NightCrawler Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 ανώωωωωωωωωωωωωωωωωμαλε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 πρέπει να το χωρέσουμε και αυτό στον τίτλο???? ζημιάααααααααααααα :lol: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 ετσι' date='ετσι μες το μελι σας θελω.... :lol: γιατι και εγω εχω βαρεθει να γνωριζω ανθρωπους που κανουν την τριχα...τριχια και ειναι στο τσακ για παρεξηγηση 24-7.... :lol: give peace a chance ρε boys... :lol: 8)[/quote'] superfunk θελεις να κανουμε ερωτα?? :D :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 ΕΡΩΤΑ...ΕΡΩΤΑ......(Ε,F,B....) (πανω απο Εm7sus) :lol: :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NightCrawler Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 F???? F# parakalw! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=ScR8_rkbFzQ Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Μπα, εγώ έλεγα κάτι σε: Και μετά να δείτε θα ξεχάσετε και κιθάρες και ξύλα και το 'νομά σας ακόμα... ανωμαλάκια...... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Αυτά είναι! 8) Δεν διέκρινα όμως την παρουσία μπανάνας & ανησυχώ! :D Προτείνω επόμενη επίσημη συνάντηση των μελών του ΝΟΙΖ να γίνει σε μέρος που θα επιλέξει ο Κώστας :wink: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 8O 8O 8O Πως με ειπαμε???? Εγω τελικα στην στρατ μου παραγγελνω απο goeldo, να βαλω maple η rosewood? Θελω ανταποκριση στα χαμηλα σαν τα οπισθια της κυριας, και ατακα που να θυμιζει σκαμπιλακι :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NightCrawler Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 οχχχχχ η αδερφή!!! μου δεν ήξερα οτι έχει τόσο καλή φωνή!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση