Προς το περιεχόμενο

Skreddy Pedals - Για τους λάτρεις του Gilmour (και όχι μόνο)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τα συγεκριμενα πεταλακια τα ειχα δει εδω και καιρο και οφειλω να πω πως ειχα μπει στον πειρασμο..........τελικα (βλεπτονας-ακουγοντας samples) δεν εχω πειστει ακομα για την τοσο μεγαλη ανωτεροτητα τους εναντι απλουστερων και πιο οικονομικων λυσεων......το κακο ειναι οτι φοβαμαι πως μαλλον στην Ελλαδα δεν θα εχω την δυνατοτητα να διαπιστωσω αν εχω δικιο η οχι εκ του πλησιον και πριν προβω σε αγορα.......... :( :( :( :(

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Έχω διαβάσει κι εγώ καλά λόγια.

Να πω την αλήθεια το έχω αναζητήσει σε 2-3 καταστήματα στην Αμερική και δεν το βρήκα. Αν το έβρισκα θα το έπαιρνα ανεξαρτήτως της άποψης που θα σχημάτιζα επιτόπου γιατί πιστεύω ότι σε ένα μαγαζί, με άσχετη κιθάρα με άσχετο ενισχυτή κλπ κλπ και μέσα σε λίγα λεπτά δεν μπορείς να έχεις σωστή άποψη. Θα το έπαιρνα όμως γιατί δεν είναι παρά (by design) ένας καλός κλώνος muff (με ένα extra mid boost), πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι και εντελώς άχρηστο. Θεωρείται και καλή κατασκευή (μηχανικά) οπότε....το Ρωσικό μου big muff μπορεί και να έπαιρνε δρόμο.

Η γενική μου εντύπωση όμως, είναι ότι δεν μπορεί κανεις να φτιάξει έναν κλώνο των muff που να Gilmouρίζει σε οποιοδήποτε rig. Λίγο σπρώξιμο τα μεσαία + λίγο κούρεμα τα ψηλά και αν το βασικό κύκλωμα δεν είναι κουκουρούκου, λίγο-πολύ όλα τα fuzz το κάνουν το "gilmour thang".

Και τώρα που το θυμήθηκα.....πήρα πριν από λίγο καιρό ένα πολύ ευέλικτο dist που έχει πολλά κουμπιά* (.... τα οποία δεν μπορώ να σταματήσω να τα πειράζω :lol: :lol: :lol: ) και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι τον έπιασε εκείνο τον άνθρωπο και μου πούλησε τέτοια πεταλάρα!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

*Λέω εκείνο το MI -AUDIO.... :lol: :lol:

Και τώρα που το θυμήθηκα.....πήρα πριν από λίγο καιρό ένα πολύ ευέλικτο dist που έχει πολλά κουμπιά* (.... τα οποία δεν μπορώ να σταματήσω να τα πειράζω :lol: :lol: :lol: ) και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι τον έπιασε εκείνο τον άνθρωπο και μου πούλησε τέτοια πεταλάρα!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

*Λέω εκείνο το MI -AUDIO.... :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: σκεψου τι θα λες αμα δεις τι εχω κρατησει στη θεση του :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2 things are infinite:the universe&human stupidity

• Moderator

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: σκεψου τι θα λες αμα δεις τι εχω κρατησει στη θεση του :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τι έχεις καρατήσει?

¶σε μη μου πεις....ότι και να' χεις κρατήσει....θα νοιώθω σαν τοκογλύφος :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου