Anouvis_GR Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 και εξοργίζομαι κάθε φορά που ένα "άτομο" (ευγενικα το είπα) καταχράται αυτήν την ελαχιστη, την τοσηδούλα εξουσια που ετυχε να του έχει δοθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Συνεχιζεις να μην εχεις αποψη για ενα θεμα που ανοιξες εσυ. Το φορουμ ειναι αυτων που το εχουνε και υπαρχουν κανονες που τους εχουν θεσπισει αυτοι. Αν σου αρεσουν μενεις, αν δεν σου αρεσουν φευγεις. Παρα πολυ απλο. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Καλά βασικά το θέμα δεν είναι εκεί. Ορισμένα άτομα είναι έτοιμα για φασαρία ανά πάσα στιγμή. Ε συγνώμη, αλλά εγώ αν είχα τσαντιστεί με έναν mod που μου έσβησε κάτι που κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να σβηστεί δε θα αντιδρούσα έτσι. ¶νθρωποι είμαστε ρε γμτ, δύσκολο είναι να βλέπουμε τους άλλους ΛΙΓΟ λιγότεο καχύποπτα και ΛΙΓΟ πιο θετικά και φιλικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 o fleamail ειναι αποδεδειγμενα αλητης :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 τα pm ειχαν ως εξης: ωραια....πολυ ωραια.. :roll: :roll: :roll: τα προσωπικα μυν.ειναι ακριβως αυτο που λεει η λεξη ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ... :twisted: Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ τους σε ενα φορουμ ειναι το λιγοτερο ΑΤΙΜΙΑ & το περισσοτερο......κατι που παραπεμπει σε ΠΛΗΡΗ ελειψη ανδρισμου (για να μην πω τιποτα χειροτερο :twisted: ) Θα τα πας πολυ καλα στη ζωη σου αγορι μου...να εισαι σιγουρος,κομμενος και ραμμενος για την ....Ελλαδαρα μας εισαι.. :roll: o fleamail ειναι αποδεδειγμενα αλητης icon_razz.gif αλητης μονο?? :lol: ΑΛΗΤΑΡΑΣ θες να πεις αλλα με απιστευτες αντοχες (πως αντεχει ακομα και κανει μοντουλέιτινγκ δεν μπορω να το καταλαβω :lol: :lol: :lol: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ τους σε ενα φορουμ ειναι το λιγοτερο ΑΤΙΜΙΑ & το περισσοτερο...... +1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Δεν θα προσπαθήσω να κάνω τον δικηγόρο του Ανούβη. ¶λλωστε επειδή με τον Ανούβη γνωριζόμαστε και προσωπικά, γνωρίζω πως δεν είναι από τα άτομα αυτά που έχουν ανάγκη υπεράσπισης. Θέλω όμως να καταθέσω την πικρία μου γιατί βλέπω να επαναλαμβάνονται κάποια πράγματα που συνέβησαν και σε μένα. 1. Σπεύδουν τα άσχετα μέλη να τιμωρήσουν κάποιον που κατά την άποψή τους έσφαλε. Δεν είναι δουλειά δική σας αυτή. :!: Το φόρουμ έχει συντονιστές, όπως και ο δρόμος έχει τροχονόμους. Θα βγαίνατε ποτέ στο δρόμο να κάνετε τον τροχονόμο; Στο φόρουμ όμως γιατί παριστάνετε τους δικαστές; :?: 2. Οι συντονιστές δεν είναι δίκαιοι και αμερόληπτοι όπως θα έπρεπε. Του Ανούβη του κατέβασε την φωτό του synth με το σφδρπνο, γιατί του φάνηκε λέει πως είχε πολιτικό χαρακτήρα. :lol: Όμως το πόστ του Μενέλαου που ουσιαστικά ονομάζει «μαλάκα» τον Ανούβη δεν το «είδε» κανένας συντονιστής !!! :wink: πλεον δεν εχω κατι αλλο να πω. φεύγω απ το thread Λοιπόν υπάρχει σε διάφορα boards και στο msn ένα icon που συνήθως γράφεται :jerk: και είναι ένα ανθρωπάκι που ανεβοκατεβάζει ρυθμικά το δεξί χεράκι. Λέω να το βάλουμε και στο Noiz γιατί χρειάζεται.... Α' date=' ευχαριστώ!! Και τώρα μπορώ να κάνω το post που ώρα ήθελα: πλεον δεν εχω κατι αλλο να πω. φεύγω απ το thread Και αυτό αναφέρεται στους κανονισμούς του φόρουμ. Το άρθρο τέσσερα που επικαλέστηκε ο fleamail λέει τα εξείς. 4.Συμφωνείτε να μην αναρτείτε μηνύματα με συκοφαντικό, υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή, καθώς και πολιτικού, θρησκευτικού, ή φυλετικού χαρακτήρα. Αλλά αυτός είδε μόνον το «πολιτικού χαρακτήρα». Γιατί δεν είδε και το «υβριστικό, άσεμνο, χυδαίο, απεχθές περιεχόμενο» που φέρθηκαν στον Ανούβη; Τυχαία δεν το είδαν; Όχι βέβαια ! :wink: @ menelaos αυτό δεν το περίμενα από εσένα. Ειδικά από εσένα. 8O ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 τα pm ειχαν ως εξης: ωραια....πολυ ωραια.. :roll: :roll: :roll: τα προσωπικα μυν.ειναι ακριβως αυτο που λεει η λεξη ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ... :twisted: Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ τους σε ενα φορουμ ειναι το λιγοτερο ΑΤΙΜΙΑ & το περισσοτερο......κατι που παραπεμπει σε ΠΛΗΡΗ ελειψη ανδρισμου (για να μην πω τιποτα χειροτερο :twisted: ) Θα τα πας πολυ καλα στη ζωη σου αγορι μου...να εισαι σιγουρος' date='κομμενος και ραμμενος για την ....Ελλαδαρα μας εισαι.. :roll: [/quote'] Την στιγμή που ο fleamail αναφέρεται σε αυτό το pmδημοσίως Πήγα να το αποφύγω από την αρχή όπως κάνω πάντα στέλνοντας ένα pm .... Είναι λογικό και ο Ανούβης να το βγάλει στη φόρα' date=' προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων. :wink: Και εγώ το ίδιο θα είχα κάνει. :roll: Αλήθεια ρε συ SF, εσύ το πόστ αυτό « [img']http://deephousepage.com/smilies/jerkit5.gif[/img] » δεν το είδες; 8O Και τώρα που το είδες τι θα κάνεις; 8) ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 ¶λλωστε επειδή με τον Ανούβη γνωριζόμαστε και προσωπικά To say the black truth I had suspected that. Μετάφραση: Για να πω τη μαύρη αλήθεια το είχα υποψιαστεί. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 1. Σπεύδουν τα άσχετα μέλη να τιμωρήσουν κάποιον που κατά την άποψή τους έσφαλε. Δεν είναι δουλειά δική σας αυτή. :!: Το φόρουμ έχει συντονιστές' date=' όπως και ο δρόμος έχει τροχονόμους. Θα βγαίνατε ποτέ στο δρόμο να κάνετε τον τροχονόμο; Στο φόρουμ όμως γιατί παριστάνετε τους δικαστές; :?: 2. Οι συντονιστές δεν είναι δίκαιοι και αμερόληπτοι όπως θα έπρεπε. Του Ανούβη του κατέβασε την φωτό του synth με το σφδρπνο, γιατί του φάνηκε λέει πως είχε πολιτικό χαρακτήρα. :lol:[/quote'] Εγώ από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι: 1. Τα μέλη να καθήσουν στα αβγά τους και να αφήσουν τους mods να κάνουν τη δουλειά τους. 2. Οι mods δεν ξέρουν τι κάνουν. και μπερδεύομαι. ¶μα τα μέλη αφήσουν τους mods να κάνουν τη δουλειά τους θα μας κάνουν σαλάτα αφού δεν ξέρουν τη δουλειά τους. Τότε που καταλήγεις; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση