Προς το περιεχόμενο

Ήχος Tele: Ξύλα, μαγνήτες ή/και γνώση;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν δεν κανω λαθος, κατι παρ' ομοιο γινοταν και με τα χρωματα που χρησιμοποιηθηκαν. η fender, ειχα διαβασει καπου, οτι ειχε σχεση με καποιο εργοστασιο αυτοκινητων και προμυθευοταν απο εκει τα χρωματα της. ετσι μπορουσες να βρεις το ιδιο ακριβως χρωμα με το καποιο απο τα μοντελα αυτοκινητων της εταιριας.

NON SERVIAM...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 244
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ακριβως και μην ξεχνας το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ:

ο Fender ηταν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ και ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ κιθαρα...

στα...τετοια του τα ...ξυλα με αλλα λογια δηλ.

Ο μοναδικος του σκοπος ηταν να παραγει μια ΦΘΗΝΗ κιθαρα ΜΑΖΙΚΗΣ παραγωγης (η οποια θα ηταν ΓΕΡΗ θα μπορουσε να "σερβιριστει" απο τον ιδιο τον κιθαριστα (χαρακτηριστικη ηταν η διαφημηση: "σας χαλασε το μπρατσο η θελει ταστα? πεταξτε το και βαλτε ενα καινουργιο... :lol: ) με το ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ κοστος

ουτε σε ΕΝΑΝ καταλογο της Fender μεχρι το 90 ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥ που χρησιμοποιουνταν....ολη αυτη η παραφιλολογια για ξυλα,μηλα και πρασινα αλογα ξεκινησε απο τους ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ του Fender που μη μπορωντας να εχουν ουτε το 1% της μεγαλοφυϊας του αποφασισαν να "συνεχισουν" (τρομαρα τους...) το ¨εργο" του (παραγοντας υποτιθεμενα "καλυτερα" & "βελτιωμενα" αντιγραφα tele & strat....(μια και οι υπολοιπες σχεδιασεις του ηταν λιγο...πολυπλοκες για τα μυαλα τους....)καταπατωντας ΟΛΕΣ τις βασικες ΗΘΙΚΕΣ business επιλογες & πρακτικες του δηλ. το χαμηλο κοστος και την ΑΠΛΟΤΗΤΑ της κατασκευης (αν εβλεπε ο Leo μια καινουργια strat να πουλιεται $2000 θα αφριζε απο το κακο του και αν ακουγε για custom shop μαλλον θα πεθαινε απο τα γελια.....)μετα απο αυτον τον καταιγισμο παραπληροφορησης "τσιμπησε" και η τωρινη Fender & μπηκε και αυτη στο παιχνιδι και να που καταντησαμε να θες ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ (& μια περιουσια) ΑΠΟ ΤΟΝ...ΚΑΡΑΘΟΔΩΡΗ για να αγορασεις μια...σανιδα με χορδες & τρεις πλαστικες βασεις με ...συρμα...πανω στην οποια ειναι ...βιδωμενο με 4 ξυλοβιδες ενα κομματι ..μακροστενο ξυλο:)

Modular κιθαρες που μπορει να φτιαξει και ενα δεκαχρονο με κατσαβιδι ειναι οι Fender (και ΑΥΤΗ ακριβως ειναι η μαγεια τους) χωνεψτε το...ολα τα αλλα ειναι mumbo jumbo...ανθρωπων που απλα θελουν να ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ στην πλατη των αλλων,αντε γιατι νησαφι πια....:) :)

& I rest my case... :roll: :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Τελικά μετά από τόσες σελίδες καταφέραμε να ξεκομπρεσάρουμε αυτήν την Tele?????

:lol:

Eννοείται...Χωρις και να την αγγιξω, ηδη μου φαινεται πιο ακομπρεσσαριστη με αυτα που ακουω εδω μεσα... Οριστε λοιπον για να προβληματισω ολους τους ενδυναμει τεραστιους κατασκευαστες, μουσικαρες και ολα τα σχετικα: Εστω οτι δεν ειμαι εγω αυτος που ειμαι, εννοοντας πως εχω 5-10 γνωσεις πανω στο αντικειμενο, και ηταν καποιος παντελως ασχετος που αγορασε μια κιθαρα και ο ηχος της δεν ηταν αυτο που περιμενε. Τι σκατα θα καταλαβαινε απ τις 12 σελιδες με πιπες που γραφει αυτο το thread??? Ο καθενας με το μακρυ του και το κοντο του, ετοιμος να ορμηξει στον αλλον. Αυτο το γενικοτερα δικαιολογει:

1) Την καταντια του φορουμ αυτου

2) Την καταντια της μουσικης παιδειας στην Ελλαδα

3) Την καταντια της μουσικης αγορας στην Ελλαδα

Ετσι ημασταν ετσι ειμαστε και ετσι θα μαστε, 1000 χρονια πισω. Γιατι; Γιατι ειμαστε ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ. Γιατι εχουμε παντα δικιο και ολοι οι άλλοι αδικο. Γιατι εχουμε ανακαλυψει την πυριτιδα και εχουμε ολοι την συνταγη καλα κλεισμενη στο ντουλαπι.. Και ετσι η κατασταση διαιωνιζεται and the story goes on...

Μπα.... :lol: :lol: :lol:

απο οτι βλεπω πωλειται

:cry:

οχι δεν πωλειται... Τα βρηκα απο αλλου τα λεφτα για την huber (δεν την πουλουσα επειδη δεν μου αρεσε)

Μπα.... :lol: :lol: :lol:

απο οτι βλεπω πωλειται

:cry:

οχι δεν πωλειται... Τα βρηκα απο αλλου τα λεφτα για την huber (δεν την πουλουσα επειδη δεν μου αρεσε)

και πολυ καλα εκανες γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα το μετανιωνες αν πουλουσες τετοιο ...πολυβολο (ασε που ειναι και κουκλαρα!) :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου