chembeast Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Manitou-Deadlock 2006 heavy progressive φάση Για ποιο evergrey δες Circus maximus-first chapter, Για πιό χαλαρά δες O3(ozon) του Dominici πρώτου τραγουδιστή των Dream Theater, το πρώτο που έβγάλε είναι με ακουστικές κιθάρες και το φετινό με ηλεκτρικές,χαλαρά επίσης Riverside-Out of myself. Δές όμως και το νέο συγκρότημα Slavior του zonder πρώην drummer των Fates warning, και ένα project από διάφορους(John Μuyng,Seasn reinfert...)Gordian Knot - Emergent. Αυτά τώρα έχεις υλικό να ακούσεις πιστέυω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 :lol: Eπισης - Earth ,wind and fire 8) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Ε, κι'αυτός εδώ ήταν cool... Εδώ με τον Foley στην μπαντα, μπαίνει περιπου στο 5:45 (picollo bass) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 :lol: 8) +10000 :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 την πιο κουλ μπαντα? μετα κοροιδευουμε τους σκυλαδες! Ποιος είδες να κάνει κάτι τέτοιο εδώ μεσα; 8O 8O 8O :roll: Η σοβαροφάνεια θα μας φάει τελικά μου φαίνεται. Cake πάντως τα σπάνε όλα ΚΑΙ live!!! Μεγάλη groupάρα και το coolness τους χτυπάει κόκκινο :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Οι πιο KOYΛ είναι οι κάτωθι: 1) Kool & The Gang: 2) Coolio: 3) Καίτη Κουλιά: και βέβαια οι 5) Kula Shaker: :lol: Ηλία, εγώ που είμαι ΚΟΥΛός στην κιθάρα, να μπω στη λίστα σου? :lol: :lol: :lol: http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Carpathian Forest. Έχω και φωτό μαζί τους ο τελειωμένος κάφρος. BLACK 'N' ROLL MATHAFAKAZZZZZZZ LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Carpathian Forest. Έχω και φωτό μαζί τους ο τελειωμένος κάφρος.BLACK 'N' ROLL MATHAFAKAZZZZZZZ Αυτοί και δικαιωματικά τον κατέχουν τον τίτλο μιας και μένουν 2 βήματα από τον βόρειο πόλο (πως το λένε μωρε; Το bergen με τους bergenοβλαχους; ) Πότε θα δω φοτό; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
duckino Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Ron Thal (a.k.a. Bumblefoot)!!!! Live fast , die ... hard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panka Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 tous gwar (just kiddin) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση