mechmg93 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Όχι είμαστε οι μόνοι. Κολλημένοι υπάρχουν παντού. Το θέμα είναι αν αυτοί είναι 1-2 ή 100-200; Όταν πας έξω θα δεις και μόνος σου. εγω θα συμφωνησω μαζι σου. το θεμα ειναι αλλο. περα απο θρησκειες και σαταναδες κλπ' date=' θεωρεις οτι τετοια ακραια ειδη μουσικης δεν κρυβουν κατι το προβληματικο??? δηλαδη ειναι υγειες να ταυτιζονται ατομα με τετοια πραγματα??δεν το θετω απο θρησκευτικης πλευρας, ποσως με ενδιαφερει αλλωστε. θεωρω πολυ απλα οτι ενας νεος ανθρωπος μπορει να εχει πολυ ομορφοτερα ερεθισματα και ακουσματα, απο 5 πειραγμενους νορβηγους που επειδη εχουν ψυχολογικα προβληματα ασχολουνται με [b']στρουμφοειδη φαινομενα οπως ο σατανας κλπ[/b] σαφως και θεωρω οτι η πρωτη κατηγορια, "ευθικτων πολιτων" αυτου του πλανητη, οι οποιοι "θιγονται" απο τετοιου ειδους φαινομενα ειναι ακρως επικινδυνη, απο την αλλη συγχωρεστε με αλλα μπαντες που εχουν τετοια θεματολογια και κυριως ακροατες που ταυτιζονται με αυτους τους αντιμετωπιζω ως πενταχρονα. στα ματια μου εχουν ακριβως την ιδια αξια με την συμπαθεστατη Ελενη Λουκα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anouvis_GR Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 θεωρεις οτι τετοια ακραια ειδη μουσικης δεν κρυβουν κατι το προβληματικο??? ......................... στα ματια μου εχουν ακριβως την ιδια αξια με την συμπαθεστατη Ελενη Λουκα.. epitelous ειπώθηκε 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Προφανως καποιοι ανθρωποι,ψαχνοντας την.."ταυτοτητα" τους να περνανε και απο αυτο το σταδιο.Αυτο συμβαινει κυριως οπως προειπα,επειδη ψαχνουν την 'αναγνωριση',ψαχνουν τη θεση τους σε καποιο 'συνολο',και κυριως επειδη θελουν να δειξουν πως κανουν κατι διαφορετικο απ τους υπολοιπους... Επαναλαμβανω,αλλο πραγμα ο αποκρυφισμος και αλλο ο σατανισμος. Μην συγχεουμε τις εννοιες. Και ειναι τουλααχιστον αστειο να συγκρινουμε -κατα μια εννοια- την αριθμοσοφια με τον σατανισμο.Μην τρελλαθουμε και τελειως... :roll: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 ωριση'' date='ψαχνουν τη θεση τους σε καποιο 'συνολο',και κυριως επειδη θελουν να δειξουν πως κανουν κατι διαφορετικο απ τουςυπολοιπους...[/quote'] εδω εγκειται κατα ενα μεγαλο ποσοστο η αποψη μου περι προβληματικου. και αυτο δεν εχει να κανει με τους metallers. προσωπικα θεωρω οτι ολα τα ατομα τα οποια εχουν την αναγκη να ανηκουν καπου η να διαφοροποιηθουν, κατι εχουν, ειτε αυτο ειναι απλα εφηβεια, ειτε ειναι χαμηλη αυτοεκτιμηση ειτε οτιδηποτε αλλο. επισης, αυτο που πολλοι λενε, οτι δηλαδη δεν ταυτιζονται με τους στιχους, απλα απολαμβανουν(?) την μουσικη, ειναι περα για περα αβασιμο. αν το death metal ειχε αναφορες σε σε συνταγες μαγειρικης η στο ποσο ομορφα νιωθει κανεις οταν συλλεγει πεταλουδες, στην στιχουργικη του, δεν θα το ακουγαν. ολο το πακετο εχει περαση κ οχι μονο η μουσικη(μουσικη-στιχος-image). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Επαναλαμβανω' date='αλλο πραγμα ο αποκρυφισμος και αλλο ο σατανισμος. Μην συγχεουμε τις εννοιες. Και ειναι τουλααχιστον αστειο να συγκρινουμε -κατα μια εννοια- την αριθμοσοφια με τον σατανισμο.Μην τρελλαθουμε και τελειως... :roll:[/quote'] Ναι είναι διαφορετικά όπως άλλο είναι τα μήλα και άλλο οι μπανάνες. Αλλά είναι και τα 2 φρούτα με βάση αυτό: Προφανως καποιοι ανθρωποι' date='ψαχνοντας την.."ταυτοτητα" τους να περνανε και απο αυτο το σταδιο.Αυτο συμβαινει κυριως οπως προειπα,επειδη ψαχνουν την 'αναγνωριση',ψαχνουν τη θεση τους σε καποιο 'συνολο',και κυριως επειδη θελουν να δειξουν πως κανουν κατι διαφορετικο απ τους υπολοιπους...[/quote'] Για τον ίδιο λόγο περνάνε (και κάποιοι κολλάνε) και στα 2. Βγάλε τις λέξεις "αυτό το στάδιο" και βάλε τη μία φορά "το σατανισμο" και την άλλη "την ενασχόληση με την αριθμοσοφία". Θα δεις ότι βγάζει το ίδιο νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Ναι και ξεχνάτε ότι απλά μετά από την όλη αρχή που πήγαν κόντρα σε κατεστημένα της εποχής, μετά έγινε τρεντ και έπειτα εμπόριο και τπτ άλλο. Ούτε κάτι τρομακτικό, ούτε τπτ άλλο Κάτι τέτοιες κουβέντες μου φέρνουν στο νου και άλλες άκυρες του στυλ ότι τα βιντεοπαιχνίδια καταστρέφουν την κοινωνία, τα μινι έκαναν τις γυναίκες π#@$#$%νες και άλλα τέτοια. Ας κοιταχτούμε όλοι μας στον καθρέφτη και μετά ας ανυσηχούμε για ανούσια πράματα! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 εγω παντως ρε παιδια ακουγα black metal,και οι στχοι δεν με ενδιεφεραν καθολου!Μου αρεσε ομως η μουσικη και τα πως τα λεγανε!Ιmortal,και αλλα τετοια.Τωρα απο black,αν μπορεισ τωρα πια να τους θεωρησεις ετσι,ακουω Dimmu Borgir.Τρελενομε!Τι παει να πει οτι ταυτιζομε με τους στιχους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Ναι και ξεχνάτε ότι απλά μετά από την όλη αρχή που πήγαν κόντρα σε κατεστημένα της εποχής' date=' μετά έγινε τρεντ και έπειτα εμπόριο και τπτ άλλο. Ούτε κάτι τρομακτικό, ούτε τπτ άλλο Κάτι τέτοιες κουβέντες μου φέρνουν στο νου και άλλες άκυρες του στυλ ότι τα βιντεοπαιχνίδια καταστρέφουν την κοινωνία, τα μινι έκαναν τις γυναίκες π#@$#$%νες και άλλα τέτοια. Ας κοιταχτούμε όλοι μας στον καθρέφτη και μετά ας ανυσηχούμε για ανούσια πράματα![/quote'] αν αναφερεσαι σε μενα, σαφως κ δεν υπνοησα οτι το θεμα ειναι ακρως σημαντικο. στα ματια μου γραφικο μαλλον θα ελεγα οτι ειναι. αλλα για να δειξω ενα τυπικο παραδειγμα σχετικα με το παραπανω θα παραθεσω ενα ακομα link.. http://en.wikipedia.org/wiki/Emo_%28slang%29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 @mechmg93 : Συμφωνω και επαυξανω σε οσα ειπες.. :wink: @harilatron:Δυστυχως δεν μπορω να σε παρακολουθησω μεχρι τελους.. :oops: Οπως αλλο Αριθμοσοφια & σατανισμος,αλλο πραγμα ειναι Αριθμοσοφια και λεξαριθμοι :wink: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 @harilatron:Δυστυχως δεν μπορω να σε παρακολουθησω μεχρι τελους.. :oops: Οπως αλλο Αριθμοσοφια & σατανισμος' date='αλλο πραγμα ειναι Αριθμοσοφια και λεξαριθμοι :wink:[/quote'] Είπα, άλλο το ένα και άλλο το άλλο, όπως 2 διαφορετικά φρούτα. Εξυπηρετούν ομως την ίδια ανάγκη που έχουν πολλοί άνθρωποι. Οι περισσότεροι πάνε στι θρησκείες (περιλαμβανομένου και του σατανισμού). Κάποιο πάνε προς τον αποκρυφισμό και κάποιοι προς την ψευδοεπιστήμη. Pastelius, επειδή συμπαθώ την παρουσία σου στο noiz, δεν θα γελοιοποιήσω (είναι ξέρεις ....πανεύκολο) τα της αριθμοσοφίας επειδή από ότι καταλαβαίνω τα πιστεύεις και δεν θέλω να συγχίζεσαι. Όμως....τελείωσα το πρώτο ποστ με τη φράση "συγκοινωνούντα target group". Πάω στοίχημα ότι πιστεύεις (επίσης) ότι υπάρχουν τρομεροί επιστήμονες που τους κρατάει στη σιωπή το ακαδημαϊκό κατεστημένο και οι εταιρείες, γι αυτό και αναγκάζονται με δικές τους δυνάμεις να κατασκευάσουν πρωτότυπα των εφευρέσεών τους και να πάρουν σβάρνα τα κανάλια και να θεραπεύουν ζωντανά στον αέρα ότι βρεθεί μπροστά τους. Αυτή είναι η τρίτη έκφανση της "παραμύθας" που ανέφερα προηγουμένως. Και αυτό εννοώ "συγκοινωνούντα target group". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις