jmone Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Social Despair μια παραγωγή 22¤ true Thrash παραγωγή όλα έχουν γίνει στο σπίτι μου και χωρίς γνώσεις. Ακούστε μας και αν σας αρέσουμε ξανά ακούστε μας αυτή είναι η ανταμοιβή μας να αναφέρω ότι είμαστε DIY και κρατάμε μακρυά μας τα χρήματα στο παρακάτω link μπορεί όποιος θέλει να κατεβάσει ΤΣΑΜΠΑ το CD μας για λόγους που δεν μπορώ να αναφέρω διότι απαγορεύεται από τους κανόνες του forum το μοιράζουμε δωρεάν http://rapidshare.com/files/35926134/Social_Despair.rar.html ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 εγώ το κατέβασα, η χαρά του κάφρου :lol: :lol: και για σπιτίσια παραγωγή με αυτά που θέλετε να κάνετε μια χαρά είναι, μόνο που σκιάχτηκα όταν μπήκε ο τραγουδιάρης. Οι φαν του είδους πρέπει να το κατεβάσουν να χτυπάνε την καρκάλα τους ρυθμικά όβερ δε κίμπορντ Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Εγώ το χω κατεβάσει πρώτος. Εύγε νέε μου, τέτοιους (κάφρους) θέλουμε. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 έχουν γίνει κάποιες αλλαγές σε αυτό Κώστα κατέβασε το κάναμε στροφή στη ποιότητα :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 ΩΩΩ μα τότε να το ξαναματακατεβασω αγαπητέ, είμαι και του μέγαρου εγώ, κλασικός. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mageiras Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Ωραίο το CDακι! Έτσι, έτσι :) Η φωνή μόνο ακούγεται λίγο μόνη της αλλά έτσι κ αλλιώς είναι καλό soundtrack για mosh pits :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Εύγε νέε μου! Αλλά τρελή η στροφή στην ποιότητα! Μην ξαναγίνει, γιατί θα με χάσετε από οπαδό! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 συγνώμη δεν θα επαναληφθεί :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 πώς σκ@τ@ το κατεβάζουμε; Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 θα πατήσεις εκεί που λέει φρι και μετά θα βάλεις 1 κωδικό που θα σου πει και θα είσαι κομπλες! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση