Προς το περιεχόμενο

Ήχος Tele: Ξύλα, μαγνήτες ή/και γνώση;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σιγουρα ΤΟ βασικοτερο ολων για να γραψεις μουσικη ειναι "ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ"

If it's in your blood' date=' it' s in your blood.[/i'] - Mick Jager

Δυστυχώς :( :( :(

one colour: black - and shades of grey

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 244
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

οκ και με βαση το παραδειγμα των φιλων σου σε τι διαφωνεις μαζι μου; τι βγαινει απο αυτην την κουβεντα;οτι ακολουθουμε τον δρομο τους και αφηνουμε την ακρη στην μελετη;

Αν ισχυριζομουν κατι τετοιο' date='τοτε κι εγω δεν θα εκανα μαθηματα και θα ηταν ακυρες παπαριες οτι εγραψα ως εδω.Τα ειπα αυτα γιατι δεν μπορω να βλεπω φρασεις και υπονοιες για τη μουσικη παιδεια καποιου ή ποσο κουλος ειναι ,ειδικα μαλιστα,σε συζητησεις που εχουν ξεκινησει σε θεματα τεχνικα-εξοπλισμου.(εχω βαθια υποψια οτι πολλοι εδω μεσα σχετιζουν την τεχνικη τους καταρτιση και το τι νομιζουν οτι ακουν με τις μουσικες τους γνωσεις)

Αναλογα θα απαντουσα (σε περιπτωσεις που θα πιστευα οτι ο αλλος θα ακουσει την αποψη μου) σε αλλες περιπτωσεις που θα εβλεπα καποιον αυτοδιδακτο να ισχυριζεται οτι καλως δεν μελεταει,επειδη εχει ήδη μουσικη παιδεια.

Η συνοπτικη μου αποψη για αυτα ειναι:

Οποιος νομιζει οτι σαν αυτοδιδακτος μπορει να ισοπεδωνει κοπο ετων αλλων μουσικών επειδη δεν ηξερε να διαβαζει πενταγραμμο ο Hendrix και ο Gilmour είναι σαν να λεει οτι ισα κι ομοια ο Gilmour + Hendrix με τον ιδιο.Εκει απαιτειται επεμβαση :lol:

Διπλα αν εχεις δει,ενας ισχυριζεται οτι τα tabs είναι καλυτερος τροπος αποτυπωσης της μουσικης στο χαρτι για την κιθαρα,απότι ειναι η παρτιτουρα :lol:

Από την αλλη,παω και ξεστραβωνομαι γιατι γνωριζω πολυ καλα οτι δεν ειμαι ο Hendrix ή ο Mozart ή ο Κωστας Μαρτακης,αλλα ταυτοχρονα αναγνωριζω οτι οσα κανω με εκπαιδευση,καποιος αλλος τα κανει απο μονος του.Εχει μεγαλη σημασια ομως το ποιος χειριζεται αυτες τις φρασεις.Αν το ελεγε μονος του ο αυτοδιδακτος οτι λαλαει και σπερνει εναντι καποιου που μελεταει,το πιο πιθανο θα ειναι να παιζει απαραδεκτα.Πρεπει οι αλλοι να κρινουν.

Ειναι απο τις λιγες φορες που η αληθεια ειναι οντως στη μεση :lol:[/quote']

+10000

αν και εδω το "αυτοδιδακτος" παιρνει πολυ νερο π.χ ο Γιωργος Μαγκας κατα την ταπεινη μου γνωμη αν και δηλωνει αυτοδιδακτος ΔΕΝ ειναι γιατι οτι παιζει του εχει "ενσωματωθει" μεσα απο χρονους εμπειριας και τριβης με αλλους μουσικους οποτε και παλι το αυτοδιδακτος ειναι σχετικο,παντα μαθαινεις ακολουθωντας το δρομο που εχουν χαραξει καποιοι αλλοι.... :wink: και διδασκεσαι απο το παρελθον..

Απλα εχει γινει πρακτικη (λανθασμενη) να ονομαζουμε "αυτοδιδακτους" οσους δεν εχουν ακαδημαϊκη μουσικη μορφωση....

Η μουσικη παιδεια ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν απαιτει την γνωση ΚΑΝΕΝΟΣ μουσικου οργανου,προσωπικα ο ανθρωπος με τις μεγαλυτερες μουσικες γνωσεις που εχω γνωρισει στη ζωη μου ΔΕΝ ειναι μουσικος.Γνωριζει ομως σχεδον τα παντα για οποιοδηποτε ειδος μουσικης υπαρχει στον πλανητη....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

whitenoise, για να μην χαλασω και το αλλο θεμα με τον ακουστικο κιθαριστα, θελω να σε ρωτησω κατι και αν θες να μου απαντησεις ειλικρινα:

κανεις οτι δεν καταλαβαινεις, η οντως το αποσταγμα σου απο τοσες σελιδες ειναι αυτο??

αν καταλαβες αυτο, πραγματικα λυπαμαι.

υ.γ. αναφερομαι σε αυτο το thread:

http://www.noiz.gr/postp125091.html#125091

whitenoise' date=' για να μην χαλασω και το αλλο θεμα με τον ακουστικο κιθαριστα, θελω να σε ρωτησω κατι και αν θες να μου απαντησεις ειλικρινα:

[b']κανεις οτι δεν καταλαβαινεις, η οντως το αποσταγμα σου απο τοσες σελιδες ειναι αυτο??[/b]

αν καταλαβες αυτο, πραγματικα λυπαμαι.

υ.γ. αναφερομαι σε αυτο το thread:

http://www.noiz.gr/postp125091.html#125091

ξέρεις γιατί δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε?

γιατί πολλοί από εμάς,(όχι εγώ πάντως)για να βρούμε δίκιο,το πάμε στα άκρα.

αντιληφθήκαμε πως δεν απαξιώνεις την θεωρητική κατάρτιση αλλά και εμείς απτήν άλλη δεν είπαμε ποτέ πως για να θεωρείσαι καλός μουσικός πρέπει να έχεις πτυχίο φούγκας. :wink:

οπότε ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον μια φορά να ακούσουμε την άλλη πλευρά με καλή πρόθεση και ας απολαύσουμε αυτήν την ριμαδα την συζήτηση :?

ΥΓ: επειδή μπορεί να με παρεξηγήσεις πάλι, δεν υπάρχει ίχνος ειρωνείας στα παραπάνω.

Έτσι μιλάω βρε αδερφέ, δεν μπορώ να αλλάξω στα γεράματα :wink:

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

ΥΓ: επειδή μπορεί να με παρεξηγήσεις πάλι' date=' δεν υπάρχει ίχνος ειρωνείας στα παραπάνω.

Έτσι μιλάω βρε αδερφέ, δεν μπορώ να αλλάξω στα γεράματα :wink:[/quote']

οκ , ειλικρινα συγνωμμη τοτε :wink:

ΥΓ: επειδή μπορεί να με παρεξηγήσεις πάλι' date=' δεν υπάρχει ίχνος ειρωνείας στα παραπάνω.

Έτσι μιλάω βρε αδερφέ, δεν μπορώ να αλλάξω στα γεράματα :wink:[/quote']

οκ , ειλικρινα συγνωμμη τοτε :wink:

no problem friend :wink:

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

ετσι,ετσι μες το μελι σας θελω.... :lol:

γιατι και εγω εχω βαρεθει να γνωριζω ανθρωπους που κανουν την τριχα...τριχια και ειναι στο τσακ για παρεξηγηση 24-7.... :lol:

give peace a chance ρε boys... :lol: 8)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

εεεεεεεεεέλα δεν έχει πλάκα πιά.... λοιπόν λοιπόν το βρήκα... παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω μια Suhr Tele που τα σπάει και πατάει όλα τα Fenderoιδή... ίσως η μόνη που θα ζήλευα θα ήταν μια Haar...τι λέτε? ....

χεχεχχχεχεχχεεχχεεχχεεχεχχεχχεχεχε

Εγώ επιμένω πάντως, να μαζευτείτε όσοι συνήθως πλακώνεστε στο ξύλο για τα ξύλα και να πάτε σε ass-bar.

Η μουσική μπορεί να εξαγριώνει τα πλήθη, μερικά βυζιά/κωλομέρια όμως ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου