animae Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Απο τα λεγομενα σου μαλλον δεν εισαι και ο καταλληλοτερος για να πεις σε καποιον πως εδραιωνεται η γνωση και τι ειναι προοδος :wink: Μην παρεξηγηθεις' date='ειναι απλα η αποψη μου. Γνωριζω τι θα πει "πειραματικη επαληθευση".Αυτο που εχεις ομως εσυ στο μυαλο σου λεγεται νομιζω επιστημονικος μεσαιωνας. Εμενα με ενδιαφερει αυτην την μοναδικη αληθεια να την μαθει ολος ο κοσμος.Και δη, αυτοι οι ανθρωποι που θα τους σωσει τη ζωη.Και μαζι τους να την μαθω και εγω. Αυτη ειναι η διαφορα μας μαλλον. Σε πληροφορω πως η αστρολογια ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με την αστρονομια.Επισης,μαθε πως ενας απο τους 'μαλθακους νεους' που αναφερεις ηταν και ο Νευτωνας,ο οποιος θεωρουσε σημαντικοτερες τις μελετες του πανω στην αλχημεια. peace 8)[/quote'] 1)Τι εννοεις με το "επιστημονικος μεσαιωνας"? Δυστυχως η ευτυχως, για να καταληξουμε σε καποιο συμπερασμα, πρεπει να υπαρχει πειραματικη μελετη. Χωρις αυτην δεν μπορεις να κανεις τιποτα. 2)Ποιος δεν το θελει αυτο? 3)Να σε πληροφορισω οτι μεχρι πριν καποια χρονια, για να γινει καποιος αστροφυσικος στο πανεπιστημιο αθηνων, επρεπε να περασει απο επιτροπη της εκκλησιας :roll: Ειναι γνωστη η σχεση που εχουν αρκετοι αστροφυσικοι με παραθρησκευτικες οργανωσεις, οπως επισης και στον μεσαιωνα(την εποχη της εκκλησιας με λιγα λογια) η μονη επιστημη που ανθισε ηταν η αστροφυσικη. Λογικο και επομενο ειναι να κραταει δεσμους και τοτε και τωρα. Αυτο δεν σημαινει ομως κατι. Για την ακριβεια, απολυτως τιποτα. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Απο τα λεγομενα σου μαλλον δεν εισαι και ο καταλληλοτερος για να πεις σε καποιον πως εδραιωνεται η γνωση και τι ειναι προοδος :wink: Μην παρεξηγηθεις' date='ειναι απλα η αποψη μου. Γνωριζω τι θα πει "πειραματικη επαληθευση". Αυτο που εχεις ομως εσυ στο μυαλο σου λεγεται νομιζω επιστημονικος μεσαιωνας. [/quote'] Μεσαίωνας είναι να πιστεύεις περισσότερο τους αρχαίους μύστες αλλά και τους σύγχρονους αυτόκλητους σωτήρες παρά την πειραματική επαλήθευση. Εμενα με ενδιαφερει αυτην την μοναδικη αληθεια να την μαθει ολος ο κοσμος.Και δη' date=' αυτοι οι ανθρωποι που θα τους σωσει τη ζωη.Και μαζι τους να την μαθω και εγω. Αυτη ειναι η διαφορα μας μαλλον. [/quote'] Τότε να πεις αυτού που ανακαλύπτει αυτές τις αλήθειες να τις δημοσιεύσει εκεί που είναι ανοιχτή η πληροφορία για όλους. Με λεπτομέρεις. Αλλά βλέπεις εκεί υπάρχει και η κριτική του μεσαιωνικού επιστημονικού κατεστημένου...... (Κοινώς.....αν είναι να μας πάρουν με τις ντομάτες, καλύτερα η "υπέρτατη γνώση" να μεταφέρεται από στόμα σε στόμα....) Σε πληροφορω πως η αστρολογια ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με την αστρονομια. peace 8) Αυτό έίναι απλά ένα ψέμα που το επαναλαμβάνουν διάφοροι απατεώνες. Παραθέτω απόσπασμα από το σχετικό entry στη wikipedia. http://el.wikipedia.org/wiki/Αστρονομία Τα τελευταία χρόνια υπάρχει συχνά σύγχυση μεταξύ της Αστρονομίας και της Αστρολογίας. Παρότι έχουν κοινή καταγωγή' date=' η μεν Αστρονομία βασίζεται στην επιστημονική μεθοδολογία (επαναληψιμότητα των παρατηρήσεων, διατύπωση νόμων που ερμηνεύουν τις παρατηρήσεις), η δε Αστρολογία είναι μία ψευδοεπιστήμη που ανήκει στη σφαίρα της «προνοητικής δεισιδαιμονίας» και που διατυπώνει νόμους για την εξέλιξη της καθημερινής ανθρώπινης ζωής, βασιζόμενη κυρίως στις μεταξύ των ουρανίων και επίγειων σωμάτων μαγνητικές δυνάμεις, οι οποίοι όμως πολλάκις στερούνται συνέπειας φθάνοντας και στα όρια της αγυρτείας.[/quote'] Αλλά μάλλον πιστεύεις ότι αυτά τα γράφει το επιστημονικό κατεστημένο που βρίσκεται στο μεσαίωνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 anouvi σε παρακολουθώ καιρό ρε φίλε....με όλους τα εχεις;..,.τι γινεται γαμω τη τρελα μου γαμω; ό,τι και να σου πουν εχεις κατι να απαντησεις (οχι εξυπνο φυσικά)....δεν σε μειωνω με αυτο απλά διακρινω μια συνεχής αντιμιλία ρε φίλε...ηρέμησε λίγο καλό κάνει!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anouvis_GR Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 anouvi σε παρακολουθώ καιρό ρε φίλε....με όλους τα εχεις;..' date='.τι γινεται γαμω τη τρελα μου γαμω; ό,τι και να σου πουν εχεις κατι να απαντησεις (οχι εξυπνο φυσικά)....δεν σε μειωνω με αυτο απλά διακρινω μια συνεχής αντιμιλία ρε φίλε...ηρέμησε λίγο καλό κάνει!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:[/quote'] αναρωτήσου με Ειλικρίνεια ποιος ο λόγος που έθεσες αυτό το ποστ. εγω ας πουμε νομίζω πως το έγραψες γιατι ετσι αισθανεσαι σπουδαίος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anouvis_GR Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 λάθος - ακυρο ποστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Το θρεντ προσφέρει δωρεάν ψυχανάλυση, προλάβετε, οι πρώτοι 100 κερδίζουν γιαούρτι-παγωτό. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 πρόλαβα? ?????? ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Παντως εγω ακουω ακομα λιγο black metal,μονο λογο μουσικης!Οι στιχοι ουτε που με ενδιαφερουν!Ουτε με εκφραζουν ουτε με επιρεαζουν!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 anouvi σε παρακολουθώ καιρό ρε φίλε....με όλους τα εχεις;..' date='.τι γινεται γαμω τη τρελα μου γαμω; ό,τι και να σου πουν εχεις κατι να απαντησεις (οχι εξυπνο φυσικά)....δεν σε μειωνω με αυτο απλά διακρινω μια συνεχής αντιμιλία ρε φίλε...ηρέμησε λίγο καλό κάνει!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:[/quote'] αναρωτήσου με Ειλικρίνεια ποιος ο λόγος που έθεσες αυτό το ποστ. εγω ας πουμε νομίζω πως το έγραψες γιατι ετσι αισθανεσαι σπουδαίος. banακι και ιουνιος ταιριαζουνε. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 πρόλαβα? ?????? Εσένα ατιμούτσικο στο κερνάω έτσι κ αλλιώς.............. Ειδικά αν ξεκολλήσεις τον axelako από τις μάντρες. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις