Προς το περιεχόμενο

Αλτ!!! Τις ει???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι ναι συμφωνώ!

Α και η παραβίαση εντολής γιατρού.

Κάτι τέτοιο είχα υπόψη όταν έκανα το σχόλιο παραπάνω:

Φαντάρος που έλειπε πάνω από δύο μήνες σε νοσοκομείο (είχε σπάσει το πόδι του) όταν επέστρεψε στη μονάδα, ένας καργιόλης ανθύπας τον έβαζε να μαζεύει τα σκουπίδια απ'το στρατόπεδο. Ο γιατρός (φαντάρος) του έλεγε "εντολή γιατρού: πλήρη ακινησία" κι ο ανθύπας έλεγε "ρε τι μας λες; Πες τα αλλού αυτά". Ο ανθύπας βέβαια είχε την κάλυψη του διοικητή. Μεγάλοι αλήτες.

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τι να πεις μωρέ. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να πάνε σε έναν πόλεμο όοοοολοι μαζί από όλες τις χώρες (σε κάποιον άλλον πλανήτη φυσικά), να σκοτωθούν μεταξύ τους και να ησυχάσουμε. Αλλά εκεί ξέρεις τι είναι; Να έχει ο άλλος κανα σοβαρό πρόβλημα, να του κάνεις τις μαλακίες και να πάει καμια εντατική, να δούμε τότε τα @@ του αξιωματικού, πώς θα δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Αλλά έπρεπε να φύγει και το άλλο το παιδί (προ)πέρσι για να τιμωρηθεί το καθίκι που τον έβαζε να κάνει μαλακίες ενώ ο άνθρωπος είχε πρόβλημα με την καρδιά του, κατάλαβες; Δηλαδή να πάει έτσι τσάμπα ένας άνθρωπος.... Και βάλε μετά συγγενείς, φίλους, γονείς, αδέρφια, την κοπέλα του ξέρω γω κλπ.... Και γιατί όλα αυτά; Για ένα κωλοπαίδι του κερατά που την είδε άντρακλας και ελληνάρας. Τι να πει κανείς ρε γμτ, πραγματικά δε μπορώ να το δεχτώ αυτό το πράγμα με τίποτα.....

Στο μεταξύ jmone τον Αύγουστο φαντάρος πας; th_93c18967.gif

ναι που ναι παχιές οι μύγες και βλέπω κάτι τέτοια και τσιτώνω από τώρα

θα μπω μέσα με το γιαταγάνι μου φαίνεται να φάω μερικούς να καθαρίζει λίγο

ο τόπος :twisted:

δεν φτάνει που μας κόβουν τη ζωή στη μέση μας το παίζουν και μάγκες

άσε το ότι τους πληρώνουμε για να μας μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπππππππππππππππ

:twisted: :twisted: :twisted:

ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Κάτι τέτοιο είχα υπόψη όταν έκανα το σχόλιο παραπάνω:

Φαντάρος που έλειπε πάνω από δύο μήνες σε νοσοκομείο (είχε σπάσει το πόδι του) όταν επέστρεψε στη μονάδα' date=' ένας καργιόλης ανθύπας τον έβαζε να μαζεύει τα σκουπίδια απ'το στρατόπεδο. Ο γιατρός (φαντάρος) του έλεγε "εντολή γιατρού: πλήρη ακινησία" κι ο ανθύπας έλεγε "ρε τι μας λες; Πες τα αλλού αυτά". Ο ανθύπας βέβαια είχε την κάλυψη του διοικητή. Μεγάλοι αλήτες.[/quote']

Ε στον στρατιωτικό γιατρό να πάει. Όχι σε φαντάρο γιατρό. Και αν συνέχιζαν αναφορά και θα βλέπαμε!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

το ίδιο είναι αδερφέ, αν η μονάδα δεν έχει στρατιωτικό γιατρό, ή στρατιωτικό νοσοκομείο κοντά στην περιοχή, χρέη στρατιωτικού γιατρού εκτελεί ο φανταρίδις γιατρός.

jmone, αυτά που βλέπεις στα βιντεάκια είναι ψιλοσπάνια. Αν είσαι σοβαρός εκεί που πρέπει (στα καραβάνια δηλαδή) και χαβαλές και συνεπής με τα φαντάρια, θα περάσεις ζάχαρη. Έχει ένα παράλογο χαβαλέ ο στρατός, ίσως γιατί η μαζεμένη μ*&^*ία που βάράει τα στρατόπεδα φέρνει πιό κοντά τους φαντάρους

Και σταμάτα να βλέπεις αυτό το θρεντ, γιατί θα φρικάρεις!!! :D

Dreamers come and go, but a dream's forever

Και αν συνέχιζαν αναφορά και θα βλέπαμε!

Τα δικαιώματά μου' date=' βάσει νόμων, τα γνωρίζω.

Το ζήτημα είναι αν εφαρμόζονται αυτοί οι νόμοι.

το ίδιο είναι αδερφέ, αν η μονάδα δεν έχει στρατιωτικό γιατρό, ή στρατιωτικό νοσοκομείο κοντά στην περιοχή, χρέη στρατιωτικού γιατρού εκτελεί ο φανταρίδις γιατρός.

Ακριβώς αυτό συνέβαινε.

jmone' date=' [...'] σταμάτα να βλέπεις αυτό το θρεντ, γιατί θα φρικάρεις!!! :D

Συμφωνώ.

Πρέπει να αντιμετωπίσεις τον στρατό, όπως -λένε- και το βιασμό:

Αν δεν μπορείς να τον αποφύγεις, τουλάχιστον φρόντισε να τον απολαύσεις.

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

• Moderator

Πάντως -ενώ έχει πολλούς κομπλεξικούς- τα φαινόμενα κακοποίησης ή παραβίασης εντολών γιατρού είναι σχετικά σπάνια. Και όταν αυτά συμβαίνουν τις περισσότερες φορές είναι πολύ εύκολο να τους βάλεις στη θέση τους.

Το χειρότερο που μου έχει τύχει, είναι ενώ επέστρεφα από άδεια - στο κέντρο εκπαίδευσης- ένας αξιωματικός στην πύλη είπε να μου κάνουν έλεγχο στα πολιτικά είδη που είχα στην τσάντα μου. Κι ενώ ένας υπαξαξιωματικός έψαχνε την τσάντα μου (που εν τω μεταξύ είχα ανοίξει) έκανε και χιούμορ:

-"Ώπα ! το πιάσαμε το χασισάκι".

Του την έλεγα (στον πληθυντικό :lol: ) επί 2 λεπτά (ότι δεν είναι σωστό να λέει τέτοια υπονοούμενα για μενα και ότι δεν με ξέρει κι από χθές κλπ κλπ) και καθόταν και με άκουγε και στο τέλος είπε:

-"Εντάξει.... πλάκα κάνουμε .... να περάσει η ώρα.....δεν το εννοούσα προσωπικά.... κλπ"

Αν όμως είχα κάτι στην τσάντα μου από αυτά που απαγορεύονταν τότε, μπορεί και να χρειαζόταν να ανεχθώ το "αστειάκι" του μαλάκα μήπως και γλυτώσω την αναφορά / φυλακή.

Αν σε προσβάλλει κάποιος ενώ είσαι ΟΚ, "σε παίρνει" να τον βάλεις στη θέση του. Αν όμως σε πιάσει στη σκοπιά με το σώβρακο να παίζεις nintendo και σε πει "μαλάκα".... τότε κάθεσαι και τον ακούς και λες και συγνώμη. :lol:

Βοηθάει επίσης (γενικά) αν χειρίζεσαι καλά το λόγο σε τέτοιες περιπτώσεις ....

• Moderator

Όχι βρισίδι....δεν βοηθάει.

Πάντως επειδή αυτό που έγραψα παραπάνω μπορεί να ερμηνευτεί με λάθος τρόπο, οταν λέεω "να είσαι ΟΚ" δεν σημαίνει ότι θεωρώ το να "διάγεις εν γένει, ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης" ....είναι ΟΚ. :lol: :lol: Μπορεί να μην είναι καθόλου ΟΚ, αλλά είναι η ευκολότερη θητεία. Ισως λίγο πιο δύσκολη από του αόρατου ανθρώπου.

Είχα εφαρμόσει και κάτι άλλο. Κάθε διαταγή που μου έδιναν, έλεγα "μάλιστα" και την έκτελούσα με καθυστέρηση 2 δευτερολέπτων, κατά τα οποία τον κοίταζα με ύφος: "το ξέρω ότι το ξέρεις ότι έχω καταλάβει ότι είσαι μαλάκας".

Τα αρνητικά :Σωματική κόπωση, κρύο, ξενύχτι, 2-3 μαλάκες, τουαλέτα thriller . :lol:

Τα θετικά: Ψυχικά, ήταν από τις πιο ανέμελες περιόδους της ζωής μου.

Δεν ήμουν εγώ εκεί....μια ταινία διαρκείας με θέμα το στρατό είδα. :lol: :lol: :lol:

(Δείτε και τις photos στο άλλο αντίστοιχο thread.)

http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8919&start=10

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου