trolley Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 χωρις να σχολιασω το συνολο της αποψης σου' date=' σε παρακαλω εξηγησε μου αυτο τον ορο. ως φοιτητης μηχανολογος μηχανικος και μαλιστα [b']ενεργειακος[/b], εχω φαει την ενεργεια με το κουταλι :lol: αλλα αυτο τον ορο ποτε δεν τον καταλαβα...... Είναι όρος που εμφανίστηκε μαζί με το new age ρεύμα ιδεών, ήτοι δεν είναι όρος της φυσικής αλλά αποτέλεσμα κακής κατανόησης της ινδουϊστικής και βουδιστικής αντίληψης ότι όλα είναι ενέργεια, σε συνδυασμό με την αντίληψη ότι ο άνθρωπος πρέπει να είναι high ότι και να γίνει (αηδιαστικά πράγματα δηλαδή). Δες το και αλλιώς: θετική ενέργεια έχει ο Τσαλίκης, άρα εμείς μάλλον καλά είμαστε. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Α, επι τη ευκαιρία, να απαντήσω και στην πρωτογενή απορία του Anouvis που άνοιξε το thread. Λοιπόν, αναζήτησε το βιογραφικό του Jimmy Page και βρες ποιον ¶γγλο αποκρυφιστή και ύποπτο για συμμετοχή στην εκκλησία του Σατανά θαύμαζε ως πνευματικό του πατέρα (δημοσίως). Εκεί θα βρεις πως άρχισε αυτή η ιστορία με τα σατανιστικά και το ροκ. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 ...δεν πρόσεξες... ...δεν ρωτάει αυτό... ...θέλει να μάθει την ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ για το θέμα του thread. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 ...δεν πρόσεξες... ...δεν ρωτάει αυτό... ...θέλει να μάθει την ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ για το θέμα του thread. Προτείνω να βάλουμε στην άκρη την άποψή μας και να εστιάσουμε στην αλήθεια. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Ο πειραματικος ελεγχος εχει σαν σκοπο την πειραματικη επαληθευση.-Εννοειται απο πολλους επιστημονες σε διαφορετικα εργαστηρια-.Οποτε δεν υπαρχει διαφορα :wink: Ξέρεις πως πάει (χοντρικά) ένας σωστός τρόπος για να ελέγξεις αν δουλεύει? Ακριβως..Ενας σωστος τροπος' date='οπως το ειπες.Ποιος μου λεει οτι ακολουθουν αυτη τη μεθοδο?Και πως μπορεις και εισαι τοσο σιγουρος? Οτι δήποτε προκύψει με τεκμηριωμένο τρόπο, είμαι αναγκασμένος να το δεχθώ. Ακόμη και αν χρειαστεί να ξηλώσω όλη την πνευματική μου προίκα. Τοτε παω πασο.Μαλλον σε παρεξηγησα.. Μα ναί....υπάρχουν οι μουλάδες' date=' οι "δάσκαλοι", οι Guru, οι χαρτορίχτρες, οι μάγοι, τα μέντιουμ, και η λίστα είναι ατελείωτη. Αυτοί που βγάζουν το μεροκάματο από το σκοτάδι του κόσμου.[/quote'] Να επαναλαβω γ-ι-α --μ-ι-α --α-κ-ο-μ-η --φ-ο-ρ-α.Δεν ειναι ολοι ετσι.Πως να το κανουμε.Μαλλον μ εχεις παρεξηγησει.Σπουδαζω σε κλαδο θετικων επιστημων.Εχω μια εικονα του τι γινεται σε ενα εργαστηριο.Συμφωνησαμε σε ολα τα ποστ για την μεθοδο της πειραματικης διαδικασιας,και εξακολουθεις και μου μιλας για γκουρου και μαγους.. :roll: Μπορουμε να μπουμε σε πιο βαθεια αναλυση των πραγματων αλλα θα κουρασουμε.Μπορει να γινει μετα απο ενα jam.:wink: EDIT: Αυτό με τον ΕΟΦ που το άκουσες? Το λες και το ξαναλές.... Ξέρεις τι κάνει ο ΕΟΦ? Εισπράττει χρήματα (βασικά) από τη χορήγηση αδειών κυκλοφορίας. Η διαδικασία για να πάρεις άδεια για ένα νεο φάρμακο κοστίζει περίπου 10-20.000 Euro. Που τα βλέπεις τα εκατομμύρια? Στην ιδανικη σου κοινωνια ρε συ Harilatron απο που ψωνιζονται τα φαρμακα?Τους τα δινει ο καλος θεουλης?ή μηπως οι φαρμακοβιομηχανιες? Σκεψου την αλυσιδωτη αντιδραση που ακολουθει..Αρκει λιγοι 'παικτες' να παιζουν τα χοντρα λεφτα.Μετα ελα να δουμε ποια φαρμακα εγκρινονται & τι παρενεργειες μπορει να εχουν.Ακριβως' date='μαλλον δε θα το μαθουμε ποτε.:wink: Φυσικα δε μιλαμε για depon.. Και για να σε προλαβω,δεν εννοω πως ειναι ολοι οι γιατροι και ερευνητες και ανθρωποι και επιτροπες ετσι!Βαλε στο google ενα ψαχτηρι και ψαξε για στατιστικες επιζησαντων μετα απο χημειοθεραπεια.Η χημειοθεραπεια συνηθως αυτο που κανει ειναι να παρατεινει τη μιζερια.Ακου με που σου λεω.Τα εχω δει σε παγκοσμια συνεδρια γιατρων,τα εχω δει απο κοντα.Δυστυχως ή ευτυχως το επαγγελμα τους τους εχει κανει να μιλανε για τους ανθρωπους λες και ειναι αριθμοι απο στατιστικες!Δεν τους κατηγορω,-εννοειται-, αλλα με ανατριχιαζει μονο και σαν ιδεα! Μία άλλη μέθοδος που χρησιμοποιούν είναι η προσωποποίηση της αντιπαράθεσης. Ενα καλο παραδειγμα ειναι ο Π.Παππας,του οποιου η ιδιοκατασκευη ηδη δοκιμαζεται απο νοσοκομειο(-α?),ιδιωτικα και μη.Ο συγκεκριμενος ανθρωπος προκαλει επι μονιμω,οποιονδηποτε φυσικο σε ανοικτη συζητηση με κοινο.Αν θελεις μπορουμε και να τον βρουμε να συζητησουμε,να ακουσεις τις αποψεις του.Αν και ειναι λιγο στην καρακοσμαρα του. Α!Και να πω και κατι αλλο.Η σατανολατρεια-θανατολατρεια στην rock δεν υπαρχει. :lol: :lol: Καληνυχτα.Με κουρασα 8) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 εγώ αυτό με τη σκορδαλιά θα το πάρω η ο θεός των νεκρών θα μου το στερήσει? ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 ...δεν πρόσεξες... ...δεν ρωτάει αυτό... ...θέλει να μάθει την ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ για το θέμα του thread. Προτείνω να βάλουμε στην άκρη την άποψή μας και να εστιάσουμε στην αλήθεια. Εσύ προτείνεις και καλά κάνεις αλλά δεν άνοιξες εσύ το θέμα και νομίζω σημαντικότερο θέμα παραμένουν τα κίνητρα του ενδιαφέροντος του συγκεκριμένου θρεντογεννήτορα (τι γράφω βραδιάτικα ο μπούστης :D ). ΙΜΗΟ τέτοιου είδους θέματα έχουν καλύτερη θέση σε forum όπως: http://www.esoterica.gr Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 εγώ αυτό με τη σκορδαλιά θα το πάρω η ο θεός των νεκρών θα μου το στερήσει? Μην ανησυχείς αγόρι μου σε έχω καλυμένο. *Φωνές μέσα στο μαγαζί "Ρε γαϊδούρι ακόμα να πας τη σκορδαλιά του κυρίου; Απολύεσαι! Που πας; Έλα δω! Προσλαμβάνεσαι." Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Φίλε pastelius' date=' αυτό που έγραψες είναι απλά εγκληματικό. Οποιοσδήποτε θα σε διαβεβαιώσει ότι το μεγαλύτερο αίτιο θνησιμότητας στις περιπτώσεις καρκίνων είναι η απίστευτη καθυστέρηση με την οποία ο ασθενής επισκέπτεται για πρώτη φορά τον γιατρό του. Ελάχιστοι είναι οι πολίτες που έχουν την οικονομική δυνατότητα να δέχονται εξαμηνιαίες ή ετήσιες εξετάσεις, οπότε οι περισσότεροι πάνε για πρώτη φορά στο γιατρό έχοντας πολύ σοβαρά συμπτώματα προχωρημένου καρκίνου, όταν πλέον δεν μπορούν να γίνουν και πολλά πράγματα.[/quote'] Ειπα εγω το αντιθετο??? Διαβασε την περιπτωση του forensick.Αυτο ακριβως εννοω και οχι αυτο που διαβασες.. :wink: @wasted sunstes:Ειμαι σιγουρος,αφου ασχολεισαι με την ενεργεια,πως γνωριζεις οτι οταν κανεις αρνητικες σκεψεις,ορισμενοι νευρωνες του εγκεφαλου σου που αντιστοιχουν σε αυτες τις συγκεκριμενες αρνητικες σκεψεις,φορτιζονται ή αποφορτιζονται με ηλεκτρικα φορτια.Αν αυτοι οι νευρωνες φορτιζονται συχνα (επι προκειμενω καθημερινα,αν σκεφτεσαι συνεχεια πως εχεις καρκινο),το κεντρο του σωματος σου,ο εγκεφαλος,στελνει μονο πληροφοριες απο τους συγκεκριμενους νευρωνες με αποτελεσμα να χειροτερευει η κατασταση σου. Αυτη ειναι η αρνητικη ενεργεια,και οχι η σαλτα ενος γκουρου.Δεν ειμαι νευρολογος δυστυχως ομως.Αν υπαρχει καποιος να μας τα πει δημοσια για να μη λεμε κι οτι θελουμε. Και για να μην ξεκινησουμε εμφυλιο,σταματαω σε αυτο το σημειο να ποσταρω σε αυτο το hread.Τα υπολοιπα (αν υπαρξουν) θα φροντισω να ειπωθουν σε π.μ. Το ξερετε οτι σας αγαπω ολους feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 εγώ αυτό με τη σκορδαλιά θα το πάρω η ο θεός των νεκρών θα μου το στερήσει? Μην ανησυχείς αγόρι μου σε έχω καλυμένο. *Φωνές μέσα στο μαγαζί "Ρε γαϊδούρι ακόμα να πας τη σκορδαλιά του κυρίου; Απολύεσαι! Που πας; Έλα δω! Προσλαμβάνεσαι." μέχρι και εδώ μέσον θες ευτυχώς εγώ έχω τον Jasemeister :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις