metalash Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/metalash/loose.mp3 Με λυπη μου σας παρουσιαζω ενα μικρο δειγμα απο τις αποπειρες που κανω να γραψω στο πισι...Ελπιζω να σχολιασετε. Πληροφοριες: Χρησιμοποιησα τη harley benton sg σε ρε κουρδισμα με 11αρες καρφι στην Boss gt8 καρφι σε peavy xpress 112 ηχογραφησα με shure 57 σε maudio fast track και επεξεργαστηκε σε cool edit pro.. f you don't want it you won't do it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Φτιάξε το Link, μάλλον το κενό που έχεις αφήσει δημιουργεί πρόβλημα! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 όντως Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalash Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 @#%@%@%@#@$$!#@%&* f you don't want it you won't do it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Η αρπέτζιο κλιπάρει ή μου φαίνεται; Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Σαν ιδέα ήταν ωραία (και ουσιαστικά δεν μπορώ να την κρινω γιατί τα πραγματα ειναι πολύ υποκειμενικα)... Τώρα οσον αφορά τον γενικό ηχο, πιστευω πως το τραγούδι θα ήταν πολύ πιο ωραίο (στα αυτιά μου...τουλαχιστον) αν το βασικό θεμα που παίζει απο την αρχή ήταν πιό μπροστά και πιό καθαρό...δεν ξερω κατι με χαλασε σε αυτό...ΤΟ υπολοιπο ωραία ήταν....και το pannιng σε κάποιες φασεις...ηταν πετυχημενο... Γενικά ωραίο σαν ιδέα.... Edit :Σε καποιες φάσεις ακούγεται ότι κλιπάρει.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalash Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Εννοειται οτι κλιπαρει το κομματι, το ξερω αλλα αυτο που ηθελα ειναι μια γενικη αποψη για την ιδεα...ξερω οτι δεν καλυπτει ολων τα γουστα, αλλα τριγυρναει καιρο στο κεφαλι μου κ ηθελα να την βγαλω.. f you don't want it you won't do it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Χμμμ ενοχλητικά άχρονο,δοκίμασε να γράφεις με μετρονόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Για να είμαι ειλικρινής δεν το καταλαβαίνω το κομάτι σου. Δηλαδή πέφτουν κάτι άσχετες (στα αυτιά μου) νότες εδώ κι εκεί, και επιπλέον γίνονται και κάτι περίεργα ρυθμικά.... Αν τα έκανες επίτηδες και σου αρέσουν ok, απλά δε μ'αρέσουν, αν από την άλλη βγήκαν κατα λάθος, κάνε μια λίγο καλύτερη ηχογράφηση για να καταλάβουμε τι έχεις στο μυαλό σου :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση