johndelover Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Γεια σας! Εχω παρει τα tannoy reveal 8d και θελω να φτιαξω μονος μου βασεις. Ξερετε κανενα καλο site η καποιο post μεσα sto noiz που να δινει οδηγιες για χειροποιητες βασεις? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Ξερετε καποιο post μεσα sto noiz που να δινει οδηγιες για χειροποιητες βασεις? Εσύ γιατί δεν μπορείς να ξέρεις; Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anouvis_GR Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Ξερετε καποιο post μεσα sto noiz που να δινει οδηγιες για χειροποιητες βασεις? Εσύ γιατί δεν μπορείς να ξέρεις; :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Administrator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Τα παιδιά θέλουν να πούν ότι είναι τόσο απλό να γράψεις στην Αναζήτηση "βάσεις ηχείων" και να πάρεις αρκετά αποτελέσματα. Εγώ αυτό έκανα. Εδώ υπάρχει μια πρόταση σχετική. http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=31671 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anouvis_GR Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Γεια σας!Εχω παρει τα tannoy reveal 8d και θελω να φτιαξω μονος μου βασεις. Ξερετε κανενα καλο site η καποιο post μεσα sto noiz που να δινει οδηγιες για χειροποιητες βασεις? Ευχαριστω Το καλύτερο που εχεις να κανεις είναι να αγορασεις ένα ζευγαράκι βασουλες να τελειωνεις. Επι 15 μερες ο IxNiLaTiS ασχολιόταν με τις νεες βασεις του, και με ειχε βάλει να κουβαλάω κάθε τοσο διάφορα περίεργα (καρκινογόνα? ) υλικα. Εδωσε ένα σωρο λεφτα για να τις φτιάξει και αποτέλεσμα έπεσε ένα ηχειο και έσπασε. :lol: :lol: :lol: σορυ IxNiLaTiS δεν κρατήθηκα και το ειπα :oops: :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2011 Δύο μουράτες γωνίες,και δυο κομμάτια ξύλο!!!!8 βιδες,και τελέιωσες :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2011 Τα καταστήματα ηλεκτρονικών που συνεργάζονται με την TELE έχουν βάσεις για μόνιτορ σε πολύ καλή ποιότητα και επίσης πολύ καλή τιμή (κάτω από €50 αν θυμάμαι καλά), ζήτα τον κατάλογο της TELE και θα τα βρεις στις βάσεις ηχείων. Επίσης με €100 παίρνεις βάσεις της Samson που είναι θεόβαρες και πολύ σταθερές. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2011 Φιλε johndelover, παρακατω σου παραθετω το θεμα που εχω ανοιξει και πώς εφτιαξα εγω τις δικές μου βασεις. Εχω ανεβασει πληρης οδηγίες και διαδικασια. http://www.noiz.gr/index.php?topic=11709.0 (ΥΓ: προς moderators: Μιας και ρωτανε πολλοί για DIY βασεις, δεν το κανετε sticky να μην ταλαιπωρουνται τα παιδια; Thanx) Καλη επιτυχία!!!! Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2011 Τα παιδιά θέλουν να πούν ότι είναι τόσο απλό να γράψεις στην Αναζήτηση "βάσεις ηχείων" και να πάρεις αρκετά αποτελέσματα. Εγώ αυτό έκανα. Εδώ υπάρχει μια πρόταση σχετική. http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=31671 busted ;D ;D δεν δουλευει το λινκ σου !!! think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση