Προς το περιεχόμενο

SYNTH με σφυροδρέπανο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσπαθείς να διακιολογήσεις τον συνάδελφο σου και έτσι π΄ρεπει να κάνεις' date=' αλλά όχι και να τρελαθούμε κιόλας. :x[/quote']

Δεν είναι συνάδελφός μου ο fleamail - αυτός ασχολείται με το εμπόριο όπλων, εγώ περιορίζομαι στην οργάνωση πραξικοπημάτων σε μικρές χώρες.

8)

a ok tote

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 168
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Tο απαυτωσαμε και ψοφησε ( που λεει και ο σοφος λαος ).

Ειναι σιγουρα ενα fake site. Ποια σοβαρη εταιρια θα εβαζε την καθαριστρια του τμηματος παραγωγης να γραψει τα αγγλικα του site? :P

[

ο λόγος δεν ήταν το σφυροδρέπανο αλλά ενα συνθ που δεν γνωρίζω.

όμως όταν ανοίγω ενα θέμα σαν αυτό http://www.noiz.gr/postp122017.html#122017 και δεν παίρνω απάντηση .... το ριχνω στο σφυροδρέπανο :lol:

δωσε λιγο χρονο και πιστευω οτι θα σου απαντησουν και στο αλλο θεμα...Εγω δεν ξερω απο αυτα και δεν μπορω να σε βοηθησω...

Καλά η εικόνα 1 συνθ με σφυροδρέπανο σε πείραξε για πολιτικό χαραχτήρα;

Τόσο καιρό που γινόταν χαμός με τα θρεντ για τις πορείες και την ελληνική πραγματικότητα;

+1000000000

To oτι βεβαια τετοια θεματα ανοιγονται σε ασχετες ενοτητες, ειναι λιγο "καπως".

Παντως αυτο με τα μελη της κνε και ιστοριες δεν το καταλαβα. :roll:

Οποιος δηλαδη δεν συμψωνει με καποιους ειναι της κνε?

ΕΛΕΟΣ.-

Κill the wise one!

ΕΛΕΟΣ.-

Δεν εννοούσα αυτό

Εννοούσα ότι κάποιο μέλος την ΚΝΕ ή οποιοσδήποτε μπορεί να προσβληθεί με το συκοφαντικό χαρακτήρα του ποστ και δικαιολογημένα!

Γι αυτό άλλωστε από τους κανονισμούς δεν επιτρέπονται τέτοιου ίδους θέματα. Βέβαια από τότε που αφέθηκε το περι ανέμων ελεύθερο όλα γίνονται εκεί και εδώ ίσως να συμφωνώ με τον deadendmind ότι θα πρέπει να το αφήσουμε όντως ελεύθερο...

Εγω παντως που αναγνωριζω τον εαυτο μου σαν ανεξαρτητο αριστερο, δεν θα χα κανενα προβλημα να χα ενα synth με σφυροδρεπανο!!! :lol::lol:

ΕΛΕΟΣ.-

Δεν εννοούσα αυτό

Εννοούσα ότι κάποιο μέλος την ΚΝΕ ή οποιοσδήποτε μπορεί να προσβληθεί με το συκοφαντικό χαρακτήρα του ποστ και δικαιολογημένα!

Γι αυτό άλλωστε από τους κανονισμούς δεν επιτρέπονται τέτοιου ίδους θέματα. Βέβαια από τότε που αφέθηκε το περι ανέμων ελεύθερο όλα γίνονται εκεί και εδώ ίσως να συμφωνώ με τον deadendmind ότι θα πρέπει να το αφήσουμε όντως ελεύθερο...

Οκ, τοτες :D

Κill the wise one!

poio συκοφαντικο χαρακτήρα βρε καημένε ? ποιος συκοφαντησε ποιόν? δεν ξερεις πια τι να πεις.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου