Προς το περιεχόμενο

Σατανολατρεια - θανατολατρεια στην ρόκ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λίγα λόγια να σας πω για τον Παππά:

Ψάξτε το βιογραφικό του τύπου και θα καταλάβετε το ποιόν του.

Ο τύπος προκαλεί οποιονδήποτε σε ανοιχτή συζήτηση γιατί δεν του δίνει κανένας σημασία, χώρια που αυτά τα πράγματα δεν αποδεικνύονται με ανοιχτές συζητήσεις αλλά επί της ουσίας δημοσιεύοντας πρώτα τα επιστημονικά ευρήματα (και το που βασίζεται η όλη έρευνα) και παρουσιάζοντάς τα σε συνέδρια προς συζήτηση εφόσον οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να εξετάσουν την επιστημονική βάση της δημοσίευσης.

Ο τύπος απ'ότι ξέρω δεν έχει υποβάλλει σε κανένα επιστημονικό συνέδριο ή περιοδικό σχετικό paper.

Βάλτε τον στο ράφι με τη φραπελιά και ας επικεντρωθούμε σ'αυτά που δουλεύουν για το καλό όσο τα έχουν ανάγκη.

Για παράδειγμα στην Αγγλία αυτές τις μέρες κοιτάνε πως να προσφέρουν μια πανάκριβη θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού στο εθνικό τους σύστημα υγείας το οποίο όμως δίνει αποδεδειγμένα αποτελέσματα μόνο για το 25-35% των γυναικών που πάσχουν.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 158
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παιδιά το ότι η ψυχολογία παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της οποιασδήποτε ασθένειας είναι πειραματικά "αποδεδειγμένο"' date=' με την έννοια ότι στατιστικές έρευνες δείχνουν πολύ έντονη εξάρτηση της πορείας του ασθενούς από την ψυχολογία του. Αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την έλλειψη επίγνωσης της κατάστασής του, αλλά με τη γενικότερη ψυχολογική του κατάσταση. Δηλαδή τι να μην ξέρεις ότι έχεις καρκίνο αν θες να αυτοκτονήσεις που σε παράτησε η γυναίκα σου;

Και προφανέστατα δε νομίζω ότι οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος θα πρότεινε να μην ακολουθήσει κανείς τις συμβουλές του γιατρού του αντικαθιστώντας τες με καλή ψυχολογία :lol: Απλά η ψυχολογία είναι ζήτημα ενζύμων κλπ, δεν είναι κάτι ανεξάρτητο του σώματος, και αν είσαι κομμάτια από το άγχος και τη στεναχώρια σίγουρα ο οργανισμός σου δεν έχει την απαιτούμενη δύναμη για να κάνει την όποια δουλειά του.

Εγώ όταν έχω άγχος (πάντα δηλαδή) δε μπορώ να τραγουδήσω γιατί κλείνει ο λαιμός μου, κοιμάμαι εδώ και δυο βδομάδες 3-4 ώρες τη μέρα και προφανέστατα νυστάζω συνεχώς και δε μπορώ να συγκεντρωθώ να διαβάσω. Μετά είμαι όλη μέρα κομένος και ζαλίζομαι, έχω πάει σε 400 γιατρούς και οργανικά δεν έχω τίποτα. Σαφέστατα λοιπόν η ψυχολογία μας μεταφέρεται στο σώμα μας. Φυσικά δεν είναι το μόνο που επηρεάζει, αλλά μην το μηδενίζουμε κιόλας ;)[/quote']

Μην το δένεις κόμπο ότι οργανικά δεν έχεις τίποτα.

Εγώ εδώ και 4-5 χρόνια είχα πολύ σοβαρό πρόβλημα με μπλοκαρισμένο διάφραγμα (σχεδόν κλειστό) και οι γιατροί που με έβλεπαν απλά μου δίνανε αντιβιώσεις και αποσυμφορητικά. Ένας μάλιστα μου είπε: "είναι και λίγο στραβό το διάφραγμα σου αλλά δεν είναι τίποτα". Και όταν πήγα σε ακόμα μια ΩΡΛ, μου έδειξε με κάμερα μάλιστα το μέγεθος και την σοβαρότητα του προβλήματός μου.

Σίγουρα το άγχος και το στρες παίζουν μεγάλο ρόλο και στη δική μου περίπτωση έκανε ένα μεγάλο πρόβλημα δυσβάσταχτο.

Από δω και πέρα το'χω κανόνα τουλάχιστον 3 γνώμες γιατρών για σοβαρά θέματα.

Εγώ εδώ και 4-5 χρόνια είχα πολύ σοβαρό πρόβλημα με μπλοκαρισμένο διάφραγμα (σχεδόν κλειστό) και οι γιατροί που με έβλεπαν απλά μου δίνανε αντιβιώσεις και αποσυμφορητικά. Ένας μάλιστα μου είπε: "είναι και λίγο στραβό το διάφραγμα σου αλλά δεν είναι τίποτα". Και όταν πήγα σε ακόμα μια ΩΡΛ' date=' μου έδειξε με κάμερα μάλιστα το μέγεθος και την σοβαρότητα του προβλήματός μου.

Σίγουρα το άγχος και το στρες παίζουν μεγάλο ρόλο και στη δική μου περίπτωση έκανε ένα μεγάλο πρόβλημα δυσβάσταχτο.

Από δω και πέρα το'χω κανόνα τουλάχιστον 3 γνώμες γιατρών για σοβαρά θέματα.[/quote']

Μπα, τίποτα δεν θεωρώ βέβαιο. Απλά έχω πάει σε τουλάχιστον 10 γιατρούς γι αυτό το θέμα :(

Εγώ εδώ και 4-5 χρόνια είχα πολύ σοβαρό πρόβλημα με μπλοκαρισμένο διάφραγμα (σχεδόν κλειστό) και οι γιατροί που με έβλεπαν απλά μου δίνανε αντιβιώσεις και αποσυμφορητικά. Ένας μάλιστα μου είπε: "είναι και λίγο στραβό το διάφραγμα σου αλλά δεν είναι τίποτα". Και όταν πήγα σε ακόμα μια ΩΡΛ' date=' μου έδειξε με κάμερα μάλιστα το μέγεθος και την σοβαρότητα του προβλήματός μου.

Από δω και πέρα το'χω κανόνα τουλάχιστον 3 γνώμες γιατρών για σοβαρά θέματα.[/quote']

Μπα, τίποτα δεν θεωρώ βέβαιο. Απλά έχω πάει σε τουλάχιστον 10 γιατρούς γι αυτό το θέμα :(

Θα σου πρότεινα να τσεκάρεις την άπνοια κατά τον ύπνο:

http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_and_breathing

ΩΡΛ κλινικές όπως το Θ. Καρράς στο κέντρο κάνουν αυτόν τον έλεγχο, πας κοιμάσαι ένα βράδυ εκεί, τσεκάρουν το πως αναπνέεις όλο το βράδυ και αν ξεφεύγεις από το μέσο όρο τότε ψάχνουν για την αιτία με βάση τα στατιστικά στοιχεία που είναι διαθέσιμα από την παγκόσμια ιατρική βάση δεδομένων.

Θα σου πρότεινα να τσεκάρεις την άπνοια κατά τον ύπνο:

http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_and_breathing

ΩΡΛ κλινικές όπως το Θ. Καρράς στο κέντρο κάνουν αυτόν τον έλεγχο' date=' πας κοιμάσαι ένα βράδυ εκεί, τσεκάρουν το πως αναπνέεις όλο το βράδυ και αν ξεφεύγεις από το μέσο όρο τότε ψάχνουν για την αιτία με βάση τα στατιστικά στοιχεία που είναι διαθέσιμα από την παγκόσμια ιατρική βάση δεδομένων.[/quote']

Είχα στο στρατό ένα παιδί που είχε αυτό το πρόβλημα (μεταξύ άλλων)... φυσικά ήταν κάθε μέρα εξοδούχος, γιατί μπορούσε ανά πάσα στιγμή να μείνει ενώ κοιμόταν και δεν είχαμε τον κατάλληλο εξοπλισμό στο στρατόπεδο...

Επειδή βλέπω ο Anouvis_GR δεν σκοπεύει να απαντήσει πλέον:

IMO η συμπεριφορά του φλερτάρει επικίνδυνα με το trolling. ¶σχετα με τα synth και τα σφυροδρέπανα (ας είναι καλά ο Πανούσης), στο thread αυτό έχει ως εξής:

Γιατί ο διάβολος και ο θάνατος' date=' τα πτώματα, τα κόκαλα, η κόλαση, τα αιχμηρά μέταλλα που κόβουν, τα μακριά σκελετωμένα δάχτυλα με τα νύχια και όλα αυτά τα μπλιάχ συγκινούν τους φαν της ροκ και του μέταλ?[/quote']

Δε μου λες τότε' date=' η δική σου άποψη στο θέμα αυτό που ξεκίνησες πού βρίσκεται; Σ'όλες αυτές τις σελίδες δεν κατάφερα να τη βρω κάπου.[/quote']

δεν ξεκίνησα το θεμα με σκοπο να πω κατι αλλα να μαθω τις απόψεις των άλλων. Αν ήθελα να πω κατι θα το έγραφα απο την αρχή.

Τι εισαι' date=' στατιστικη υπηρεσια?[/quote']

κοντα επεσες

Δεν έχει ουσιαστικό λόγο που ρωτάει και δεν συμμετέχει πρακτικά στο θέμα. Το θέμα έχει τραβήξει τόσο πολύ, και έχει πετύχει να γίνει το επίκεντρο της προσοχής άσχετα αν δεν κατάφερε να ταράξει τα νερά όσο θα ήθελε.

Ευτυχώς όλοι έχουν δείξει χαρακτήρα και μυαλό (είμαστε και γ@μw τα παιδιά άλλωστε) και δεν έχουμε πέσει σε ακατάσχετο flaming και αντιπαράθεση μεταξύ "αιμοβόρων" μεταλλάδων και "καθωσπρέπει" μουσικών για το θέμα. *edit όπως γίνεται σε πολλά άλλα φόρουμ.

Αν συμφωνούν οι mods και τα μέλη προτείνω να κλειδωθεί το θέμα.

Οι πιθανόν ενδιαφέρουσες παραφυάδες που αναπτύχθηκαν μπορούν να συνεχίσουν σαν καινούρια threads.

Κλείδωμα 1...

Κλείδωμα 2...

Κλείδωμα 3...

Έκλεισε στον κύριο με το μεγάλο καπέλο! :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου