Sozos Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Πραγματι ειναι πολυ καλα τα κομπο της engl για τα λεφτα τους. Τον screamer τον εχω τσεκαρει και ηταν πολυ ωραιος. Το μονο μου παραπονο ειναι οτι δεν εχουν αυτη την ''κρεμα'' που λενε και τα αμερικανακια για τα σολα αλλα σαν γκαζι ειναι καθαρο και γεματο. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Πραγματι ειναι πολυ καλα τα κομπο της engl για τα λεφτα τους. Τον screamer τον εχω τσεκαρει και ηταν πολυ ωραιος. Το μονο μου παραπονο ειναι οτι δεν εχουν αυτη την ''κρεμα'' που λενε και τα αμερικανακια για τα σολα αλλα σαν γκαζι ειναι καθαρο και γεματο. την έχουν και την παραέχουν, αρκεί να έχεις τους ανάλογους μαγνήτες. :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
duckino Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Whitenoise με DiMarzio Evolution bridge και DiMarzio The Chopper neck βγαινει η κρεμα; Live fast , die ... hard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wise Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 skizoun oi enisxytes engl!psaxnw gia agora ena pre amp engl 530 twra!exw porwthei!proenisxysi me lampa kai se tetoia timi skizei.tsekarete ton ww.myspace.com/wildsevenwise Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Whitenoise με DiMarzio Evolution bridge και DiMarzio The Chopper neck βγαινει η κρεμα; αν εχεις καλο μιξερ ολα γινοντε,ακομη και αυγολεμονο :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση