blue Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Ναι κι εγω το ακουσα απο την πρωτη στιγμη και ξεχασα να απαντησω.Δεν ξερω αν εχει σημασια,αλλα επικροτω την ιδεα να το δινετε ετσι.Γι αυτο,πολυ μπραβο. Για τη μουσική,ειμαι απο αλλο χωριο και δεν εχω γνωμη https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sympetheros Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Θέλεις να κατεβάσουμε ολόκληρο το CD σου; Γιατί τι σου φταίξαμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Κ γω το κατεβασα/ακουσα! Για να πω την αληθεια δε με ενθουσιασε, αλλα δε με χαλασε κιολας! Μια χαρα στεκεται παιδες! Keep on metal! www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Θέλεις να κατεβάσουμε ολόκληρο το CD σου; Γιατί τι σου φταίξαμε; Ω' date=' ναι!!! Αυτό θα πει [b']σεβασμός στον συνφουριμίτη[/b].......Εύγε νέε μου!!! Ορίστε ρε!! Πάρτε ρεεεεεεεεε.............. Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση