεχνική..... ή τέλος πάντων δεν καταλαβαίνω τι λες....τι εννοείς..... :oops: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Michael' date=' δεν πιστεύω πως οι άπειροι έχουν τεχνική..... ή τέλος πάντων δεν καταλαβαίνω τι λες....τι εννοείς..... :oops:[/quote'] το μικες μου αρεσε πιο πολυ :D τακη μου απλα, δες το θεμα στατιστικα. ποσα ατομα στην ελλαδα, εχουν πτυχιο κιθαρας η σε καποιο αλλο οργανο?? και τεχνικη εχουν και μαλιστα απειρως περισσοτερη απο αυτο που εμεις εδω μεσα θεωρουμε τεχνικη, και ΑΠΛΕΤΗ θεωρητικη γνωση εχουν, και κλιμακες ξερουν κλπ. ολα αυτα δεν ειναι ουτε ξεχωριστα, ουτε προνομιο λιγων. ισα ισα το αντιθετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση