IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Ελπιζω να μην το ρωτας σοβαρα 8O Ναι, ρωτώ σοβαρά! ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Κούλαρε λίγο ρε συ Anouvis........ Μη διαμαρτύρεσαι στα ίχνη άλλων. Για όποιον δεν το παρατήρησε τότε, το ξαναποστάρω με bold. Παρατήστε ρε το μοιρολόϊ και την κλαψα... :lol: Διαφορετικά θα προτρέψω τον φίλο μου τον Kwstas79 να γεμίσει το thread με (ακόμη περισσότερα) φρούτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 και λαχανικά....όπως......αγγούρια για παράδειγμα.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 και λαχανικά....όπως......αγγούρια για παράδειγμα.... :lol: :lol: :lol: έγραψες ρε Panagioti :lol: :lol: :lol: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 poio συκοφαντικο χαρακτήρα βρε καημένε ? ποιος συκοφαντησε ποιόν? δεν ξερεις πια τι να πεις. οχι, το άνοιξα για τα χώσεις εσύ να ξελαμπικάρεις... η ερώτηση ήταν η εξής μουφοthread εγώ δεν έβαλα ποτε, αν εννοείς ετούτο. απλά την πάτησα με ενα μουφοsite. Αλλά βλέπω μιλάς στον πληθυντικό για πολλά μουφοthread. Ποια είναι δηλαδη αυτά? και αμα ενα thread ειναι μουφα γιατι ασχολήσαι μαζί του? έτσι για να τα χώσεις να ξελαμπικάρεις λιγάκι? χμ, το εχεις ανάγκη!!!! πάρε από αυτα τα χάπια 3 καθε πρωί μεσημερι βράδυ. και μια που εισαι και μεσημεριάρης τα μεσημερια να παίρνεις 4. να πίνεις και εσύ από 1 χάπι πρωί μασημερι βράδυ από αυτα που έδωσα στον μεσημεριάρη αλλά πρώτα από όλα σταμάτα τα ναρκωτικά γιατι δεν ξερεις τι λες. δε μας παρατας λεω γω, που μου τη λές οτι το εκανα απιτηδες και θελεις να σου μιλάμε και καλαά. δεν σε υποχρέωσε κανενας να γραψεις στο thread. Αυτα τι ειναι? Ας μην παω και στο αλλο θρεντ με την Λουκα. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Forensick σε παρακαλώ σταμάτα......Ο fleamail είναι ο μόνος άδικος και ανήθικος......Και ο anouvis ο μόνος δίκαιος και ηθικός...... Aκούστε Atheist να ξεκολήσετε ρεεεεεεε............. Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Κώστα ετοίμασες τα φρούτα και τα λαχανικά; Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 poio συκοφαντικο χαρακτήρα βρε καημένε ? ποιος συκοφαντησε ποιόν? δεν ξερεις πια τι να πεις. οχι' date=' το άνοιξα για τα χώσεις εσύ να ξελαμπικάρεις... η ερώτηση ήταν η εξής μουφοthread εγώ δεν έβαλα ποτε, αν εννοείς ετούτο. απλά την πάτησα με ενα μουφοsite. Αλλά βλέπω μιλάς στον πληθυντικό για πολλά μουφοthread. Ποια είναι δηλαδη αυτά? και αμα ενα thread ειναι μουφα γιατι ασχολήσαι μαζί του? έτσι για να τα χώσεις να ξελαμπικάρεις λιγάκι? χμ, το εχεις ανάγκη!!!! πάρε από αυτα τα χάπια 3 καθε πρωί μεσημερι βράδυ. και μια που εισαι και μεσημεριάρης τα μεσημερια να παίρνεις 4. να πίνεις και εσύ από 1 χάπι πρωί μασημερι βράδυ από αυτα που έδωσα στον μεσημεριάρη αλλά πρώτα από όλα σταμάτα τα ναρκωτικά γιατι δεν ξερεις τι λες. δε μας παρατας λεω γω, που μου τη λές οτι το εκανα απιτηδες και θελεις να σου μιλάμε και καλαά. δεν σε υποχρέωσε κανενας να γραψεις στο thread. [/quote'] Αυτα τι ειναι? Ας μην παω και στο αλλο θρεντ με την Λουκα. Κατάθεση ψυχής αν μη τι άλλο. Ε ρε νταλκάδες που έχουμε οι Έλληνες. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Ρε παιδιά, εντάξει, δε βαρεθήκατε? Το μόνο που βγαίνει από αυτό το θρεντ είναι άσχημο κλίμα και χωρίς να υπάρχει πλέον λόγος.. Ακόμα και ο ανούβης το έχει παρατησει το θρεντ, τι εξακολουθούμε και γράφουμε τώρα... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Αν δεν είναι ικανοί να είναι απολύτως δίκαιοι' date=' ίσως θα πρέπει να παραιτηθούν. :?[/quote'] γι αυτο μπορει δυστυχως να παρει αποφαση μονο η εκκλησια του δημου. περαν απο αυτο δεν συμφερει να παραιτηθουν. εγω πιστευω οτι περιμενει να τον απολυσει ο yameth για να παρει κ την αποζημιωση.... ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ??????? μην εχοντας να πουμε τιποτα για μουσικη εχουμε αναξει τα forumιακα μας προβληματα σε μειζωνος σημασιας θεματα. Γιατί το λάθος του fleamail το δικαιολογείτε ενώ το λάθος του Ανούβη όχι; Στο κάτω κάτω ο fleamail είναι αυτός που έκανε την αρχή. : αν ο ανουβης θιχτηκε τοσο πολυ θα μπορουσε πολυ απλα να παραπονεθει στο yameth και να τελειωσει η κουβεντα(αν κ φερνει λιγο σε τολμη κ γοητεια ολο αυτο, τελοσπαντων...) ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ τον μονιμα αδικημενο ελληνα, που ολοι ειναι στραμμενοι εναντιον του, τον συστημα(των mods στην περιπτωση μας) τον κατασπαραζει κλπ κλπ. Αγαπητε Ιχνιλατη, εχω 1100+ μηνυματα και ποτε ουτε για μια λεξη σε ολα αυτα δεν χρειαστηκε να επεμβει κανενας mod. αληθεια, γιατι σε εσενα κ τον ανουβη δεν συμβαινει κατι αντιστοιχο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση