Anouvis_GR Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Προσπαθείς να διακιολογήσεις τον συνάδελφο σου και έτσι π΄ρεπει να κάνεις' date=' αλλά όχι και να τρελαθούμε κιόλας. :x[/quote'] Δεν είναι συνάδελφός μου ο fleamail - αυτός ασχολείται με το εμπόριο όπλων, εγώ περιορίζομαι στην οργάνωση πραξικοπημάτων σε μικρές χώρες. 8) a ok tote Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Aπλά από το 1ο ποστ του θρεντ φάνηκε πως το θέμα ανοίχτηκε για το σφυροδρέπανο και όχι για το συνθ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Tο απαυτωσαμε και ψοφησε ( που λεει και ο σοφος λαος ). Ειναι σιγουρα ενα fake site. Ποια σοβαρη εταιρια θα εβαζε την καθαριστρια του τμηματος παραγωγης να γραψει τα αγγλικα του site? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 [ ο λόγος δεν ήταν το σφυροδρέπανο αλλά ενα συνθ που δεν γνωρίζω. όμως όταν ανοίγω ενα θέμα σαν αυτό http://www.noiz.gr/postp122017.html#122017 και δεν παίρνω απάντηση .... το ριχνω στο σφυροδρέπανο :lol: δωσε λιγο χρονο και πιστευω οτι θα σου απαντησουν και στο αλλο θεμα...Εγω δεν ξερω απο αυτα και δεν μπορω να σε βοηθησω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Καλά η εικόνα 1 συνθ με σφυροδρέπανο σε πείραξε για πολιτικό χαραχτήρα; Τόσο καιρό που γινόταν χαμός με τα θρεντ για τις πορείες και την ελληνική πραγματικότητα; +1000000000 To oτι βεβαια τετοια θεματα ανοιγονται σε ασχετες ενοτητες, ειναι λιγο "καπως". Παντως αυτο με τα μελη της κνε και ιστοριες δεν το καταλαβα. :roll: Οποιος δηλαδη δεν συμψωνει με καποιους ειναι της κνε? ΕΛΕΟΣ.- Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 εγώ θα πιω μια μπίρα και θα κάτσω να βλέπω το μάτς πότε κάνει ημίχρονο? ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Παντως αυτο με τα μελη της κνε και ιστοριες δεν το καταλαβα. :roll: Οποιος δηλαδη δεν συμψωνει με καποιους ειναι της κνε? ΕΛΕΟΣ.- Δεν εννοούσα αυτό Εννοούσα ότι κάποιο μέλος την ΚΝΕ ή οποιοσδήποτε μπορεί να προσβληθεί με το συκοφαντικό χαρακτήρα του ποστ και δικαιολογημένα! Γι αυτό άλλωστε από τους κανονισμούς δεν επιτρέπονται τέτοιου ίδους θέματα. Βέβαια από τότε που αφέθηκε το περι ανέμων ελεύθερο όλα γίνονται εκεί και εδώ ίσως να συμφωνώ με τον deadendmind ότι θα πρέπει να το αφήσουμε όντως ελεύθερο... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Εγω παντως που αναγνωριζω τον εαυτο μου σαν ανεξαρτητο αριστερο, δεν θα χα κανενα προβλημα να χα ενα synth με σφυροδρεπανο!!! :lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Παντως αυτο με τα μελη της κνε και ιστοριες δεν το καταλαβα. :roll: Οποιος δηλαδη δεν συμψωνει με καποιους ειναι της κνε? ΕΛΕΟΣ.- Δεν εννοούσα αυτό Εννοούσα ότι κάποιο μέλος την ΚΝΕ ή οποιοσδήποτε μπορεί να προσβληθεί με το συκοφαντικό χαρακτήρα του ποστ και δικαιολογημένα! Γι αυτό άλλωστε από τους κανονισμούς δεν επιτρέπονται τέτοιου ίδους θέματα. Βέβαια από τότε που αφέθηκε το περι ανέμων ελεύθερο όλα γίνονται εκεί και εδώ ίσως να συμφωνώ με τον deadendmind ότι θα πρέπει να το αφήσουμε όντως ελεύθερο... Οκ, τοτες :D Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anouvis_GR Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Εννοούσα ότι κάποιο μέλος την ΚΝΕ ή οποιοσδήποτε μπορεί να προσβληθεί με το συκοφαντικό χαρακτήρα του ποστ και δικαιολογημένα! poio συκοφαντικο χαρακτήρα βρε καημένε ? ποιος συκοφαντησε ποιόν? δεν ξερεις πια τι να πεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση