Anouvis_GR Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 στο παρακάτω link μπορεί όποιος θέλει να κατεβάσει ΤΣΑΜΠΑ το CD μας για λόγους που δεν μπορώ να αναφέρω διότι απαγορεύεται από τους κανόνες του forum το μοιράζουμε δωρεάν den to kaταλαβα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Αnouvis ο jmone ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ THREAD ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ CD ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..... Τα υπόλοιπα καλύτερα να τα αφήσουμε....Δεν υπάρχει λόγος.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 +10 εις την τετάρτη παναγιώτη "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Το Technology Kills έχει μπει στο κινητό για ξυπνητήρι!!! :D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Να σου πώ την αληθεια (για να μην σου λέω και βλακειές) το cd δεν με τρελανε...Προφανως δεν ειναι του είδους μου....και γενικά με το που μπηκε η φωνη στο 1ο track μου ηρθε μια σκοτοδύνη (πως βγαζει τετοια φωνή το παληκαρι...effect?)....:lol: Τεσπα...Για σπιτική παραγωγή μου φαίνεται αρκετά καλή....Τωρα το περιεχομενο δεν μπορώ να το κρίνω... :) Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anouvis_GR Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Αnouvis ο jmone ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ THREAD ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ CD ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..... Τα υπόλοιπα καλύτερα να τα αφήσουμε....Δεν υπάρχει λόγος.... πανω σε οτι ο ιδιος ο jmone ειπε, εγω δεν καταλαβα κατι και ρωτησα.... αν δεν θελεις να μου απαντησεις, του λαχιστον μην γραφεις τιποτα ....Δεν υπάρχει λόγος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anouvis_GR Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 εμενα αυτη η μουσικη δεν μαρεσει και δεν θα εχω σωστη γνωμη... αλλα θα το ακουσω μερικες φορες και θα ... αν θα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Ότι είπα πιο πάνω ισχύει.....Για λοιπές απόπειρες "δολοφονίας" του θρεντ μην συνεχίζεις.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 ευχαριστώ παιδιά για τις απόψεις σας με τα μέσα που είχαμε και τις γνώσεις μου (σωθήκαμε :lol: ) δεν νομίζω να μπορούσαμε να βγάλουμε και κάτι καλύτερο ασχολούμε πολύ λίγο καιρό με το άθλημα και δεν είχαμε και φράγκα να γράψουμε σε στούντιο τώρα αν θέλετε να μας βάλετε και ξυπνητήρι εσείς θα κάνετε τον ψυχίατρο σας πλουσιότερο :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Πάντως ξες τι μαρεσ; Που φέρνει προς πρώιμους σεπουλτούρα και πρώιμο βραζιλιάνικο ντεθ. Σαν το Ινρι από Σαρκοφαγο μου φέρνει και γουστάρω! Α και ίσως το passsage to arcturo o ήχος! Ρε συ τα έμαθες για μοτορχεντ έτσι; Πάνε λυκαβυτό! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση