zithon Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 γεια χαρα. επειδη θελω να τροποποιησω το dunlop wah original μου, και λεω να προσπαθησω με ενα φιλο να κανω και true bypass, θελω να ρωτησω δυο πραγματα : 1. που θα βρω στη θεσσαλονικη διακοπτη DPDT ? 2. για να εχω true bypass στο wah wah πρεπει να βαλω στα διπλα και διακοπτακι που το ενεργοποιω ή δεν χρειαζεται κατι τετοιο? λεω να βαλω και λαμπακι αλλα δεν ξερω πως να τρυπισω το wah (ολοκληρο τουβλο ειναι το ριμαδι!) Ευχαριστω.... :) NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Μπορείς να δεις και αυτό το link που περέθεσε ο fenderiarhs κάποια στιγμή. http://www.stinkfoot.se/andreas/diy/mods/dunlop.htm Προσωπικά όταν αποφασίσω ότι έχω όρεξη να πειράξω το wah μου, αυτά που λέει εκεί θα κάνω. Στο site αυτό δίνει και κάποιους προμηθευτές (e-shop) για όλα τα εξαρτήματα που χρειάζεσαι. Στη Θεσ/νίκη δεν ξέρω που μπορείς να βρεις διακόπτη, πάντως αν δεν αισθάνεσαι σίγουρος για τη μετατροπή -από ότι είδα στο site του- τέτοιες μετατροπές (και άλλες) αναλαμβάνει και ο JAM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση