takis Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Ως θιασωτης του digital delay και εν ειδη γκαλοπ για ποιο λογο/χρησεις προτιματε τα analog delays εναντι των digital? γιατι ειναι πιο "γλυκο" και με ωραια χαμηλομεσαια ρε..γιατι εχεις κανα προβλημα μηπως με αυτο; 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Δεν είχα ποτέ μου hardware αναλογικό delay πάντως. :wink: 80 ευρω περιπου ειναι καλα?? http://www.artecsound.com/effect/index.html μπες στην λιστα πανω-πανω custom series που ειναι και tru-bypass :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Ως θιασωτης του digital delay και εν ειδη γκαλοπ για ποιο λογο/χρησεις προτιματε τα analog delays εναντι των digital? γιατι ειναι πιο "γλυκο" και με ωραια χαμηλομεσαια ρε..γιατι εχεις κανα προβλημα μηπως με αυτο; 8) :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 το αγαπημενο μου delay κωστα..;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 το αγαπημενο μου delay κωστα..;-) i know,i know :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Συμφωνώ τα μάλα για την αξία του delay. Δεν θα κάνω το διαχωρισμό αναλογικά /ψηφιακά αλλά το διαχωρισμό "τέλεια" επανάληψη και "θολή" επανάληψη. Η εντύπωσή μου είναι ότι οι "τέλειες" επαναλήψεις είναι χρήσιμες όταν το εφφέ χρησιμοποιείται "δημιουργικά" με την έννοια της δημιοργίας αντιγράφων της πεινιάς. Οι "θολή" επανάληψη μπορεί να περάσει πιο έυκολα "απαρατήρητη" από τον ακροατή σε ένα σόλο' date=' καθώς απουσιάζει από την επανάληψη η "ατάκα" που σχετίζεται με τις ψηλές συχνότητες. [/quote'] +10000000 ;) Κι εγώ αυτόν τον διαχωρισμό έχω στο μυαλό μου (και στο παίξιμό μου) για τα delays. Για αυτό (επειδή τα χρειάζομαι ΚΑΙ τα 2) απεχθάνομαι ότιδήποτε BOSS DD <20 (πχ DD-3,5,6) ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Εσυ δεν εχεις αναγκη μια και η tonelab εχει οτι delay γουσταρεις and than some.... :lol: τωρα οσον αφορα τα αναλογικα delays νομιζω οτι πλεον οι ψηφιακες "απομιμησεις" τα εχουν κανει obsolete,δεν μου λειπουν καθολου τα δεκαδες αναλογικα delay που ειχα κατα καιρους καθοτι delay junkie :wink: Η μεγαλη πλακα ειναι οτι θυμαμαι οταν η BOSS εβγαλε το πρωτο ψηφιακο της delay ολοι ετρεχαν να πουλησουν τα AD9 & DM2 τους για να παρουν αυτο το "κρυσταλλινο" θαυμα.... :lol: (τωρα ψαχνουν το..αντιθετο :lol: :lol: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Εσυ δεν εχεις αναγκη μια και η tonelab εχει οτι delay γουσταρεις and than some.... :lol: Ελεος και παλι ελεος....... επαναληψη μητηρ πασης μαθησης......ελεος πλεον το εχουμε καταλαβει οτι και στους PHASERS (και οχι phasers) και στα delays και οπουδηποτε αλλου, την προτιμας και οτι πουλάς τα πεταλακια σου, θεραπευει την πιτυριδα και αλλα πολλα αλλα προς θεου δεν χρειαζεται να το υπενθυμιζεις σε καθε thread που ανοιγεται........δεν εχω αντιρρηση στην προτιμηση, αλλα με την αεναη και πλεον κουραστικη επαναληψη.....με το συπαθειο δηλαδης.......... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Ενταξει,ενταξει :lol: πλακα κανουμε.. :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 βρε superfunk,σαν ψηφιακο delay επαναλαμβανεσε :D :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση