Προς το περιεχόμενο

Δωστε 2 λεπτα απο το χρονο σας

metalash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/metalash/loose.mp3

Με λυπη μου σας παρουσιαζω ενα μικρο δειγμα απο τις αποπειρες που κανω να γραψω στο πισι...Ελπιζω να σχολιασετε.

Πληροφοριες:

Χρησιμοποιησα τη harley benton sg σε ρε κουρδισμα με 11αρες

καρφι στην Boss gt8

καρφι σε peavy xpress 112

ηχογραφησα με shure 57

σε maudio fast track

και επεξεργαστηκε σε cool edit pro..

f you don't want it you won't  do it

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν ιδέα ήταν ωραία (και ουσιαστικά δεν μπορώ να την κρινω γιατί τα πραγματα ειναι πολύ υποκειμενικα)...

Τώρα οσον αφορά τον γενικό ηχο, πιστευω πως το τραγούδι θα ήταν πολύ πιο ωραίο (στα αυτιά μου...τουλαχιστον) αν το βασικό θεμα που παίζει απο την αρχή ήταν πιό μπροστά και πιό καθαρό...δεν ξερω κατι με χαλασε σε αυτό...ΤΟ υπολοιπο ωραία ήταν....και το pannιng σε κάποιες φασεις...ηταν πετυχημενο...

Γενικά ωραίο σαν ιδέα....

Edit :Σε καποιες φάσεις ακούγεται ότι κλιπάρει....

Time is just a fraction of the sine.......

Εννοειται οτι κλιπαρει το κομματι, το ξερω αλλα αυτο που ηθελα ειναι μια γενικη αποψη για την ιδεα...ξερω οτι δεν καλυπτει ολων τα γουστα, αλλα τριγυρναει καιρο στο κεφαλι μου κ ηθελα να την βγαλω..

f you don't want it you won't  do it

Για να είμαι ειλικρινής δεν το καταλαβαίνω το κομάτι σου. Δηλαδή πέφτουν κάτι άσχετες (στα αυτιά μου) νότες εδώ κι εκεί, και επιπλέον γίνονται και κάτι περίεργα ρυθμικά.... Αν τα έκανες επίτηδες και σου αρέσουν ok, απλά δε μ'αρέσουν, αν από την άλλη βγήκαν κατα λάθος, κάνε μια λίγο καλύτερη ηχογράφηση για να καταλάβουμε τι έχεις στο μυαλό σου :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου