Προς το περιεχόμενο

SYNTH με σφυροδρέπανο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να πω και εγω την γνωμη μου περι του θεματος, νομιζω πως το θεμα δημιουργηθηκε με σκοπο να τσιγκλίσει... Κοιταξε να δεις, στο φορουμ καλως η κακως επικρατει μια κατασταση που εσυ δεν συμφωνεις μαζι της..(ουτε εγω συμφωνω) απλα με το να βγαινεις εριστικά, δεν πετυχαίνεις τιποτα, δεν θα αλλαξει κατι, αντε το πολυ πολυ να φας κανα ban..Θεσε το προς συζήτηση μπας και αλλαξει κατι, γιατι αν αλλαξει μονο ετσι θα γινει, οχι με flames και spam..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 168
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator
Εγω παντως που αναγνωριζω τον εαυτο μου σαν ανεξαρτητο αριστερο' date=' δεν θα χα κανενα προβλημα να χα ενα synth με σφυροδρεπανο!!! :lol::lol:[/quote']

Καλά εσύ έχεις μία strat με σφυροδρέπανο....στο synth θα κόλλαγες? :lol:

(Κάτσε να ενημερώσω τα σχετικά αρχεία.... 8) )

:lol::lol: Δεν ειναι ακόμα ετοιμη, Κυριε μάτσα!!! Μνημη ελεφαντα παντως εχετε εσεις οι χουντικοι εθνικοφρονες!!! :lol::lol::lol:

Υ.Γ. που καταντησαμε!

Ε, βέβαια ξεχνιέται το θέαμα?....Είδα το σφυροδρέπανο πάνω σε αυτές τις αισθησιακές καμπύλες της strat και φρίκαρα. :lol: :lol: :lol:

Πέρνα την ένα λεπτό χέρι ώχρα (να φαίνεται το κολάζ από κάτω) και μετά βερνίκι και θα γίνει proletarian butterscotch.

(Επειδή παίζεις με strat, θα μεσολαβήσω να σου κλείσουν μονόκλινο στο ξερονήσι :lol: )

καλα δεν το πιστευω .... για την ΚΝΕ θα μηλισ=ουμετωρα :evil:

εδω βγήκε από την Grecophone το πρώτο ελληνικό συνθ.

grecosynthae5.jpg

Βαζοντας αυτην την εικονα' date=' δειχνεις οτι ηξερες απο την αρχη οτι ειναι μουφα η πρωτη εικονα. Με λιγα λογια, ανοιγεις ακυρα θρεντ και σε subforum το οποιο ΔΕΝ εχει σχεση με το θεμα.

Οπως εκανες και με τις "σατανολατριες".

Δεν με απασχολει το θεμα, αλλα το ΠΟΥ τα ανοιγεις και ειναι αν μη τι αλλω, εντελως ασχετα με τις θεματικες ενοτητες.[/quote']

πως δηλαδη έδειξα οτι γνωριζα από την αρχή πως η πρώτη εικονα είναι μουφα? 8O επειδή γνωριζω καποια παραγματα στο photoshop και έφτια ξα την δευτερη? μιλαμε ... αστυνομικο διαμόνιο εισαι !!!!!! φτου μη σε ματιάσω :lol:

το ΠΟΥ τα ανοιγω είναι απολύτως σωστο. το συνθ στην κατηγορία keyboards και το άλλο στο Μουσική και Μουσικοί. εσύ που θα τα έβαζες? στην κατηγορια Video ?

1oν μιλα ποιο ομορφα. Δεν σου μιλησα ετσι, μην μιλας και συ. Αλλιως δειχνεις το επιπεδο σου.

2ον το απλα να σχολιασουμε ενα συνθ το οποιο εχει μια σημαια πανω, τοτε σορυ μεγαλε, αλλα δεν εχει σχεση με το "keyboards", οσο και να χτυπας τον κωλο σου κατω.

Επισης το "σατανολατρεια και θανατολατρεια στο ροκ" ε, δεν θελει και πολυ σκεψη για να μπει στο "περι ανεμων". Το γιατι εσυ δεν το βλεπεις, δεν με απασχολει καθολου.

Κill the wise one!

Η κίνηση αυτή του fleamail είναι επόμενο της προσωπικής μας διαμάχης για τον χλευασμό του και την ειρωνεία του στο θέμα Σατανολατρεια - θανατολατρεια στην ρόκ. http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8830&start=0 την οποία και μετέθεσε στον καδο των αχρήστων "Περι Ανέμων"

Ακολούθησε με δική του πρωτοβουλία μια προσωπική (pm) επαφή που με εξόργισε. ως μικροπρεπή αντιποινα ο fleamail έσβησε την εικονα του μουσικού οργάνου από την Σοβιετική Ένωση ως … πολιτικού χαρακτήρα. 8O 8O :lol: :lol: Και μετα μιλάει για επίπεδα … :roll:

Μα καλά, σοβαρολογείς τώρα; Πρώτα απ'όλα εμείς δηλαδή που διαβάζουμε το περί ανέμων τι είμαστε, μαλάκες;;;;;; Δεύτερον, καταλαβαίνεις ότι το θέμα που έχεις ανοίξει εδώ πέρα δεν έχει καμία σχέση με synths; Δηλαδή άμα σχολιάσω μια δολοφονία που έγινε έξω από τον Νάκα θα το βάλω στις κιθάρες;;

Επιπλέον, όσο έχω δει από το άλλο thread (και έχω δει ΛΙΓΟ, γιατί από ένα σημείο και μετά είναι παντελώς ανούσιο, και αυτό το σημείο είναι νωρίς) ουσιαστικά εσύ αρχίζεις να τα χώνεις σε όλον τον κόσμο. Δηλαδή έλεος. Ορισμένοι εδώ μέσα μπαίνουνε έτοιμοι για μπινελίκια και επανάσταση, και γκαρίζουν κιόλας από πάνω. Δεν ωριμάζουμε και λιγάκι;;;

Και στην τελική γράφεις κάτι. Είναι ποτέ δυνατόν με το που σου απαντάει κάποιος μια ζωή να αρχίζεις τις χριστοπαναγίες;;; (<-- θρησκευτικού περιεχομένου :lol: :lol: 8)) Έλεος δηλαδή. Δε σηκώνεις ούτε ένα αστείο, φορτώνεις και άσχημα ρε παιδάκι μου. :lol:

Ελεος Anouvis_GR με τα μουφοthread!

Και συμπεριφερεσαι αδικαιολογητα επιθετικα οταν στο επισημαινουν.

Και τι εγινε που εχει σφυροδρεπανο το synth,τι θες να πουμε για αυτο;

Να το κοροιδεψουμε,ειρωνευτουμε η επικροτησουμε;

K μην πεις οτι ανοιξες το thread για να μιλησουμε για το synth σαν synth,και ο πιο αφελης καταλαβαινει οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα.

Στο thread της ελενης λουκα τι ηθελες να πουμε;Ξου σαταναδες,το κανουν απο αντιδραση στο κατεστημενο,τους πειραζουν οι φακες και κλανουν;

Και το περι ανεμων και υδατων πολυ πεφτει στα 2 τελευταια σου thread.Καλητερα το φθηνη πιτα γυρο με 1.5 ευρω.

Ελεος Anouvis_GR με τα μουφοthread!

Και συμπεριφερεσαι αδικαιολογητα επιθετικα οταν στο επισημαινουν.

Και τι εγινε που εχει σφυροδρεπανο το synth' date='τι θες να πουμε για αυτο;

Να το κοροιδεψουμε,ειρωνευτουμε η επικροτησουμε;

[b']K μην πεις οτι ανοιξες το thread για να μιλησουμε για το synth σαν synth,και ο πιο αφελης καταλαβαινει οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα[/b].

Στο thread της ελενης λουκα τι ηθελες να πουμε;Ξου σαταναδες,το κανουν απο αντιδραση στο κατεστημενο,τους πειραζουν οι φακες και κλανουν;

Και το περι ανεμων και υδατων πολυ πεφτει στα 2 τελευταια σου thread.Καλητερα το φθηνη πιτα γυρο με 1.5 ευρω.

οχι, το άνοιξα για τα χώσεις εσύ να ξελαμπικάρεις... η ερώτηση ήταν η εξής

καλά έπρεπε να βάλουν και το σφυροδρέπανο?

αλήθεια πώς να ακούγεται άραγε?

θα μπορουσες να απαντήσεις στο 2 ερώτημα που αφορα το όργανο και όχι το σφυροδρεπανο. εσύ όμως και οι περισσότεροι ασχοληθήκατε με το σφυροδρεπανο. ας μην ασχολιόσασταν με αυτο αλλά με το άλλο. δικησας επιλογη ήταν

μουφοthread εγώ δεν έβαλα ποτε, αν εννοείς ετούτο. απλά την πάτησα με ενα μουφοsite. Αλλά βλέπω μιλάς στον πληθυντικό για πολλά μουφοthread. Ποια είναι δηλαδη αυτά?

και αμα ενα thread ειναι μουφα γιατι ασχολήσαι μαζί του? έτσι για να τα χώσεις να ξελαμπικάρεις λιγάκι? χμ, το εχεις ανάγκη!!!! πάρε από αυτα τα χάπια 3 καθε πρωί μεσημερι βράδυ. και μια που εισαι και μεσημεριάρης τα μεσημερια να παίρνεις 4. :lol:

Η κίνηση αυτή του fleamail είναι επόμενο της προσωπικής μας διαμάχης για τον χλευασμό του και την ειρωνεία του στο θέμα Σατανολατρεια - θανατολατρεια στην ρόκ. http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=8830&start=0 την οποία και μετέθεσε στον καδο των αχρήστων "Περι Ανέμων"

Ακολούθησε με δική του πρωτοβουλία μια προσωπική (pm) επαφή που με εξόργισε. ως μικροπρεπή αντιποινα ο fleamail έσβησε την εικονα του μουσικού οργάνου από την Σοβιετική Ένωση ως … πολιτικού χαρακτήρα. 8O 8O :lol: :lol: Και μετα μιλάει για επίπεδα … :roll:

Μα καλά' date=' σοβαρολογείς τώρα; Πρώτα απ'όλα εμείς δηλαδή που διαβάζουμε το περί ανέμων τι [b']είμαστε, μαλάκες;;;;;; [/b]Δεύτερον, καταλαβαίνεις ότι το θέμα που έχεις ανοίξει εδώ πέρα δεν έχει καμία σχέση με synths; Δηλαδή άμα σχολιάσω μια δολοφονία που έγινε έξω από τον Νάκα θα το βάλω στις κιθάρες;;

Επιπλέον, όσο έχω δει από το άλλο thread (και έχω δει ΛΙΓΟ, γιατί από ένα σημείο και μετά είναι παντελώς ανούσιο, και αυτό το σημείο είναι νωρίς) ουσιαστικά εσύ αρχίζεις να τα χώνεις σε όλον τον κόσμο. Δηλαδή έλεος. Ορισμένοι εδώ μέσα μπαίνουνε έτοιμοι για μπινελίκια και επανάσταση, και γκαρίζουν κιόλας από πάνω. Δεν ωριμάζουμε και λιγάκι;;;

Και στην τελική γράφεις κάτι. Είναι ποτέ δυνατόν με το που σου απαντάει κάποιος μια ζωή να αρχίζεις τις χριστοπαναγίες;;; (<-- θρησκευτικού περιεχομένου :lol: :lol: 8)) Έλεος δηλαδή. Δε σηκώνεις ούτε ένα αστείο, φορτώνεις και άσχημα ρε παιδάκι μου. :lol:

να πίνεις και εσύ από 1 χάπι πρωί μασημερι βράδυ από αυτα που έδωσα στον μεσημεριάρη αλλά πρώτα από όλα σταμάτα τα ναρκωτικά γιατι δεν ξερεις τι λες. :lol:

1oν μιλα ποιο ομορφα. Δεν σου μιλησα ετσι' date=' μην μιλας και συ. Αλλιως δειχνεις το επιπεδο σου.

2ον το απλα να σχολιασουμε ενα συνθ το οποιο εχει μια σημαια πανω, τοτε σορυ μεγαλε, αλλα δεν εχει σχεση με το "keyboards", οσο και να χτυπας τον κωλο σου κατω.

Επισης το "σατανολατρεια και θανατολατρεια στο ροκ" ε, δεν θελει και πολυ σκεψη για να μπει στο "περι ανεμων". Το γιατι εσυ δεν το βλεπεις, δεν με απασχολει καθολου.[/quote']

δε μας παρατας λεω γω, που μου τη λές οτι το εκανα απιτηδες και θελεις να σου μιλάμε και καλαά. δεν σε υποχρέωσε κανενας να γραψεις στο thread.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου