faded Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχω μεγάλη εμπειρία... αλλά από αυτά που έχω, το πετάλι με την ξεχωριστή συναισθηματική αξία (και χρηματική) είναι αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harros Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 130 Γιούροζ όνλι. Ω ναι. Που το βρηκες 130?(σε ποιο μαγαζι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AB Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2012 Ziggy.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kathodios Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 Για την ώρα το ΕΗΧ Stereo Memory Man with Hazarai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 Λαχανί για τους μόρτηδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 Τα είπες όλα. ;D Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ το γουστάρω. Τι απίστευτο πετάλι. Σε κόλλησα για τα καλά?!! ;D :D Βέβαια, για να πω την αλήθεια, υπάρχουν και οι μέρες που τα παρακάτω... ...κονταροχτυπιούνται με το barber για την πρωτιά και θα ένιωθα ότι τα "αδικώ" αν δεν τα ανέφερα.. :) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 Από όσα έχω δοκιμάσει, μακράν το καλύτερο. Όχι μόνο για σοβαρά όργανα αλλά και για εξάχορδα. VT1-EQ-Bass-Drive Από τη μία μετάνοιωσα που το δωσα, από την άλλη δεν μπορώ να έχω την έγνοια και για πετάλια όταν παίζω. Τουλάχιστον πήγε σε πάρα πολύ καλά χέρια (ή πόδια; ) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 Το επόμενο... 8) 8) 8) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
teo.gp Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 Αυτά τα δύο και έκλεισα από παραμορφώσεις :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 Αγαπώ κι αυτό που το πήρα μεταχειρισμένο κι ήταν μονταρισμένο από τον Jam. http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση