pastelius Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Ερωτας μεγαλος.... 8) edit:χωρις το pickguard πλεον...Απο κοντα ειναι πιο ομορφη :) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Αν και η δικιά μου κιθάρα μου αρέσει πολύ,δεν έχω βρει ακόμη αυτή που θα με πορώσει. ΥΓ1)Superfunk έφτιαξες τέτοια κούκλα ρε θηρίο?? YΓ2)Gas το δωμάτιό σου είναι respect Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 YΓ2)Gas το δωμάτιό σου είναι respect Και το playstation μου ειναι respect. 8) ειναι vintage :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 η τωρινη μου και μαλλον παντοτινη μου rockinger telecaster.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 + = time for jam! :lol: :lol: :lol: :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 θελουμε κ εναν τυμπανιερη :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 Νομίζω πως το όργανο που δεν θα αλλάξω ποτέ είναι το Ibanez gsr200 μπάσσο μου... Είναι το 1ο μπάσσο που απόκτησα (το προηγούμενο ήταν δανεικό σκουπόξυλο). Παρ'ότι είναι της τάξης των 300 ευρώ έχει το πιο βολικό μπράτσο που έχω παίξει και είναι και πάρα πολύ βαρύτονο και με p+j μαγνήτες... Βέβαια δεν έχει τεράστια γκάμα ήχων... Αλλά πραγματικά δεν θα το άλλαζα με τίποτα... Ο πίσω μαγνήτης είναι αλλαγμένος με εναν cort active jazz style....Και το βάψιμο είναι homemade στο σπίτι μου με σπρέυ... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ramboaristos Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 κοιταξτε, εγω εχω squier strat, αλλα οι αγαπημενες μου κιθαρες που θα ηθελα να παρω ειναι epiphone explorer korina, και fender telecaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgev Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Τα τρια μωρακια μου. Η Tele ειναι reissue 52 η Gibson ειναι Studio με εβενο ταστιερα, και η Strat ειναι απο τον αψογο Rocketfire guitars μια SRV No1 που παιζει τρομερα. Αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 6 χορδες κ 2 μαγνητες να'χει κ ολα τ'αλλα "ερχονται" :) 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση