Anouvis_GR Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Καταρχάς το θέμα είναι στο τσακ να γυριστεί σε θρησκευτική συζήτηση πράγμα που αντιβαίνει με τους κανονισμούς του forum. που το ξέρεις. προφήτης είσαι? και αν ακόμα το θέμα αυτό έχει να κανει με επιρροές από θρησκεία, εξακολουθεί να είναι ένα μουσικό και οχι απλά θρησκευτικο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 ρε Anouvis_GR στο έχω ξαναπεί σε ένα άλλο θέμα μην λέμε πάλι τα ίδια και τα ίδια εκεί πιστεύω εξαντλήθηκε το θέμα έλεος τι ακριβώς θες να μάθεις ή τι ακριβώς δεν κατάλαβες? ποιο είναι το κόλλημα σου? ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Μην τσακώνεστε γιατί θα σας πάρει ο διάολος και θα σας σηκώσει! (the devil will take you and lift you naoum) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Εγραψες! :D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anouvis_GR Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 ρε Anouvis_GR στο έχω ξαναπεί σε ένα άλλο θέμα μην λέμε πάλι τα ίδια και τα ίδια εκεί πιστεύω εξαντλήθηκε το θέμα έλεος τι ακριβώς θες να μάθεις ή τι ακριβώς δεν κατάλαβες? ποιο είναι το κόλλημα σου? απλά είπες την άποψησου. και νομίζεις πως το θέμα έχει εξαντληθεί επειδή είπες εσύ την άποψή σου ? 8O θέλω να κουσω και τις απόψεις των άλλων, πειράζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wind Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Εγώ νομίζω ότι είναι καθαρά εμπορικό το θέμα. Πως λέμε sex sells ε κάπως έτσι hell sells. Δεν αποκλείεται κάποιοι απο αυτούς να είναι όντως σατανιστές αλλά οι πιο πολλοί "το παίζουν" γιατί πουλάει. http://www.myspace.com/johnmelasmusic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Να αφοριστούν όλοι από τον Robert Johnson μέχρι τον Al DiMeola και τους Rammstein. Οσοι παίζουν κιθάρα και δεν υμνουν τον Χριστό στην πυρααααα!!! Για τους άπιστους ΙΔΟΥ Ένας "σατανιστής" κιθαρίστας που ακούει την μουσική του διαβόλου.......... Δεν σοβαρεβόμαστε λέω γω 2007....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Μπορείτε να αποφανθείτε στην Ελένη Λουκά αυτή όλο τέτοια λέει κάτι θα ξέρει για να τα λέει Εσύ ξέρεις γιατί έχεις άβαταρ το άτομο με τα κερατάκια? :? έχεις κατι να πεις ή απλά το είδες και τοκανες ασυνειδητα? Σου βάζω δύσκολα? εγώ λέω για την δική μου άποψη ότι στην έχω πει σε άλλο θέμα και έχει εξαντληθεί από τη μεριά μου βέβαια δεν είναι μόνο στην ροκ αυτή η λατρεία να σου θυμίσω το dance with the devil και τον χαμό που είχε δημιουργήσει τότε πάντως θα ξαναπώ ότι 1) για να προκαλέσουν και να ασχοληθεί ο κόσμος μαζί τους (αρνητικά και θετικά) 2) γιατί θέλουν να την πούμε σε μια θεοσεβούμενη-θεοφοβούμενη κοινωνία που εκείνη την εποχή ήταν ο πρώτος τους αντίπαλος (60s-70s) 3) γιατί δεν είχαν τίποτα καλύτερο να κάνουν και ασχολούνταν με μαμακίες 4) είναι κάτι άγνωστο το οποίο σαγηνεύει πολύ κόσμο (άντε να δούμε και τραγούδια για ΑΤΙΑ) :lol: :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mindconspiracy Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Γιατί ο διάβολος και ο θάνατος' date=' τα πτώματα, τα κόκαλα, η κόλαση, τα αιχμηρά μέταλλα που κόβουν, τα μακριά σκελετωμένα δάχτυλα με τα νύχια και όλα αυτά τα μπλιάχ συγκινούν τους φαν της ροκ και του μέταλ?[/quote'] Είναι είναι είδος διαφημισης και 'προσυλητισμού' σε άτομα κυρίως ανήλικα με ασθενές η ανύπαρκτη προσωπικότητα.Εκτός από όλες τισ συνέπειες που έπονται αυτου του στυλ και ψευτοκουλτούρας ντύνονται και απαίσια. :D Πιστευώ να σε κάλυψα. Keep Rocking! :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Να αφοριστούν όλοι από τον Robert Johnson μέχρι τον Al DiMeola και τους Rammstein. Οσοι παίζουν κιθάρα και δεν υμνουν τον Χριστό στην πυρααααα!!! Για τους άπιστους ΙΔΟΥ Ένας "σατανιστής" κιθαρίστας που ακούει την μουσική του διαβόλου.......... Δεν σοβαρεβόμαστε λέω γω 2007....... καλά όλα τα άλλα αλλά το imagine γιατι? 8O λέει και στους στοίχους "mother mary comes to me" :lol: χαχαχα Did you read that? Lennon sang' date=' "Imagine there's no heaven...it's EASY if you try." It's easy if you try? Well, not exactly John. You see Psalm 19:1 proclaims that "The heavens declare the glory of God..." It would be very difficult to deny something that is so obvious. In fact, let's look at Romans 1:20 (I'm about to discourage anyone who shares Lennon's dream of a utopian world without God)...[/quote'] χαχαχαχαχαχαχαχαχα να για κάτι τέτοια υπάρχει η εμονή οι ροκάδες-μεταλάδες να κράζουν χριστιανισμούς και να λένε για σατανάδες ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Eμενα γιατί μου φαίνεται λίγο κιτς όλη αυτή η φαση δεν ξέρω...Τεσπα.... Προφανως η ολη ιδέα ξεκινησε για εμπορικότητα όταν την περιοδο εξαρσης του metal πουλαγε πολύ το όλο στυλ...(kiss ac/dc μπλαμπλαμπλα) Τωρα εν έτη 2007 προσωπικά μου φαίνονται λίγο γραφικά.......Νομίζω πώς θα συμφωνήσω με την αποψη του mindconspiracy.... Είναι είναι είδος διαφημισης και 'προσυλητισμού' σε άτομα κυρίως ανήλικα με ασθενές η ανύπαρκτη προσωπικότητα.Εκτός από όλες τισ συνέπειες που έπονται αυτου του στυλ και ψευτοκουλτούρας ντύνονται και απαίσια. Πιστευώ να σε κάλυψα. Keep Rocking! Τωρα βεβαία αυτή η συζητηση μπορεί να γίνει για καθε ειδος μουσικής >Punk-Oi (μα γιατί φορανε τιράντες και γκετες?) >Indie-Alternative (μα γιατί ντυνονται ετσι σαν αγγλάκια όλα τους?) >HArd Rock (μα γιατί αφηνουν μουσια και αλογοουρά....?) >Βlues (μα γιατί ντυνονται σαν hillbilly απο το texas) >Soul-Reggae (τα dreadocks στα μαλλάκια τι τα θέλουν???) . . . . . . . . . ετσι μπορούμε να ταμπελώσουμε καθε ειδος μουσικής και να μην λεμε "Α εγώ ακούω metal" αλλά εγώ "Α εγώ ντυνομαι σαν μεταλο..." Καταλαβαίνεται τι εννοώ... (no offence πάντα...τα παραδειγματα ήταν τυχαια....και προφανως δεν αντιπροσωπεύουν την γνώμη μου) Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις