menelaos Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Για το τυπικό της υπόθεσης ας προσθέσω κι εγώ ότι συμφωνώ με τον eye, και επιπλέον δε βλέπω και λόγο να κλειδωθεί το thread. Σε κάθε περίπτωση όπως έχω ήδη τονίσει, κατά τη γνώμη μου το ζήτημα δεν είναι τα threads, τα οποία είναι μια χαρά θέματα στα μάτια μου, αλλά το όλο attitude του Anouvis (ή όποιου άλλου γενικότερα), που ουσιαστικά είναι μονίμως έτοιμος να αρχίσει τις χριστοπαναγίες στην παραμικρή ευκαιρία.
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Λοιπόν' date=' θα κλειδώσω το θέμα αφού λυσάξατε, αλλά η γνώμη μου είναι η εξής: [/quote']Νομίζω πως ένας συντονιστής κλειδώνει ένα θέμα αν ΑΥΤΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ότι συντρέχει σοβαρός λόγος, και όχι για να κάνει το χατίρι κάποιων λίγων που θέλουν να περάσει «το δικό τους» για να εκτονωθούν. Δηλαδή οι αποφάσεις στο Noiz παίρνονται «δια βοής» των μελών ή σύμφωνα με τους όρους του ; ε) Το είπα και νωρίτερα στο thread αλλά το ξαναλέω ότι όλοι εδώ μέσα απολαμβάνουμε μία ελευθερία έκφρασης που είναι ανήκουστη οπουδήποτε αλλού. Ας κάνουμε καλή χρήση της. Προφανώς εννοείς την αιτιολογημένη χρήση των δικαιωμάτων έναντι της κατάχρησης' date=' και συμφωνώ, αλλά όχι και ότι απολαμβάνουμε την ελευθερία που λές και ξαναλές. Παλαιοτέρα είχα θέσει ένα θέμα «Περί Δικαίου και Δικαιωμάτων» που … κλειδώθηκε. http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3585&highlight= Όταν με την ανοχή των συντονιστών τέτοια θέματα γελοιοποιούνται και μετά επόμενο είναι να κλειδώνονται για ποια ελευθερία μιλάμε; Πως μπορούμε να μιλάμε για ελευθερία στο φόρουμ, ή δικαιώματα των καλλιτεχνών, ΑΕΠΙ κλπ, όταν θέματα όπως το «Περί Δικαίου και Δικαιωμάτων» κλειδώνονται; Η μουσική δεν γυρίζει μόνον γύρω από κάρτες ήχου, χορδές και λοιπά συμπράγκαλα, αλλά πρωτίστως είναι ανάγκη ψυχικής έκφρασης. Αυτή η ανάγκη της ψυχής να εκφραστεί μέσα από την τέχνη και βεβαίως μέσα από την Μουσική, και το πώς η ψυχή ενός ατόμου διαμορφώνει την μουσική της, αλλά και το πως μια μουσική διαμορφώνει τις ψυχές αυτών που την ακούνε είναι συζήτηση που εδώ έχει απαγορευτεί. Ποια ελευθερία; [i']Ίσως να υπήρχε και μια τέτοια κατηγορία θεμάτων και μάλιστα self moderated ώστε δημιουργός του θέματος να κατευθύνει την συζήτηση, και να έχει και την ευθύνη;[/i] :wink: ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Για το τυπικό της υπόθεσης ας προσθέσω κι εγώ ότι συμφωνώ με τον eye' date=' και επιπλέον δε βλέπω και λόγο να κλειδωθεί το thread. Σε κάθε περίπτωση όπως έχω ήδη τονίσει, κατά τη γνώμη μου το ζήτημα δεν είναι τα threads, τα οποία είναι μια χαρά θέματα στα μάτια μου, αλλά το όλο attitude του Anouvis (ή όποιου άλλου γενικότερα), που ουσιαστικά είναι μονίμως έτοιμος να αρχίσει τις χριστοπαναγίες στην παραμικρή ευκαιρία.[/quote'] Στο "περί θανατολαγνείας" βλέπεις μήπως τον λόγο για τον οποίο κλειδώθηκε; Εγώ δεν βλέπω κανέναν ... ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
fleamail Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Για το τυπικό της υπόθεσης ας προσθέσω κι εγώ ότι συμφωνώ με τον eye' date=' και επιπλέον δε βλέπω και λόγο να κλειδωθεί το thread. Σε κάθε περίπτωση όπως έχω ήδη τονίσει, κατά τη γνώμη μου το ζήτημα δεν είναι τα threads, τα οποία είναι μια χαρά θέματα στα μάτια μου, αλλά το όλο attitude του Anouvis (ή όποιου άλλου γενικότερα), που ουσιαστικά είναι μονίμως έτοιμος να αρχίσει τις χριστοπαναγίες στην παραμικρή ευκαιρία.[/quote'] Στο "περί θανατολαγνείας" βλέπεις μήπως τον λόγο για τον οποίο κλειδώθηκε; Εγώ δεν βλέπω κανέναν ... εγώ τον βλέπω εδώ... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 .... Παλαιοτέρα είχα θέσει ένα θέμα «Περί Δικαίου και Δικαιωμάτων» που ? κλειδώθηκε. http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3585&highlight= .... Εγώ πάντως μία χαρά τη βλέπω την εξέλιξη εκείνου του thread. Και κάτι ακόμη. Θα ήθελα να δω επί του συνόλου των κλειδωμένων thread σε τι ποσοστό αυτών έχει συμμετάσχει ο κ. ixnilatis.
menelaos Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Ιχνηλάτη, μια και με ρωτάς, ούτε κι εγώ θα το κλείδωνα, αλλά την ευθύνη/αρμοδιότητα για αυτό την έχουν κάποιοι άλλοι, και νομίζω πως κάνουν ο,τι μπορούν για να κρατήσουν το forum σε καλό επίπεδο. Οπότε ακόμη κι αν δε συμφωνώ πάντα απόλυτα μαζί τους δεν υπάρχει λόγος να τους τα χώνω :) Πέραν αυτού έχεις δίκιο στο ότι ορισμενα θέματα γελοιοποιούνται εξ αρχής. Παρ'όλα αυτά εδώ θα σου τονίσω και την ευθύνη όχι μόνο του κάθε εξυπνάκια που πετάει τη βλακεία του (ok, φταίει, αλλά άμα ο άλλος σκέφτεται έτσι δεν τον αλλάζεις), αλλά και ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ του Anouvis που στο ίδιο του το thread άρχισε να πιάνεται από μικροπράγματα και να δημιουργεί εντάσεις. Συγνώμη που το λέω και το ξαναλέω, δεν το κάνω για να τον κατηγορήσω, απλά προσπαθώ να πω ότι αν δεν υπήρχε αυτή η τόσο σοβαροφανής και επιθετική στάση νομίζω ότι το thread θα πήγαινε ΠΟΛΥ καλύτερα ;)
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Για το τυπικό της υπόθεσης ας προσθέσω κι εγώ ότι συμφωνώ με τον eye' date=' και επιπλέον δε βλέπω και λόγο να κλειδωθεί το thread. Σε κάθε περίπτωση όπως έχω ήδη τονίσει, κατά τη γνώμη μου το ζήτημα δεν είναι τα threads, τα οποία είναι μια χαρά θέματα στα μάτια μου, αλλά το όλο attitude του Anouvis (ή όποιου άλλου γενικότερα), που ουσιαστικά είναι μονίμως έτοιμος να αρχίσει τις χριστοπαναγίες στην παραμικρή ευκαιρία.[/quote'] Στο "περί θανατολαγνείας" βλέπεις μήπως τον λόγο για τον οποίο κλειδώθηκε; Εγώ δεν βλέπω κανέναν ... εγώ τον βλέπω εδώ... Εμπρός τότε ατρόμητε κλειδοκράτορα που ελέγχεις τις τύχες μας εδώ μέσα, κλείδωσέ το να το φχαριστηθείς. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
fleamail Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Εμπρός τότε ατρόμητε κλειδοκράτορα που ελέγχεις τις τύχες μας εδώ μέσα' date=' κλείδωσέ το να το φχαριστηθείς.[/quote'] Aν συνεχίσεις θα σου κάνω μύνηση! 8) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
animae Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Για να υπαρχει τοση ενταση, καποια "αγαπη" θα υπαρχει μεταξυ σας! Δεν μας δινεται και κανενα λινκ τωρα που εχουμε ακομα ποπ κορν?:P :P :P :lol: Κill the wise one!
boukas Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2007 Jasemeister απλά στις 2 σου τοποθετήσεις στην προηγούμενη σελίδα με κάλυψες απολύτως. Πάντως εγώ λέω να μην κλειδωθεί. Πιστεύω eye ότι αν δεν έλεγες ότι θα το κλείδωνες τώρα θα είχε θαφτεί. Ανταυτού προβλέπω να ξεκινά (τι προβλέπω, που ήδη γίνεται δλδ) κουβέντα πάλι σαν τις παλιές, περί δικαιωμάτων και άλλων τέτοιων... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση