Moderator harilatron Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2007 Και κάτι ακόμη: Η πλειοψηφία των ανθρώπων που γνωρίζω ότι απέφυγαν τη θητεία δεν ήταν γνήσιοι αντιρρησίες. Το έκαναν γιατί δεν ήθελαν να χάσουν τον καθημερινό ύπνο μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Σε σχέση με το άλλο..... wastedsunsets... πιστεύεις δηλαδή ότι εγώ αντέχω στη σκέψη να πυροβολήσω άλλο άνθρωπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2007 Τι να σου πω... Κι εγώ σήμερα το πρωϊ που ξαναδιαβάζω το ποστ σου αναρωτιέμαι γιατί στράβωσα έτσι... :) Σόρι. σίγουρα δεν εννοούσες αυτά που κατάλαβα, άλλη φορά όταν είμαι πτώμα θα την πέφτω και δε θα γράφω ποστς... :lol: Η μόνη μου ένσταση παραμένει για το τραγούδι, πιστεύω ότι το κατηγορείς άδικα, και ότι αν και γράφτηκε για άλλη εποχή, ίσχυε ως τη δικιά μου τουλάχιστον(86). Στη μονάδα μου (800μ υψόμετρο!!!) υπήρχαν μόνο κνίτες, αναρχικοί, πρεζόνια και ντόπιοι, πίναμε νερό από υδροφόρα που στο τέλος έβρσκες ψόφια γατιά μέσα, και υπήρχε πραγματικό πειθαρχείο. Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stanley Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2007 Εγώ προσωπικά είμαι αντίθετος στο στρατό όχι γιατί είναι ένα κλειστό κύκλωμα που δημιουργεί αξίες και πρακτικές απάνθρωπες και έξω από τη ζωή' date=' το ίδιο είναι και το σχολείο, και η εκκλησία, και κάθε κλειστό κοινωνικό σύνολο, το οποίο απέχει από την παραγωγική διαδικασία της κοινωνίας, αλλά διότι είμαι εναντίον στον πόλεμο, πιστεύω ότι όλοι οι λαοί πρέπει να είναι φίλοι μεταξύ τους και τα σύνορα πρέπει να καταργηθούν, δεν έχω κανένα εχθρό, ούτε εθνικά ούτε προσωπικά, και δεν είμαι διατεθειμένος ποτέ να πυροβολήσω για κανένα λόγο εναντίον ενός άλλου ανθρώπου. [/quote'] +10000000... οι μόνοι μας εχθροί φίλε wasted είναι αυτοί που υψώνουν σύνορα και μας βάζουν να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας... http://www.bobdylan.com/songs/masters.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2007 @Wasted_sunsets: Έλα wasted_sunsets, κι εγώ απόρρησα.... :lol: @ όλους : Μάλλον δεν το έγραψα και πολύ ξεκάθαρα: Εν ολίγοις παραδέχομαι αυτόν που πάει και λέει στα ίσια "δεν πάω φαντάρος και γράψτε ότι θέλετε στα χαρτάκια σας γιατί δεν έχουν σημασία για μένα". Και δηλώνει στα ίσια ότι δεν πρόκειται να δεχθεί να παραστήσει το φαντάρο γιατί δεν γουστάρει ούτε να διατάζει ούτε να τον διατάζουν και ότι "θα τα πάρει" στο στρατό αν τελικά τον καλέσουν. (Δηλαδή την αλήθεια - έστω και λίγο τραβηγμένη-, κι ας το περιγράψουν οι γιατροί όπως θέλουν αυτό στους λόγους αναβολής /απαλλαγής.) Αυτά που είπα περί αξιοπρέπειας προήλθαν από κάποιες μεμονωμένες ιστορίες που διάβασα στο site που παρέθεσε ο kosh όπου στο σχετικό forum συζητούσαν πως θα πρέπει να ντυθεί κανείς τραβεστί, καθώς και επίσης τι παθήσεις μπορείς να ισχυριστείς ψευδώς ότι έχεις (που είναι δύσκολο να διαγνωστούν και άρα μπορεί να σε πιστέψουν πιο εύκολα). Επίσης διάβασα μία ιστορία κάποιου ο οποίος πήγε στην επιτροπή απαλλαγών με την αδερφή του να τον κρατάει από το χέρι ενώ ο ίδιος προποιείτο ότι δεν μπορεί να μιλήσει λόγω βαθιάς κατάθλιψης... Για να λαϊκίσω λίγο ... η ψυχική υγεία είναι μεγάλο πράγμα. Όποιος έχει γνωρίσει άτομο με σοβαρή κατάθλιψη ξέρει ότι δεν είναι και πολύ αστείο να παριστάνεις τον καταθλιπτικό και μετά να βγαίνεις έξω και να χαχανίζεις που τους κορόϊδεψες.... Αυτά τα συγκεκριμένα (και διάφορα παρόμοια) είναι που δεν ταιριάζουν στη δική μου αντίληψη αξιοπρέπειας. Όπως επίσης δεν αντέχω και τα γλυψίματα σε πολιτικούς των διαφόρων που προσπαθούν να κάνουν "θητεία" σπίτι τους. Παρεπιπτόντως δεν βλέπω τίποτα το αναξιοπρεπές στο να κάνω το φαντάρο ... δηλαδή να φυλάω σκοπιές, να καθαρίζω πατάτες, να μαζεύω σκουπίδια και ξερά χόρτα). Απλά σπαστικό και άσκοπο είναι. @Wasted_sunsets: Σε σχέση με το "διδυμότειχο blues" .... δεν ήταν μομφή κατά των στίχων....(αν και ο εκτελεστής δεν δεν μπορώ βα πω ότι μου είναι και ιδιαίτερα συμπαθής :lol: ) Ήθελα να πώ ότι αυτά τουλάχιστον που είδα εγώ και οι φίλοι μου που έχουν πάει δεν είναι και τόοοοσο μάυρα και μίζερα σε σχέση με την περιγραφή στο εν λόγω τραγούδι. (Χαϊδάρι? ΣΤΡ(ΔΒ) ήταν ο τύπος που το' γραψε :lol: :lol: ? Λυπάμαι που πήγες σε μία από τις χειρότερες μονάδες. Έχω την αίσθηση ότι τέτοια φαινόμενα δεν παρατηρούνται σήμερα. Πότε πήγες? Εγώ το '99. Σήμερα είναι πολύ καλύτερα και από τότε που πήγα εγώ...από ότι μαθαίνω δηλαδή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosh Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2007 Stanley, μιά που πιάσαμε τη μουσική, δέν ξέρω άν έχεις ακούσει μια συγκινητική ιστορία που είχε πεί ο Springsteen σε ένα live, για τη σχέση με τον πατέρα του και την απαλλαγή του απο το ντραφτ για το βιετνάμ. Τη βρήκα εδώ (εκεί που λέει The River - Intro): http://www.rune-it.dk/springsteen.htm αλλα προφανώς έχει κομμένο το τραγούδι που λέει μετά σε μια καταπληκτική εκτέλεση, λίγο κίτς βέβαια αλλα ατόφια ποίηση ("the river"). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Ξεχνάτε ένα μεγάλο κοινωνικό κομμάτι του στρατου! Ο στρατός δίνει δουλειά σε ''ανθρώπους'' που αλλιώς θα ήταν καταδικασμένοι, μιας και είναι εντελώς άχρηστοι!!!! Για αυτό και η στράτευση θα πρέπει να γίνει αυστηρά επαγγελματική... Γιατί που πας εσύ, μια χαρά παιδί, να μπεις κληρωτός και να φας το ψωμάκι του ανάπηρου;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Μήπως αντί να μ@λ@κίζονται οι φαντάροι και οι αξιωματικοί τους, θα έπρεπε να φυλάνε τα δάση? Με αληθινές σφαίρες ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Στους παραβάτες ένα κλύσμα με χλιαρή μπύρα από μένα παρακαλώ. Πριν την ανασκολόπιση φυσικά. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Κοίτα, με τη νοοτροπία που επικρατεί σήμερα στι στρατό, και να βάζανε περίπολα να φυλάνε τα δάση, πιστεύω ότι οι φαντάροι και οι αξιωματικοί θα συνέχιζαν να μ@λ@κίζονται μέσα στο δάσος. Προσφέρεται άλλωστε. Και δε βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω, αφού και εγώ ως φαντάρος λίγο πολύ έτσι πέρναγα τον ατελείωτο χρόνο μου στα περίπολα... Μπορούν βέβαια να βάλουν τους ΕΠΟΠ που ετσι κι αλλιώς παίρνουν μια χαρά μισθό με 4 υπηρεσίες το μήνα max... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2007 Κοίτα' date=' με τη νοοτροπία που επικρατεί σήμερα στι στρατό, και να βάζανε περίπολα να φυλάνε τα δάση, πιστεύω ότι οι φαντάροι και οι αξιωματικοί θα συνέχιζαν να μ@λ@κίζονται μέσα στο δάσος. Προσφέρεται άλλωστε. Και δε βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω, αφού και εγώ ως φαντάρος λίγο πολύ έτσι πέρναγα τον ατελείωτο χρόνο μου στα περίπολα... Μπορούν βέβαια να βάλουν τους ΕΠΟΠ που ετσι κι αλλιώς παίρνουν μια χαρά μισθό με 4 υπηρεσίες το μήνα max...[/quote'] Μωρέ ας μαλ@κίζονται. Απλά, να ρίξουν ένα τηλέφωνο αν δουν καπνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση