adr1anos Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 To Barber LTD Special Recipe.. έχει διεκδικήσει σθεναρά την παρουσία του ανελλιπώς για πάνω από 5 χρόνια σε ένα PB όπου έχει συνυπάρξει με διάφορα άλλα πολύ καλά πετάλια και τρεχόντως συνυπάρχει με το TC MojoMojo και το Empress Multidrive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Voyager... Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Ανάμεσα στα «σεμνά και ταπεινά» pedal μου, τα πιο αγαπημένα μου, που θα έχουν πάντα θέση σε οποιοδήποτε rig μου είναι τα: Moog Music Moogerfooger MF-104Z Analog Delay http://www.moogmusic.com/products/moogerfoogers/mf-104z-analog-delay και Moog Music Moogerfooger MF-108M Cluster Flux http://www.moogmusic.com/products/moogerfoogers/mf-108m-cluster-flux Θεωρώ και τα δυο εξίσου σημαντικά και μοναδικά για αυτό που μου προσφέρουν και ότι αποτελούν την βάση μου – must have ‘em there – στο modular system από Moog Music Moogerfooger pedals που έχω… Αρνούμαι –πια- να συνδέσω οτιδήποτε άλλο και οποιοδήποτε άλλο υποκατάστατο τους, είτε στο FX loop του Diezel Einstein Head 100, είτε στο “Mix Out/Filter In” του Moog Music Minimoog Voyager Select Series (Mahogany cab.-Electric Blue) που έχω και ευελπιστώ να εξακολουθούν να δουλεύουν καλά, ώστε τα αφήσω -και αυτά- κληροδότημα στο παιδί μου, όταν εγώ θα έχω –πια- «φύγει»… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Του ποδηλάτου μου ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 έχει διεκδικήσει σθεναρά την παρουσία του ανελλιπώς για πάνω από 5 χρόνια σε ένα PB όπου έχει συνυπάρξει με διάφορα άλλα πολύ καλά πετάλια Tι είναι το PB; Μάκη, δεν είχες προβλήματα hum και / ή υπερθέρμανσης με το Soldano; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
varvatsos Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Mudhoney T-rex!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Tι είναι το PB; Ο Μόλυβδος (ή το PedalBoard :P). https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2012 Λίγες σελίδες πριν είχα γράψει το λαχανί γίγαντα-distortion Maxon SD9 (παρόλο που κινδυνεύει να μείνει εκτός pedalboard, από το χρώμα και μόνο πάντα θα είναι αγαπημένο), αλλά εδώ και ένα μήνα κάπου έχω αναθεωρήσει... οπότε δίνω την ψήφο μου στο Fuchs Plush Cream, το οποίο μάλλον (ποτέ δεν ξέρει κανείς με σιγουριά) τελειώνει τις προσωπικές αναζητήσεις σε θέματα overdrive και tubescreamer. Υ.Γ.: Ωστόσο ποτέ δεν ξεχνώ αυτό που βρίσκεται την περισσότερη ώρα on (TC Flashback), καθώς και το μεγαλύτερο value for money που ακούει στο όνομα Arion SCH-1 Chorus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2012 Tι είναι το PB; Μάκη, δεν είχες προβλήματα hum και / ή υπερθέρμανσης με το Soldano; Αυτό που είχα είχε Ευρωπαικό ρεύμα 220 βολτ. Για 1-2 ωρες που το δούλευα οχι. Διάβασα ότι αν εχει το πετάλι hum βγάζεις την γείωση και στρώνει. Αλλα και να ειχε έτσι που είναι το σύστημα μου -8 db attenuator + Issolation + 30% κουφαμάρα δεν πιάνω hum ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2012 Ibanez Tubescreamer TS 808 ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ludwigvan Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2012 boss od-3 fender stratocaster και ξυσιμο μια ζωη!! :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση