NemOOO Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 alsa drivers για την E-mu μου και μετά ποιος με πιάνει Aυτος ηταν ο λόγος που παρατησα το ubunt-άκι....Τι μου τα θυμησες τωρα και συγκινήθηκα... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ytsestef_2112 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 alsa drivers για την E-mu μου και μετά ποιος με πιάνει Aυτος ηταν ο λόγος που παρατησα το ubunt-άκι....Τι μου τα θυμησες τωρα και συγκινήθηκα... Η alsa στην επόμενη έκδοση θα συμπεριλάβει την emu1212m (KAI τις υπόλοιπες) και μάλιστα θα υποστηρίζεται και το optical I/O!!! Υπάρχει ήδη σε beta release αλλά δεν την έχουν ενσωματώσει σε καμία διανομή και το να την εγκαταστήσεις μόνος σου είναι τρελός μπελάς καθώς περιλαμβάνει kernel rebuild Οπότε υπομονή! ΥΓ: Καλό το ubuntu, αλλα δοκίμασε τουλάχιστον μια φορά και αυτό: http://www.sabayonlinux.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Και την emu 0404?? Μην με τρελαινεις....:lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση