takis Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 εγώ συμφωνώ οτι η θεωρία και η αρμονία βοηθά πολύ...αλλα υπάρχουν παααααααααααααάρα πολλοί παίχτες που έπαιξαν και χωρίς αυτά...απλά πρεπεί ναχεις πολύ ταλέντο για να μην χρειάζεσαι τα αρμονικά και θεωρητικά βοηθήματα... ακριβως αυτο λεω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 εγώ συμφωνώ οτι η θεωρία και η αρμονία βοηθά πολύ...αλλα υπάρχουν παααααααααααααάρα πολλοί παίχτες που έπαιξαν και χωρίς αυτά...απλά πρεπεί ναχεις πολύ ταλέντο για να μην χρειάζεσαι τα αρμονικά και θεωρητικά βοηθήματα... Ακριβώς φιλαράκι όπως βοηθά και η έννοια του γνώστη του οργάνου που παίζει (όχι με την στενή έννοια του οργανοπαίκτη) και κακά τα ψέματα τέτοια ταλέντα υπάρχουν και υπήρχαν αλλά πολύ λίγα έγιναν γνωστά. In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 μπορουσαμε να σου απαντησουμε οχι μονο σε αυτη την ερωτηση και σε πολλες αλλες. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ????? ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΜΕ??? τετοιου επιπεδου γνωση προσφερεται ΑΠΛΕΤΗ εδω και δεκαετιες. αν το σκεφτεις καλα oμως απεχει χιλιαδες μιλια απο την ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. δεν εχω καμια διαθεση να συνεχισω την κουβεντα αυτη. αλλωστε εχουμε ξεφυγει εντελως απο το θεμα που εθεσε ο deadenedmind. αυτο μιχαλη μου ειναι δικο σου προβλημα!το πως θα χρησιμοποιησεις τα"εφοδια" που σου δινει ο δασκαλος(ελπιζω οντως να ηταν καλη δασκαλα) και να τα περασεις στην πραξη! αυτο ειναι το ταλεντο! ο δασκαλος ειναι μεχρι ενος σημειου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 τετοιου επιπεδου γνωση προσφερεται ΑΠΛΕΤΗ εδω και δεκαετιες. αν το σκεφτεις καλα oμως απεχει χιλιαδες μιλια απο την ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. ακριβως προσφερεται απλετη!αλλα επειδη ΟΛΑ ειναι στο μυαλο πολυ λιγοι ξεχωριζουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 ειναι σαν μου λες οτι δεν ξερεις ποια μοναδικη..διεση εχει η σκαλα G major και να γελας με την ερωτηση και να μου λες..ελα ρε τακη ποιος τα σκεφτονταν αυτα! τακη πραγματικα κανεις λες και μολις ανακαλυψες τον τροχο. σου ξαναλεω οτι τετοια πραγματα τα ξερουν ΕΦΤΑΧΡΟΝΑ. τον οπλισμο της καθε κλιμακας μας τον μαθαιναν με ποιημα :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 ειναι σαν μου λες οτι δεν ξερεις ποια μοναδικη..διεση εχει η σκαλα G major και να γελας με την ερωτηση και να μου λες..ελα ρε τακη ποιος τα σκεφτονταν αυτα! τακη πραγματικα κανεις λες και μολις ανακαλυψες τον τροχο. σου ξαναλεω οτι τετοια πραγματα τα ξερουν ΕΦΤΑΧΡΟΝΑ. τον οπλισμο της καθε κλιμακας μας τον μαθαιναν με ποιημα :lol: α οκ γιατι για μια στιγμη με φοβισες λιγο με αυτα που μου ελεγες και εφτασα μεχρι το αλλα ακρο για να δω τι παιζει!λεω και εγω! :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 ειναι σαν μου λες οτι δεν ξερεις ποια μοναδικη..διεση εχει η σκαλα G major και να γελας με την ερωτηση και να μου λες..ελα ρε τακη ποιος τα σκεφτονταν αυτα! τακη πραγματικα κανεις λες και μολις ανακαλυψες τον τροχο. σου ξαναλεω οτι τετοια πραγματα τα ξερουν ΕΦΤΑΧΡΟΝΑ. τον οπλισμο της καθε κλιμακας μας τον μαθαιναν με ποιημα :lol: προσωπικά έχω ακούσει δεκάδες κλιπακια στο νοιζ από πολύ μεγαλύτερα παιδιά(υποτίθεται εμπειρότερα μουσικά) και είναι ζήτημα 2-3 άτομα να έπαιξαν κάτι άλλο εκτός της πεντατονικής(δεν μιλάω για ξεπατικοσουρα solos αλλα για αυτοσχεδιασμό) επίσης και εγώ στα 7 μου ήξερα από έξω την πρωινή προσευχή στο σχολείο. Αυτό τι σημαίνει ?οτι ήμουν ιερέας?? αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν χρειάζονται γνώσεις. οτιδήποτε και αν κάνεις στην ζωή σου χρειάζεσαι γνώσεις. όσες περισσότερες έχεις τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις(είτε έχεις ταλέντο είτε όχι) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NightCrawler Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Τάκη θα μας κάνεις κιαλλα θεωρητικά tests?:) τι κερδίζουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 επίσης και εγώ στα 7 μου ήξερα από έξω την πρωινή προσευχή στο σχολείο. Αυτό τι σημαίνει ?οτι ήμουν ιερέας?? οχι' date=' αλλα μακαρι να ειχες γινει, γιατι ετσι το noiz[b'] θα ειχε μειον εναν ειρωνα.[/b] :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Τάκη θα μας κάνεις κιαλλα θεωρητικά tests?:) τι κερδίζουμε? sorry αν φανηκα μαλακας και υπερβολικος χρηστος αλλα... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση