NightCrawler Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 πάντως άαααααααααμα έχεις χέρι... τελείωνουν όλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Μα το σωστότερο όλων είναι αυτό, που είπες κ. Yameth. Αλλά από τους πολλούς αφορισμούς πού χαν πέσει τελευταίως κάθησα και διάβασα το απόγευμα που είχα λίγο χρόνο πόστ μηνώωωων που μου είχαν "ξεφύγει" και δεν το κρύβω ψιλοσάλταρα!! καταντήσαμε να πιάνουμε τα ΑΚΡΑ και φυσικά δεν είναι σωστό. Απλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα και να κοτσάρουμε έναν κοινό παρανομαστή. :wink: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Χαρίλαε βγάλε την κασσέτα! Είναι μασημένη. (έτσι τελικά για να μην ξεφύγουμε ποτέ επιτέλους από τα άκρα) :roll: αστειεύομαι.... In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NickNT Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 πάντως άαααααααααμα έχεις χέρι... τελείωνουν όλα! Α γεια σου! Να αγιάσει το στόμα σου! Υπάρχει άνθρωπος που θα κρίνει ένα μουσικό επειδή παίζει με την α ή β κιθάρα; Τι με νοιάζει εμένα τι locks έχει και αν ο ίδιος πιστεύει πως τα ξύλα του δίνουν ήχο; Ας πιστεύει ό' date='τι τραβάει η όρεξη του, στα live φαίνεται τι παίζει έκαστος ημών. Και στην τελική, επειδή νομίζω πως είναι πολύ fender-biased το forum, έχω παίξει με τόσα fender μπάσσα και ούτε ένα δε μου κάνει. Δε πα να έχει παίξει και ο θεός ο ίδιος με p και j, εμένα δε μου κάνουν. Period, που λένε οι αμερικάνοι φίλοι μας. Και υπάρχουν άπειροι εκεί έξω μπασσίστες που εκτιμούν το παικτικό εύρος που σου ανοίγουν αναρίθμητες (πιο) μοντέρνες υλοποιήσεις. Και θεωρώ την άποψη μου ΙΣΗΣ αξίας με πολλούς που χαζοπαίζουν μπάσσο στον καναπέ του σπιτιού τους (δεν αναφέρομαι σε κάποιον προσωπικά βέβαια!). Αντίστοιχα, το ίδιο για τις κιθάρες- είτε είναι bolt on είτε neck thru, είτε κολλημένες με logo στιγμής. Ε και; ¶λλοι παίζουν ΠΑΠΑΔΕΣ με κιθάρες από γραφίτη- θα πάει κανείς να τους πει "άκου φίλε μου πως σκάω ένα ακκόρντο το λεπτό στη vintage κιθάρα μου"; So what? Μαγκιά είναι να [b']παίζεις και όχι να κατέχεις[/b]- και ο ήχος είναι ΚΑΙ στα δάκτυλα σου στην τελική. Όλο οι ίδιες κουβέντες, λες και έχουμε μετοχές στις εταιρίες. Ας με προσκαλέσει κάποιος στα live του να δω πόσο ωραία παίζει και τι γλυκό ήχο έχει κτλ. Το να συζητάμε όμως για το αν η πυκνότητα του ξύλου αλλάζει τη συχνοτική απόκριση είναι σα να μιλάει κανείς για εκκεντροφόρους χωρίς να έχει δίπλωμα οδήγησης. Φόρουμ μουσικών είναι, όχι ξυλουργών- σωστά;!; Έχω δει τόσους παίκτες (όπως έναν απίστευτο κοντραμπασσίστα που πιάσαμε την κουβέντα μετά από το live στο mike's) οι οποίοι παίζουν ΜΟΥΣΙΚΗ και δεν ασχολούνται καν με τέτοια θέματα. Εμείς όμως; Αν πάλι είμαι τόσο εκτός κλίματος- απολογούμαι για την ατυχή παρέμβαση! :D bass @ vertigo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Χαρίλαε βγάλε την κασσέτα! Είναι μασημένη. (έτσι τελικά για να μην ξεφύγουμε ποτέ επιτέλους από τα άκρα) :roll: αστειεύομαι.... Την έβγαλα....έλα μου τώρα....δεν έπιασα τα άκρα. Νομίζω ότι κινούμαι στις γκρίζες ζώνες. :wink: Που λες taq μου' date=' για να καταλάβεις, μπορεί οι αμερικάνικες τέλε να έχουν [b']Τουανγκ[/b], αλλά οι Κινέζικες έχουν πολύ Γουάνγκ. :lol: Εδώ βλέπετε τον πρώην πρωταθλητή του Πινγκ-Πονγκ, Γουάνγκ Χάο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Administrator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Που λες taq μου' date=' για να καταλάβεις, μπορεί οι αμερικάνικες τέλε να έχουν [b']Τουανγκ[/b], αλλά οι Κινέζικες έχουν πολύ Γουάνγκ. :lol: Η δήλωση της ημέρας! :lol: :lol: Αξίζει πρωτοσέλιδο! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 όχι ρε φιλαράκι αλλά, άτομα με την δική σου την άποψη σπάνίζουν, το χω πει και αλλού αλλά συγκαλυμμένα πιό πρίν.... σε άλλο θέμα... πάνω σε εγκάθετες ΑΠΟΨΕΙΣ ότι δυστηχώς δεν πείθομαι αν κάτι δεν μου κάθεται καλά και λέω μακάρι να μπορούσα να δώ τι παίζουν πρώτα και επειδή λέω πιό κάτω αυτό είναι αδύνατο περιορίζομαι στην αποψή μου και συλλέγω μιά πληρωφορία από κάποιο θέμα αν αυτή μου κάνει. Σε παραδέχομαι που δεν παίζεις με Fender μπάσο γιατί απλά σου κάνει κάτι άλλο . Ε! άλλοι δεν το καταλαβαίνουν και προσπαθούν εις μάτην να σε πείσουν ότι εκεί όμως είναι το Α & το Ω! Ο ήχος σαφώς είναι και στα δάκτυλα και δεν είναι μόνο στα ξύλα και στους μαγνήτες και στο νάτ είναι, και σε όλη την κιθάρα είναι, αλλά το τραγικό να βάζεις και ποσόστωση επιρροής (λίγο, ελάχιστα, καθόλου, πολύ, κοιλιά, γοφοί, ψυγείο, ε... μα!) δεν μπορώ να καταλάβω με τι εργαλείο το κάνουν..... γι αυτό λέμε φρικάρω και μπατάρω από την ανάποδη! Ωραία τα είπες! Μαζί σου! In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 πάντως άαααααααααμα έχεις χέρι... τελείωνουν όλα! Α γεια σου! Να αγιάσει το στόμα σου! Υπάρχει άνθρωπος που θα κρίνει ένα μουσικό επειδή παίζει με την α ή β κιθάρα; Τι με νοιάζει εμένα τι locks έχει και αν ο ίδιος πιστεύει πως τα ξύλα του δίνουν ήχο; Ας πιστεύει ό' date='τι τραβάει η όρεξη του, στα live φαίνεται τι παίζει έκαστος ημών. .... [/quote'] Παιδιά, αυτά είναι πολύ δεδομένα πράγματα. Δεν ισχυρίστηκε κανείς ότι το σκάσιμο της tele είναι η πεμπτουσία της μουσικής. (Η μήπως έγινε κι αυτό και το' χασα? :lol: :lol: :lol: ) Αλλά πως να το κάνουμε....η παρέμβαση ήταν κάπως.....σαν ένας να ρωτάει τι μικρόφωνο πρέπει να πάρει και να του λες: " ¶μα έχεις φωνάρα δεν σε νοιάζει....γράφεις και με το ενσωματωμένο του laptop". ΟΚ, το ξέρουμε αυτό. Η ξυλοσυζήτηση δεν είναι συζήτηση για τη μουσική. Είναι συζήτηση για τα αντικείμενα που κάποιοι από μας αγαπάμε μαζί με τη μουσική. Τις κιθάρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Χαρίλαε βγάλε την κασσέτα! Είναι μασημένη. (έτσι τελικά για να μην ξεφύγουμε ποτέ επιτέλους από τα άκρα) :roll: αστειεύομαι.... Την έβγαλα....έλα μου τώρα....δεν έπιασα τα άκρα. Νομίζω ότι κινούμαι στις γκρίζες ζώνες. :wink: Που λες taq μου' date=' για να καταλάβεις, μπορεί οι αμερικάνικες τέλε να έχουν [b']Τουανγκ[/b], αλλά οι Κινέζικες έχουν πολύ Γουάνγκ. :lol: Εδώ βλέπετε τον πρώην πρωταθλητή του Πινγκ-Πονγκ, Γουάνγκ Χάο. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: γι αυτό δεν μπορείς να παίξεις μουσική με αυτές ...... μας έλειπε αυτός ο "χαμένος¨" κρίκος...... Να σημείωθεί στα πρακτικά παρακαλώ!!! Τουάνκ - Χουάνγκ 1-0! (με την λήξη της παράτασης για να τσούζει) :wink: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Χαρίλαε βγάλε την κασσέτα! Είναι μασημένη. (έτσι τελικά για να μην ξεφύγουμε ποτέ επιτέλους από τα άκρα) :roll: αστειεύομαι.... Την έβγαλα....έλα μου τώρα....δεν έπιασα τα άκρα. Νομίζω ότι κινούμαι στις γκρίζες ζώνες. :wink: Που λες taq μου' date=' για να καταλάβεις, μπορεί οι αμερικάνικες τέλε να έχουν [b']Τουανγκ[/b], αλλά οι Κινέζικες έχουν πολύ Γουάνγκ. :lol: Εδώ βλέπετε τον πρώην πρωταθλητή του Πινγκ-Πονγκ, Γουάνγκ Χάο. Βρε harilatron, η ρακέτα του είναι neck-through από κινέζικο quartersawn bambou, 60's style neck, με δύο single-ply pickguards, λογικό είναι να βγάζει γουάνγκ :lol: :lol: :lol: :lol: Είναι και vintage 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση