panagiotis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Στέκει ή το μπράτσο θα γίνει σα το γεφύρι της ¶ρτας ανάποδα;;;; 8O 8O :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Εγώ έχω 13αρες. Σε μι. Και το μπράτσο κυριλέ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 φιου γιατί τη δουλειά την έχω κάνει ήδη......:D :D Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Μην τρελένεσαι, το πολύ-πολύ αν πριν είχες π.χ. 11αρες να θέλει λιγουλάκι σφίξιμο η βέργα, μπορεί και όχι όμως. ¶στην κιθαρούλα για μια-δυο μέρες να "συνηθίσει" το μπράτσο τις χορδές και μετά βλέπεις αν θέλει σφίξιμο η βέργα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 σε πολλα μοντελα τα καπακι μπορει να τα δει αν βαλεις λεπτες χορδες. συνηθως με 12, 13 ειναι ολα κυριλε YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Eγώ 12αρες έχω... Και είμαι άρχοντας... Μην ανησυχείς!.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 ΟΚ σας ευχαριστώ..... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Αχελάκο, πως παν οι μάντρες; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 ¶ντε ρε!:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Γιατι ξερεις κανεναν που να χρησιμοποιει χαμηλοτερο νουμερο απο 12αρες σε ακουστικη :?: Αφου δεν παιζουν με κατω απο 12.... :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση